Author Topic: Natalne karte članov foruma - osmi del  (Read 130514 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Natalne karte članov foruma - osmi del
« Reply #75 on: December 26, 2016, 12:31:13 PM »
Tamara v kateri hiši pa je novo stanovanje sedaj?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #76 on: December 26, 2016, 03:07:35 PM »
Novo stanovanje... Hmmmm ja, je 4 stanovanjska hiša, blizu je štreka, oki nekaj proizvodnega je tudi blizu, pojma nimam pa kaj. Dejansko imam do železniške en pljunek. Starejša hiša. Stanovanje je mansardno.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #77 on: February 28, 2017, 03:15:46 PM »
Tejka
Vrh 4 hiše je 27 Tehtnice, ki so stopinje Dvojčka: torej gre za stanovanje, ki je v večstanovanjski hiši, oz. bloku .... v urbganem naselju, prevozna sredstva, šola, pošta .... vse blizu, diktabon, pa stopnišča in hodniki. Venera 17° /lev/ - najbrž gre za dobro grajeno stanovanje, večje vrednosti, ki pa potem ni bilo dobro vzdrževano /ribe/. Lahko je bilo sončno, vendar je nekaj /lahko stavba /potem zakrivala sončno svetlobo ali pa pogled/. Okrog tega stanovanje je bilo tudi nekaj pravnih zadev ali v povezavi s sodiščem /tehtnica/ določene stvari so bile nejasno definirane /ribe/ vse skupaj pa v 8 hiši - dediščina. Mogoče se je koga tudi kaj oškodovalo - kvadrat Neptun 20° :Sk - opozicija Saturn 7 :te . Stanovanje je bilo lahko pridobljeno v povezavi z delom, lahko so bili zapleti tudi zaradi sorodnikov - no vsekakor je šlo za nek zaplet že v osnovi - imava tudi vkleščenega škorpijona! in pri dediščini - venera tudi petšestin na Pluton/Luna
In glede tega stanovanja so vedno kakšna presenečenja Venera trigon Uran - na koncu koncev je res najboljš se ga znebit /uran - odrezati, revolucija in sprememba/

6 hiša
Kozorog 11  :vo - višina, razgled,  - greš pa samo v simboliko Saturna - spet gre za podobno vsebino. Stanovanje je stvar prednikov / :Sa/ tam se ti počutiš kot najemnik / :de/ ali pa moraš deliti svoj prostor z drugimi. Saturn je sicer v opoziciji z Venero in to so vedno znova stare zgodbe!
Dispozitor je Merkur 26 bika - tukaj si sicer nekaj pridobila, po drugi strani pa tudi izgubila /kvadrat neptun/. Vsekakor pa je to že boljša scena, saj imava veliki trigon in konjunkcijo z Marsom - si boš že sama interpretirala.
Tudi drugi sovladar 6 he Uran
Načeloma bi to bilo v redu, vendar kot bi te kdo prevaral glede tega ali v tem stanovanju.

8 hiša je pa Riba na 1 ovnovi stopinji - se pravi da boš mogla tu nekaj preurejati, če že ne zgraditi - prav lahko da bo stanovanje blizu gasilnega doma, športne dvorane ali igrišča ipd. Lahko tudi na vogalu neke ulice, blizu vojašnice, ali pa neke proizvodne hale - čist možno kakšen laboratorij ali pa proizvodnja zdravil. Morebiti boš imela pogled na pokopališče ali bo v bližini ali pa kakšnega spominskega obeležja, kjer bi se dogajale komemoracije ...... Bližina 1000miljonov kapelc, Škofijska gimnazija...
Pri tem stanovanju moraš pazit na možnosti - torej je povezano s tem, da se ne bi preveč zadolžila, saj bi vračanje dolga povzročilo preveč stisk. Torej vse po možnostih, da te ne bi kdo odrl z obrestmi.
Če greva pa še v Jupitrovo tradicionalno vladavino - smo pa na levovi stopinji - pa v raku .....

Zdaj gledam levja stopinja...
Kraji in prostori: V naravi so to visoki, samotni in nedostopni skalnati predeli, lahko tudi lovišča in naravni parki, kjer so gradovi, palače, trdnjave, muzeji ali razstavni prostori. Rekreativne površine, kjer so otroška igrišča in športni objekti, tudi telovadnice. Prostori kot so gledališča, galerije in odri, borzne hiše, zlatarne. Srednješolska središča, prostori kjer se odvijajo tečaji in izobraževalne delavnice, kreativnega pomena. Lahko gre za turistične destinacije za počitnice in zabavišča.

Hmmmmmm nič od tega ni v bližini novega stanovanja.

Tudi rak:
Kraji in prostori: vodni predeli, pristaniška mesta, obala, reke, izviri, jezera, bazeni,  termalna voda, predeli poraščeni s trstom, zelenjavni vrtovi, družinske posesti na podeželju, dom, hiša, rodno mesto, inkubator, porodnišnica, vhod v hišo, prag, bari, klubi, mlini, vinotoči, pivovarne, gostilne, mlekarne, sirarne Hmmmmm pod mano je poslovni prostor - skladišče, ki je bil nekoč last Vipave, zdaj ga imam spodnji sosed, notri je snemalna in glasbena oprema.
ne gre čez. Oki gledam 10. hišo imamo: Vladar  :Ma:ov v 9. na 27. st. (dvojčkova). Ujeto znamenje  :B, Venera ponavlja vajo...

No zdaj, ko okolico miceno bolje poznam...

Boldam kar v quote ;)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #78 on: February 28, 2017, 05:31:32 PM »
Jaz iz tega razberem veliko tistega, kar sva napisali

https://www.google.si/maps/@46.0982524,14.4729827,1275m/data=!3m1!1e3

obenem se ti je že pokazala osnovna 4 bajta /ženska ki ....
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #79 on: February 28, 2017, 06:09:01 PM »
Oh ja, tele ženske iz moje 4. bajte se očitno nikakor ne morem losat v življenju :(
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #80 on: February 28, 2017, 07:20:57 PM »
no vidiš, zdaj boš lahko bolj erazumela svoj natalni zapis
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #81 on: February 28, 2017, 07:35:54 PM »
Se bom mogla res celo življenje ubadat s takimi ženskami?  :(
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #82 on: March 01, 2017, 08:35:21 AM »
Tejka to je tako kot moja dvanajsta. Vedno je prisotna. Samo način kako ti odreagiraš je važen. Mene so na začetku "napadali" iziroma bi rekla razočarali bolj člani družine, prijatelji....potem se to navadiš, prerasteš....ne reagiraš več na to, se postaviš zase, odrežeš ali pa si enostavno rečeš boli me patka za vas. In se neha. Potem pa začne dvanajsta drugje tolč, sej vidiš poslovni partnerji....kakšne ideje je imel tisti majmun.

Zdaj moram naučeno samo prenesti na poslovne partnerje. Predvsem pa ker saturn tolče iz šeste hiše me uči previdnosti, da ne gre zaupat vsem. Da niso vsi taki kot jaz....da je potrebno biti res PREVIDEN. In tukaj spet potegnem vzporednice s stisto knjigo od Napoleona Hilla - Hudič. Tam je lepo opisano kako te "hudič" zjebe, če nisi previden. Torej v našem primeru beta. In spet vzporednica da nam saturn kaže, kje nas ta "hudič" lahko zakahla.

Torej glede na zapis...ja vedno boš imela neke čudne ženske okoli sebe, samo zdaj imej v glavi da to ni tvoja mati, da jo lahko čisto lepo in mirno ignoriraš in ji vsakič zapreš vrata pred nosom. Sploh se ne rabiš obremenjevat z njo, ker je to plutonska tema, ji ne dajat potrebne energije, bolj se boš ubadala z njo večje razsežnosti bo to dobilo. Ko jo ignoriraš in se ne zapletaš z njo si bo že najdla neko drugo žrtev. Pač take osebe se palijo na dogajanju, ne mirnosti.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #83 on: March 01, 2017, 09:37:21 AM »
Jane, zelo lepo si tole zapisala. Saj o tem je bilo tudi zjutraj govora.  ;) Naučeno je potrebno prenesti na druge sfere odnosov/življenja.
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #84 on: March 01, 2017, 10:25:26 AM »
Tejka to je tako kot moja dvanajsta. Vedno je prisotna. Samo način kako ti odreagiraš je važen. Mene so na začetku "napadali" iziroma bi rekla razočarali bolj člani družine, prijatelji....potem se to navadiš, prerasteš....ne reagiraš več na to, se postaviš zase, odrežeš ali pa si enostavno rečeš boli me patka za vas. In se neha. Potem pa začne dvanajsta drugje tolč, sej vidiš poslovni partnerji....kakšne ideje je imel tisti majmun.

Zdaj moram naučeno samo prenesti na poslovne partnerje. Predvsem pa ker saturn tolče iz šeste hiše me uči previdnosti, da ne gre zaupat vsem. Da niso vsi taki kot jaz....da je potrebno biti res PREVIDEN. In tukaj spet potegnem vzporednice s stisto knjigo od Napoleona Hilla - Hudič. Tam je lepo opisano kako te "hudič" zjebe, če nisi previden. Torej v našem primeru beta. In spet vzporednica da nam saturn kaže, kje nas ta "hudič" lahko zakahla.

Torej glede na zapis...ja vedno boš imela neke čudne ženske okoli sebe, samo zdaj imej v glavi da to ni tvoja mati, da jo lahko čisto lepo in mirno ignoriraš in ji vsakič zapreš vrata pred nosom. Sploh se ne rabiš obremenjevat z njo, ker je to plutonska tema, ji ne dajat potrebne energije, bolj se boš ubadala z njo večje razsežnosti bo to dobilo. Ko jo ignoriraš in se ne zapletaš z njo si bo že najdla neko drugo žrtev. Pač take osebe se palijo na dogajanju, ne mirnosti.

Hvala ti za tole. Nekje mi je bilo jasno, samo v tale plutonski film kar na turbo padem...
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #85 on: March 01, 2017, 03:38:08 PM »
Itak te povlece mi je jasno. Tud jaz bi s svojo dvanajsto najraje kam usla vcasih in se ne vrnila vec :)

Moja astro karta

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #86 on: June 02, 2017, 10:29:35 PM »
Drage(i) moji, iscem nekoga, ki bi lahko izdelal natalno karto moje male in jo interpretiral; morda celo zraven se mojo in kompatibilnost, odvisno od moje financne zmoznosti kriti to delo. :) Ce ima katera(i) zeljo in cas bi prosila, ce mi javi. :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #87 on: June 14, 2017, 02:33:50 AM »
Tukaj pri nas se opazi, da te mesece Tea ne more biti toliko prisotna.  Želel bi, da ostale malo več sodelujete v temah, ki so bolj pomembne kot konkretne karta dneva ali kaj takega brezveznega.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #88 on: June 14, 2017, 09:19:45 AM »
Se strinjam, Andres.
Teo zelo pogrešamo in v astroloških sobanah je zavladala grozna tišina.
Mislim, da vsi želimo, da bi forum tudi vnaprej živel in za to se bomo morali potrudit.
9ZK 656

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #89 on: July 03, 2017, 11:31:48 AM »
Hej, hej!

Pa ravno prišla sem, in vidim, da ste kar malo zamrli ... retrogradni Saturn, Neptun, Pluton, Kiron ... ravno prava energija, kaj?

Če je kdo zainteresiran, bi z veseljem s kakšno/kakšnim izmenjala izkušnje, morda svoj pogled na karto ali obratno - vsi vemo, subjektivnost zna biti zoprna reč. Nisem začetnica, ampak mi še dosti manjka do mojstrstva, kar se tudi zavedam, zato pa upam, da se bom tukaj kaj naučila v astrološkem in osebnem pomenu. :)