O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Vedeževanje by Bik7 /fižolčki/
skorpijonka82:
Hvala! En topel objem objem, poln energije ti pošiljam v tem mrzlem dopoldnevu!
Ti me vedno pomiriš.
bik7:
--- Quote from: škorpijonka82 on December 09, 2008, 11:40:43 AM ---Hvala! En topel objem objem, poln energije ti pošiljam v tem mrzlem dopoldnevu!
Ti me vedno pomiriš.
--- End quote ---
Ma nč bat vse se ti bo dogajalo še malo tete uporabi pa si zmagala.
skorpijonka82:
Kakšno teto naj uporabim? To ne razumem?
Mah, na sodišču so družinske zadeve, ki se vlečejo že desetletje. Nihče ne upa pomislit in napovedat,kdaj bi se lahko končalo. ???
Posredno jaz nisem vpletena, me pa skrbi za izid.
Kar se tiče pa mene, me je pa najboj groza stagniranja na enem mestu. In opažam,da nazadujem. Pri faksu, vsepovsod. Nimam več energije, ne da se mi več vsak dan v isto pisarno, isti problemi, isti folk, ista deklica za vse. Včasih sem bila energična, podirala meje. To hočem nazaj, ker čutim, da nisem narejena za monotonost. In ni me strah zamenjati popolnoma zamenenjati smeri moje poti. Čisto vse je za nekaj dobro, vsepovsod je nek namen, vsaka oseba ti je poslana z določenim namenom.
bik7:
--- Quote from: škorpijonka82 on December 09, 2008, 11:46:57 AM ---Kakšno teto naj uporabim? To ne razumem?
Mah, na sodišču so družinske zadeve, ki se vlečejo že desetletje. Nihče ne upa pomislit in napovedat,kdaj bi se lahko končalo. ???
Posredno jaz nisem vpletena, me pa skrbi za izid.
Kar se tiče pa mene, me je pa najboj groza stagniranja na enem mestu. In opažam,da nazadujem. Pri faksu, vsepovsod. Nimam več energije, ne da se mi več vsak dan v isto pisarno, isti problemi, isti folk, ista deklica za vse. Včasih sem bila energična, podirala meje. To hočem nazaj, ker čutim, da nisem narejena za monotonost. In ni me strah zamenjati popolnoma zamenenjati smeri moje poti. Čisto vse je za nekaj dobro, vsepovsod je nek namen, vsaka oseba ti je poslana z določenim namenom.
--- End quote ---
No ni lih teta je theta poglej malo više na spletnem simbolu in si tam malo preberi.
Mislim da ta družinska zadeva se počasi zaključuje in bo sklenjen kompromis. Pač spustit je treba energijo misli in poslat v vsesolje, da bo zadeva končana v tvje in najvišje dobro.
kar je pa tvoje službe bi reku, da imaš pri tebi probleme, ker se bojiš premaknit. Del tebe pravi , da se premakni druga polovica pa se bori proti temu koraku. Ne vem upam da nisi tehtnica in ne tehtaš. V življenju smo zmeraj na nekem križišču poti. Ena je lahka druga je pa prava. Zdej pa zbiraj kako pot bošubrala. če boš ubrala pravo bo tako prav če boš lažjo pa ne jezi se nase. Tudi tu pošlji energijo misli v vesolje naj te popelje po pravi poti in v službo kjer boš delalaz veseljem ne za denar, kajti potem denar pride sam.
uf to mi niso fižolčki povedali ampak moje razmišljanje.
by bik7
skorpijonka82:
Kakšna tehtnica. Škorpijonka!!!
;)
Imam podobno razmišljanje kot ti. Ja,vse je res. Točno tako, kot si povedal.
Za theto pa že stikam, hehe.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version