Ne bi rada ravno v podrobnosti razlagala. Gre za istega delodajalca, sta samo dve smeri dela, če se lahko tako izrazim.
Problem je, da tukaj kjer sem sedaj, ne morem dobiti pogodbe za nedoločen čas, ker je to delovno mesto omejeno - ima omejeni rok trajanja. Financira se iz drugih sredstev in šef mi ne more v tem trenutku povedati ali bodo sredstva za naprej odobrena ali ne. Vedelo se bo šele čez dva meseca. Nenadoma pa se je pojavilo to delovno mesto - za nedoločen čas in tukaj nujno potrebujejo nekoga.
Tu je narava dela sicer podobna, samo urnik je malo bolj zapleten - dopoldan in popoldan.
Zdaj smo se nekako dogovorili tako, da če sprejmem pogodbo za nedoločen čas in mi res ne bo ok, lahko še vseeno pridem nazaj na staro delovno mesto, če se bo izkazalo, da smo prejeli nova sredstva. Zakaj si želijo ravno mene? Ker me poznajo, ker jaz poznam njih, poznam način dela in ker vsak pač ni za to.

Je pa povezano z merkurjevimi temami

V prihodnje bi si rada ustvarila družino, tako da bo mogoče ta pogodba prišla prav tudi za to.

V solarni karti za 2018/2019 imam urana (na 29 stopinji) in merkurja v sedmi hiši, ter neptuna v šesti. Bi kar rekla, da je to dober pokazatelj nenadanih sprememb in večih pogodb.
Zdaj sem pri računalniku, upam, da bom lahko dodala solarno v podpis.