Cvetka, hvala za izkušnjo.
V teh primerih sploh ne gre za to, da bi slabo delali. Preprosto, karkoli narediš, ti da vedeti, da ni prav in da ni dovolj dobro. Mene to ne prizadene tako, ker vem, da je to njen osebno problem - klinc je imeti tako življenje, ko nisi z ničemer zadovoljen ... O odpovedi ne razmišljam, ker sem res s srcem tu, ampak fletno pa ni. Vsi imamo ta problem, morali bomo nekaj ukrenit, ampak vprašanje, če lahko kaj dosežemo. Njene izmišljene informacije (tudi zlaže se rada) gredo do direktorja, on pa ni toliko tu, da bi vedel, kaj je res in kaj ne in jo ima za perfekcionista in do tega sklepa vedno pridemo na vseh sestankih.
Skeptična sem glede napredovanja, ki naj bi se obetalo z novim letom - ona ne bo znala prepustit svoje vloge drugi osebi - ker po njenem mnenju ni nihče tako dober, kot ona. Tudi delovno silo bi v tem primeru potrebovali dodatno, pa se nič ne išče, le govori se o tem. Res me zanima, kako se bo tole razpletalo.
Človek se povzpne s tem, če je sam toliko boljši od drugih, ali pa potlači druge dol. Ampak uspešen je tisti, ki pomaga drugim, da se tudi razvijajo in postanejo boljši - to je pravi vodja.