Tejka to je tako kot moja dvanajsta. Vedno je prisotna. Samo način kako ti odreagiraš je važen. Mene so na začetku "napadali" iziroma bi rekla razočarali bolj člani družine, prijatelji....potem se to navadiš, prerasteš....ne reagiraš več na to, se postaviš zase, odrežeš ali pa si enostavno rečeš boli me patka za vas. In se neha. Potem pa začne dvanajsta drugje tolč, sej vidiš poslovni partnerji....kakšne ideje je imel tisti majmun.
Zdaj moram naučeno samo prenesti na poslovne partnerje. Predvsem pa ker saturn tolče iz šeste hiše me uči previdnosti, da ne gre zaupat vsem. Da niso vsi taki kot jaz....da je potrebno biti res PREVIDEN. In tukaj spet potegnem vzporednice s stisto knjigo od Napoleona Hilla - Hudič. Tam je lepo opisano kako te "hudič" zjebe, če nisi previden. Torej v našem primeru beta. In spet vzporednica da nam saturn kaže, kje nas ta "hudič" lahko zakahla.
Torej glede na zapis...ja vedno boš imela neke čudne ženske okoli sebe, samo zdaj imej v glavi da to ni tvoja mati, da jo lahko čisto lepo in mirno ignoriraš in ji vsakič zapreš vrata pred nosom. Sploh se ne rabiš obremenjevat z njo, ker je to plutonska tema, ji ne dajat potrebne energije, bolj se boš ubadala z njo večje razsežnosti bo to dobilo. Ko jo ignoriraš in se ne zapletaš z njo si bo že najdla neko drugo žrtev. Pač take osebe se palijo na dogajanju, ne mirnosti.