Author Topic: Natalne karte članov foruma - osmi del  (Read 131438 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Natalne karte članov foruma - osmi del
« Reply #225 on: November 28, 2018, 09:14:48 PM »
Jaz bi poskus od Purple dopolnila, nekaj v zvezi z zdravjem, zdravljenjem, Sonce v 6 hiši pač. Pa da je to delo bilo njegovo Veselje, z veliko začetnico.

Temu posveča svoje življenje, s tem se ukvarja vsak dan.
Veselje vsekakor, čeprav stalno povezano s čustvenimi, psihičnimi, mentalnimi, osebnostnimi izzivi in napori.

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #226 on: November 28, 2018, 09:25:32 PM »
Torej imava s Cvetko prav?  ::)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #227 on: November 28, 2018, 09:28:35 PM »
S Cvetko zanimivo razmišljata. :D
Zanimivo zato, ker sem sama večkrat pomislila, da bi moj oče najbrž bil tudi dober zdravnik.
Zanimivo tudi zato, ker je v žlahti po njegovi strani veliko zdravnikov.
Ne, ni zdravnik.  :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #228 on: November 28, 2018, 09:30:12 PM »
Zdajle seveda s svojo astro slepoto buljim v njegovo karto in iščem, kje piše, da je, to, kar je.  ;D

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #229 on: November 28, 2018, 09:36:43 PM »
Ha ha... kaj škorpijonovskega?
Ali sodnik?  :laugh:

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #230 on: November 28, 2018, 09:37:58 PM »
Ha ha... kaj škorpijonovskega?
Ali sodnik?  :laugh:

Boh ne dej. :D

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #231 on: November 28, 2018, 09:42:28 PM »
Ok. Potem pa mi zmanjka...čeprav me muči  :laugh:Še zadnji poskus: kakšne pogodbe?
 ;D :D Ok. neham, ker res ne vem. Bom pa spremljala, ker me zanima, ko izdaš...

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #232 on: November 28, 2018, 09:48:48 PM »
 ;D Bom še malo počakala. Ker me res zanima, ali se lahko iz karte ugotovi.
Pri taki nagradi bi, vsaj mislim, moral biti kar močan zapis tega področja, sploh, če temu posveča svoje življenje.

Niso pogodbe.  :D
« Last Edit: November 28, 2018, 09:50:22 PM by Pika »

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #233 on: November 29, 2018, 07:22:34 AM »
Biti mora nekaj, v čemer svoje znanje preko komunikacije posreduje ljudem. Lahko tudi povezano s šolstvom, izobraževanjem. Morda je predavatelj, profesor, tudi raziskovalec, inovator, znanstvenik. Področje bi znalo biti nekaj stvarnega, nekaj, kjer obstajajo že nekaj dokazanega, kar se ne da izpodbjati, a je še prostor za spremembe.
« Last Edit: November 29, 2018, 07:33:41 AM by Maja »
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #234 on: November 29, 2018, 07:52:13 AM »
Pika, se tekom dneva lotim analize, dopoldne sem še precej zasedena...
Mi je zanimivo tole analiziranje ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #235 on: November 29, 2018, 07:52:53 AM »
Še vprašanje: je ura točna?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #236 on: November 29, 2018, 07:53:46 AM »
Biti mora nekaj, v čemer svoje znanje preko komunikacije posreduje ljudem. Lahko tudi povezano s šolstvom, izobraževanjem. Morda je predavatelj, profesor, tudi raziskovalec, inovator, znanstvenik. Področje bi znalo biti nekaj stvarnega, nekaj, kjer obstajajo že nekaj dokazanega, kar se ne da izpodbjati, a je še prostor za spremembe.

Maja, tudi to je njegova profesija, bravo. Vendar ni dobil nagrade s tega področja. No, jo je pred leti, na nek način, ker je postal zaslužni profesor, česar ne podelijo vsakomur.
Je bil pa profesor na področju, na katerem je bil nagrajen.
Področje je široko, ne gre pa za absolutno dokazljivo delo; tukaj sicer obstajajo kriteriji, vendar so stvari tudi subjektivne, relativne, neotipljive,... kjer so spremembe zaželene oz. se k njim celo stremi. Poudarek je na izvirnosti, individualnosti, preseganju obstoječega... Formul in receptov ni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #237 on: November 29, 2018, 07:58:12 AM »
Pika, se tekom dneva lotim analize, dopoldne sem še precej zasedena...
Mi je zanimivo tole analiziranje ;D

Ej, super, Sanjalka.
Zanima tudi mene. :)
Ja, ura naj bi bila kar točna, seveda gre pa za leto, ko najbrž niso direkt v uro gledali, ko se je nekdo rodil. Lahko gre za minute gor ali dol, bi rekla.
Glede na potek očetovega življenja se mi zdi, da je karta že s tega stališča lahko zanimiva.
Sem jo že večkrat hotela pripeti za proučevanje.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #238 on: November 29, 2018, 08:27:01 AM »
Sanjalka,
tale je po Kochu. :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #239 on: November 29, 2018, 08:40:22 AM »
Tranzitni pluton v konj s P MC mu je naredil natančen trigon z N neptunom in N uranom.
Ta mu je dal verjetno to nagrado, saj je T pluton v konjunkciji s P MC in to v 1. hiši, N uran v 4. hiši in N neptun v 8. hiši, gre za zemeljski trigon,
tako da mora biti nekaj trdnega, stabilnega, nekaj kar ostane, nekaj do česar se pride počasi, zato tudi nagarada za življenjsko delo.
Pluton vladar 10. hiše postavljen v 7. hišo v leva. To vse govori o prepoznavnosti.
Potem še T saturn eksaktno na asc in T uran (vladar 2.hiše, zopet materialne) eksaktno na N saturnu v 3. hiši.
V natalu ima sonce v eksaktnem sekstilu s saturnom (kar tudi lahko kaže, da pride do izpolnitve sonce v drugi polovici življenjska obdobja oz s počasnimi koraki, vztrajnostjo, delavnostjo, potrpežljivostjo. Sicer je saturn v ovnu, tako da to počasno dinamiko saturna malo spremeni) in sedaj ta T uran iz 2. hiše na N saturnu, zaradi močne vpletenosti saturna zopet kaže na to nagrado za življenjsko delo.
Sonce v dvojčku v 6. hiši ima še v natančnem bikvintulu z N marsem (ki je vladar N saturna) v vodnarju v 1. hiši, kvintili vedno kažejo na talent dotične osebe.
Tako,da oče predvidevam ima talent, ki je vodnarski, je del njega, saj je ta mars postavljen v 1. hišo.
Kot vemo gre pri marsu v vodnarju za inovativnost, gre za človeka, ki je s svojim razmišljanjem pred časom, gre za znanstveni um, saj je ta vodnar povezan z dvojčkom, se pravi oba sta zračna, veliki "možgani" bi jaz temu simbolno rekla, vsekakor nekaj kar je povezano z  vodnarsko dinamiko...nekaj raziskovalnega...
Ta aspekt kot sem rekla mu daje poseben talent, tam kjer imamo talent, vemo, da v tem nekaj v resnici uživamo, nekaj kar je samo njegovo, nekaj kar razume pred ostalimi...