O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot karta dneva - 8. del

<< < (41/99) > >>

Maja:
10 diskov - dobiček, bogastvo, družinske zadeve, dom, porazdelitev bogastva, varnost, domače, zadovoljstvo, trdni temelji, stabilnost, blaginja, dosežek, priznanje.

sasa:
Zelo lepa karta za danes.

Žarek:
Maja, ko boš imela čas in voljo te prosim za vpogled. 8) Se sploh ne mudi. ;) Se mi naslednji teden obeta kaj novega (zanimivega?) in na katerem področju? ;D Če ja, kaj mi svetujejo karte? ;) Hvala! Se pa drugače res ne mudi z odgovorom.

Maja:
Ooo, mudi, mudi.  :P
Jaz nimam miru, če vem, da nekaj čaka ...  ;D

Ha, kaj novega. Se mi zdi, da bo kar fajn teden pred tabo. Karte kar kričijo dobro razpoloženje in avanturistično počutje.
Paž čaš, As čaš, Paž palic, 10 čaš, Kralj palic. :o
O, da bi zase take karte nametala ...  8)
Česarkoli se boš že lotil (če imaš kaj v mislih ali ne), bo šlo ta teden kot po maslu.
Če še malo obračam naprej, imaš v bližnji prihodnosti priložnost, da se otreseš kakšne grenkobe, ki te pesti. Zelo pozitivno in prelomno obdobje je pred tabo.
Uživaj!  :-*

Žarek:

--- Quote from: Maja on May 26, 2016, 02:42:04 PM ---Ooo, mudi, mudi.  :P
Jaz nimam miru, če vem, da nekaj čaka ...  ;D

Ha, kaj novega. Se mi zdi, da bo kar fajn teden pred tabo. Karte kar kričijo dobro razpoloženje in avanturistično počutje.
Paž čaš, As čaš, Paž palic, 10 čaš, Kralj palic. :o
O, da bi zase take karte nametala ...  8)
Česarkoli se boš že lotil (če imaš kaj v mislih ali ne), bo šlo ta teden kot po maslu.
Če še malo obračam naprej, imaš v bližnji prihodnosti priložnost, da se otreseš kakšne grenkobe, ki te pesti. Zelo pozitivno in prelomno obdobje je pred tabo.
Uživaj!  :-*

--- End quote ---

Haha res si hitra. :P ;) Super! 8) Odlične karte so padle! Najdem se v njih, kar mi je še posebej všeč. 8) Imam neke želje (brez načrtov, zato je vse skupaj malo smešno :P ;) ) in imam dober občutek glede tega. Z odgovorom si potrdila, da je realizacija brez dvoma možna. ;) Dobro in avanturistično počutje bi v tej situaciji vsekakor bilo prisotno! ;) Prijetno prelomno obdobje tudi drži. 8) Izjemno lepe karte si nametala, hvala za odgovor in s tem potrditev. ;) :-* Glede na karte se bom naslednji teden lotil čim več stvari. ;D ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version