Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Čarobne morske deklice in delfini/ ljubezensko angeli

<< < (119/149) > >>

Luna:

--- Quote from: bilka on November 11, 2016, 08:36:28 AM ---Danes dve, ki se dopolnjujeta:
POČAKAJTE - ne hititi za vsako ceno, počakajte na ugoden trenutek za boljše rezultate!
SPREJMITE POMOČ NEBES - prosili ste za pomoč, zato se umaknite s poti in dovolite, da vam nebesa pomagajo!

--- End quote ---

Hvala, ravno sem imela določeno situacijo v mislih in se spraševala, ali naj sedaj ukrepam, ali naj počakam. Sem dobila odgovor :)

bilka:

--- Quote from: Luna on November 11, 2016, 12:55:07 PM ---
--- Quote from: bilka on November 11, 2016, 08:36:28 AM ---Danes dve, ki se dopolnjujeta:
POČAKAJTE - ne hititi za vsako ceno, počakajte na ugoden trenutek za boljše rezultate!
SPREJMITE POMOČ NEBES - prosili ste za pomoč, zato se umaknite s poti in dovolite, da vam nebesa pomagajo!

--- End quote ---

Hvala, ravno sem imela določeno situacijo v mislih in se spraševala, ali naj sedaj ukrepam, ali naj počakam. Sem dobila odgovor :)

--- End quote ---

:)

bilka:
OSVOBODITE SE - poskusite različne drzne podvige in doživetja, ki naj bodo način rasti in učenja!

Rena:

--- Quote from: bilka on November 14, 2016, 07:08:02 AM ---OSVOBODITE SE - poskusite različne drzne podvige in doživetja, ki naj bodo način rasti in učenja!

--- End quote ---

Jihaaaaaaa. Naj že bo  8)

bilka:
ZAUPAJTE - vaše prošnje se uresničujejo.  Ostanite pozitivni in sledite svojemu vodstvu!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version