Author Topic: luna  (Read 36170 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cvetka

• Sp.simbol
Re: luna
« Reply #330 on: September 06, 2016, 10:04:01 AM »
Maja, tole o šefici pa moram komentirat. Moj sin zaradi takšnih izjav šefice, da nič ne naredi prav, zadnje čase enostavno grunta, da bo na celem dal odpoved. Očitno take šefice obstojajo  :blank:

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #331 on: September 06, 2016, 11:12:08 AM »
Luna v Škorpijonu raste

Opoldan Lunin trigon k Neptunu, ki nam daje navdih, povečuje intuicijo in nas popelje v ustvarjalnost in čarobnost. Naše vizije bodo pospremljene z višjimi zaznavami. Sočutni bomo tako do sebe, kot drugih in lažje bomo razumeli druge.
Zvečer pa bosta Luna in Sonce v sekstilu, kar harmonizira nasprotja, moško in žensko, dan in noč .... Luna bo tudi v sekstilu z Plutonom. Nadvse primerno, da si privoščimo masažo, kopel, sprostitev, ki bo pripomogla k revitalizaciji in obnavljanju ....
Poskrbimo zase, tako za telo, kot za duha.... in bomo kot prerojeni.

oh, bi kar vseeeee
Masažo, kopel, sprostitev....

bom pa v službi
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #332 on: September 06, 2016, 11:12:30 AM »
Cvetka, hvala za izkušnjo.
V teh primerih sploh ne gre za to, da bi slabo delali. Preprosto, karkoli narediš, ti da vedeti, da ni prav in da ni dovolj dobro. Mene to ne prizadene tako, ker vem, da je to njen osebno problem - klinc je imeti tako življenje, ko nisi z ničemer zadovoljen ... O odpovedi ne razmišljam, ker sem res s srcem tu, ampak fletno pa ni. Vsi imamo ta problem, morali bomo nekaj ukrenit, ampak vprašanje, če lahko kaj dosežemo. Njene izmišljene informacije (tudi zlaže se rada) gredo do direktorja, on pa ni toliko tu, da bi vedel, kaj je res in kaj ne in jo ima za perfekcionista in do tega sklepa vedno pridemo na vseh sestankih.
Skeptična sem glede napredovanja, ki naj bi se obetalo z novim letom - ona ne bo znala prepustit svoje vloge drugi osebi - ker po njenem mnenju ni nihče tako dober, kot ona. Tudi delovno silo bi v tem primeru potrebovali dodatno, pa se nič ne išče, le govori se o tem. Res me zanima, kako se bo tole razpletalo.

Človek se povzpne s tem, če je sam toliko boljši od drugih, ali pa potlači druge dol. Ampak uspešen je tisti, ki pomaga drugim, da se tudi razvijajo in postanejo boljši - to je pravi vodja.
« Last Edit: September 06, 2016, 11:14:51 AM by Maja »
9ZK 656

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #333 on: September 06, 2016, 11:21:01 AM »
kako bi prijalo to ... , to... ali pa to...
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #334 on: September 06, 2016, 11:32:29 AM »
lunca me gunca...
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #335 on: September 06, 2016, 12:15:03 PM »
Cvetka, hvala za izkušnjo.
V teh primerih sploh ne gre za to, da bi slabo delali. Preprosto, karkoli narediš, ti da vedeti, da ni prav in da ni dovolj dobro. Mene to ne prizadene tako, ker vem, da je to njen osebno problem - klinc je imeti tako življenje, ko nisi z ničemer zadovoljen ... O odpovedi ne razmišljam, ker sem res s srcem tu, ampak fletno pa ni. Vsi imamo ta problem, morali bomo nekaj ukrenit, ampak vprašanje, če lahko kaj dosežemo. Njene izmišljene informacije (tudi zlaže se rada) gredo do direktorja, on pa ni toliko tu, da bi vedel, kaj je res in kaj ne in jo ima za perfekcionista in do tega sklepa vedno pridemo na vseh sestankih.
Skeptična sem glede napredovanja, ki naj bi se obetalo z novim letom - ona ne bo znala prepustit svoje vloge drugi osebi - ker po njenem mnenju ni nihče tako dober, kot ona. Tudi delovno silo bi v tem primeru potrebovali dodatno, pa se nič ne išče, le govori se o tem. Res me zanima, kako se bo tole razpletalo.

Človek se povzpne s tem, če je sam toliko boljši od drugih, ali pa potlači druge dol. Ampak uspešen je tisti, ki pomaga drugim, da se tudi razvijajo in postanejo boljši - to je pravi vodja.

se podpišem pod tole :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #336 on: September 06, 2016, 12:18:53 PM »
Sodelavca je danes spravila v jok, toliko o tem. :o To je razvrednotenje in kraja dostojanstva.
Sem bila v podjetju, kjer je bilo marsikaj narobe - tu je veliko bolje, ne bom rekla, da se imamo slabo, ampak nekatera področja še vedno hudo šepajo.
Vse to me uči, kako ravnati, če se kdaj znajdem na višjem položaju in vem, da takrat ne bom razočarala (tistih, ki so normalni).
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #337 on: September 06, 2016, 12:21:12 PM »
Sodelavca je danes spravila v jok, toliko o tem. :o To je razvrednotenje in kraja dostojanstva.
Sem bila v podjetju, kjer je bilo marsikaj narobe - tu je veliko bolje, ne bom rekla, da se imamo slabo, ampak nekatera področja še vedno hudo šepajo.
Vse to me uči, kako ravnati, če se kdaj znajdem na višjem položaju in vem, da takrat ne bom razočarala (tistih, ki so normalni).

plutona imaš na mc ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #338 on: September 06, 2016, 12:40:19 PM »
Pa :Ve tudi.
Zmagovana kombinacija za vodenje ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #339 on: September 06, 2016, 01:01:21 PM »

ja, ampak pri plutonu na mc se moraš v svoji karieri najprej kar precej preobrazit, transformirat, da potem najdeš oz. zgradiš pravo notranjo moč....
isto velja za venero, ker se je pluton dotika ;) tudi odnosi so tema preobrazb, transformacij in gradnje prave notranje vrednosti.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #340 on: September 06, 2016, 01:01:47 PM »
uf, poglej uri oddaj mojih dveh zadnjih postov v tej temi :)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #341 on: September 06, 2016, 01:29:42 PM »
12121212  8)

ja, ampak pri plutonu na mc se moraš v svoji karieri najprej kar precej preobrazit, transformirat, da potem najdeš oz. zgradiš pravo notranjo moč....
isto velja za venero, ker se je pluton dotika ;) tudi odnosi so tema preobrazb, transformacij in gradnje prave notranje vrednosti.

Vse to se mi že ves čas dogaja. In nimam nič proti.  8)
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #342 on: September 06, 2016, 01:36:50 PM »
12121212  8)

Vse to se mi že ves čas dogaja. In nimam nič proti.  8)

saj vem ;)
imaš pač to strukturo energij v sebi in od tebe je odvisno do katere stopnje boš te dane energije razvila..odvisno od naše zavesti, do katere pridemo preko zavedanja in osebne rasti...
določena znamenja, aspekti, planeti se lahko raztezajo od najbolj nizkih energij do tistih višjih vibracij, vse odvisno od naše trenutne zavesti...
no, to je moj pogled, moje mnenje, ki sem si ga ustvarila na podlagi že kar nekaj let spremljajočih različnih zgodb ljudi in njihovih astroloških kart...
« Last Edit: September 06, 2016, 01:40:20 PM by sanjalka »

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #343 on: September 06, 2016, 01:43:06 PM »
Samoiniciativa.
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #344 on: September 06, 2016, 01:44:46 PM »
Maja, tudi tisto o jokanju zarad šefice sem ze slišala (sicer sodelavka od sina). Res vse dobro o ženski dobi, ampak ko se ženska prelevi na negativno stran ...
op: in take očitke dobiva oseba, ki je po soncu devica, pa v 10 hiši se nahaja  :)