Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Natalne karte članov foruma - osmi del

<< < (52/76) > >>

Vesta:
Tudi moje ugibanje pade na umetnika, ampak tudi takega, precej telesnega. Kak slikar, kipar. Hkrati pa zaradi vloge Saturna in Merkurja v 3. hiši pomislim na profesuro, akademiko.

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Vesta on November 30, 2018, 06:10:00 PM ---Tudi moje ugibanje pade na umetnika, ampak tudi takega, precej telesnega. Kak slikar, kipar. Hkrati pa zaradi vloge Saturna in Merkurja v 3. hiši pomislim na profesuro, akademiko.

--- End quote ---

Slikar in grafik.  :)

sasa:
Mene pa nekaj zanima ... Kako vemo, da je nekdo "nadarjen"? Torej, da ima potencial? Da ga lahko usmerimo v nekaj? Vprašanje se nanaša predvsem na to, ali recimo otroka vpišemo v glasbeno šolo? Ker včasih je težko vedeti ... Otrok tudi ne zna povedati vedno.

sanjalka:

--- Quote from: sasa on April 10, 2019, 11:52:25 AM ---Mene pa nekaj zanima ... Kako vemo, da je nekdo "nadarjen"? Torej, da ima potencial? Da ga lahko usmerimo v nekaj? Vprašanje se nanaša predvsem na to, ali recimo otroka vpišemo v glasbeno šolo? Ker včasih je težko vedeti ... Otrok tudi ne zna povedati vedno.

--- End quote ---

Kvintili in Bikvintili določajo nadarjenost.
Dopušča se maksimalno do 2 stopinji, sicer pa 0 do 1 stopinja.
Transpersonalni planeti imajo tudi domeno nadarjenosti, saj so izven domene osebnega zavednega, torej preko teh planetov doteka k nam višja sila.
Predvsem pri neptunu-umetnost, pri uranu-naravoslovna znanost, pri plutonu-psihološke sposobnosti.
In pa 5.hiša ter sonce.
Tako na hitro.
Kaj konkretno pa te zanima?

sasa:
Pri nečakinji opažam, da ima določena zanimanja, predvsem kar se tiče glasbe ... Je sicer le Neptunka (19.3.), ampak ne bi rada sestri predlagala nečesa, kar ni v skladu z nečakinjo in njeno karto, ker lahko potem samo še poslabšam vse skupaj. Nečakinja je tako ali tako stara komaj 2 leti, ampak vseeno.

Ima v peti hiši nečakinja Jupitra, 5. hiša se začne na 0 stopinje tehtnice, vladar 5. je R Venera v Ovnu v 11. hiši v trigonu na Luno, v konjunkciji z Merkurjem, bi-kvintilu s Severnim vozlom, v pol sekstilu na Marsa ...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version