Author Topic: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA 5. del  (Read 89259 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cvetka

• Sp.simbol
Re: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA 5. del
« Reply #180 on: December 10, 2018, 01:28:17 PM »
Res lep kronološki astro zapis. Je  :Sa vladar tvoje astro karte, se pozna. Se bom na ta zapis še vrnila in kaj dopisala, te dni me čas nekaj lovi.
Dobro bodi  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #181 on: December 11, 2018, 01:43:05 PM »
Na dan, ko bom dala odpoved, se bo za točno 1° že oddaljil od njega, kar po mojih izkušnjah pomeni, da je opravil z lekcijo, ki se dotika prehoda prek neke točke/planeta.
Isti dan imam tranzitno Venero na MC in to je zaokrožitev zgodbe, ki se je začela z udarcem resnice na jesenskem sestanku.

To je bilo včeraj. Zelo grda izkušnja.  :blank:
9ZK 656

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #182 on: December 11, 2018, 10:00:50 PM »
Bi katera želela pogledati v mojo karto? Povsem nepričakovano sem dobila ponudbo za menjavo delovnega mesta. V dilemi sem. Naj ostanem ali zamenjam? Ce zamenjam bo vec dela, stresa, drugacen urnik za isto placo, a pogodba za NDČ. Če ostanem, so boljši pogoji in pogodba za določen čas. Bi vpogled v karto razkril, kaj se mi obeta, kaj je boljše, da se odločim?

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #183 on: December 12, 2018, 08:33:40 AM »
Nisem gledala v karto, ampak samo moje mnenje, jaz bi ostala tukaj kjer imaš za določen čas. Pogodba za nedoločen čas ni vredna večjega stresa in slabšega urnika.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #184 on: December 12, 2018, 09:24:07 AM »
Hvala za mnenje.  :-*
Ja, saj vem ... tako tudi sama razmišljam. Ampak ne želim se zameriti, ker sem prej že povpraševala po tej službi. Če sem čisto iskrena, je plus samo v pogodbi, vse ostalo je slabše. Ne želim se zakalkulirati.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #185 on: December 13, 2018, 08:40:53 PM »
Sem pokukala v tvojo priloženo solarno karto, pa je nastavljena za eno leto vnaprej. Sem pa brez astro vpogleda istega mnenja kot Jane. Dobro bodi.

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #186 on: December 13, 2018, 09:36:00 PM »
Cvetka ne morem nastaviti nove solarne. Moji podatki so sicer vidni, če se da kateri vnesti in pogledati. Najverjetneje bom s cmokov v grlu vzela novo službo. Namreč moja trenutna pogodba je pod vprašajem oz. vprašanje, če bi mi jo lahko podaljšali. Zgodba je zapletena, a zaenkrat si ne morem privoščiti, da ostanem brez službe. Tako bom zelo verjetno vzela ponujeno in se potrudila, da bom v njej tudi uživala. V kolikor bo kak problem, lahko vseeno dam odpoved.  :embarrassed: :'(

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #187 on: December 14, 2018, 08:00:45 AM »
Purple na katerem področju pa iščeš službo in kateri konec Slovenije? sicer pa tako greš do šefa in poveš kakšna je situacija in če ti bodo podaljšali pogodbo. Poveš, da si ne moreš privoščiti ostati brez službe , da bi pa veliko raje delala tukaj. Včasih se da vse zmenit.

Brezveze se mi zdi iti nekam,kjer boš trpela.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #188 on: December 14, 2018, 08:26:11 AM »
Ja, če imajo ljudje vse pospravljeno na podstrešju, se najbrž da. Pojdi v smer, ki je najboljša zate, ne glede na druge.
9ZK 656

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #189 on: December 14, 2018, 08:26:46 AM »
Ne bi rada ravno v podrobnosti razlagala. Gre za istega delodajalca, sta samo dve smeri dela, če se lahko tako izrazim.
Problem je, da tukaj kjer sem sedaj, ne morem dobiti pogodbe za nedoločen čas, ker je to delovno mesto omejeno - ima omejeni rok trajanja. Financira se iz drugih sredstev in šef mi ne more v tem trenutku povedati ali bodo sredstva za naprej odobrena ali ne. Vedelo se bo šele čez dva meseca. Nenadoma pa se je pojavilo to delovno mesto - za nedoločen čas in tukaj nujno potrebujejo nekoga.
Tu je narava dela sicer podobna, samo urnik je malo bolj zapleten - dopoldan in popoldan. 
Zdaj smo se nekako dogovorili tako, da če sprejmem pogodbo za nedoločen čas in mi res ne bo ok, lahko še vseeno pridem nazaj na staro delovno mesto, če se bo izkazalo, da smo prejeli nova sredstva. Zakaj si želijo ravno mene? Ker me poznajo, ker jaz poznam njih, poznam način dela in ker vsak pač ni za to.  :laugh: Je pa povezano z merkurjevimi temami  ;D V prihodnje bi si rada ustvarila družino, tako da bo mogoče ta pogodba prišla prav tudi za to.  :embarrassed:
V solarni karti za 2018/2019 imam urana (na 29 stopinji) in merkurja v sedmi hiši, ter neptuna v šesti. Bi kar rekla, da je to dober pokazatelj nenadanih sprememb in večih pogodb.
Zdaj sem pri računalniku, upam, da bom lahko dodala solarno v podpis.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #190 on: December 14, 2018, 08:30:09 AM »
Na katerem področju pa iščeš službo, Purple? Lahko tudi v zs napišeš.

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #191 on: December 14, 2018, 08:50:28 AM »
Sem poslala v ZS. Pa tudi karta je dodana v podpis.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #192 on: December 14, 2018, 07:51:02 PM »
Purple, glede na solarno astro karto mislim, da boš službeno zadovoljna. Solarni AC v tehtnici, vladarica Venera v 9 hiši z aspekti, ki niso obremenilni, morebiti edino kvadrat z  :NE?. Pogumno pojdi naprej, brez solzic. Seveda je to moj pogled, pa saj to veš.  :-*

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #193 on: December 16, 2018, 07:33:18 PM »
Hvala cvetka  :-* Sem sprejela delo, upam, da bo vse OK. Grem polna optimizma in na nek način radovedna v novo leto. Progresivna luna v dvojčkih mi bo očitno prinesla nova znanja in nove izkušnje. Upam, da bodo pozitivne!

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #194 on: January 30, 2019, 07:16:52 AM »
Danes bi znala imeti zanimiv dan. Konjunkcija  :Me in  :So mi sede na natalni  :J, tranzitni  :J pa na natalno  :Lu.
9ZK 656