Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA 5. del
sanjalka:
--- Quote from: Azeleja on October 09, 2019, 12:12:42 PM ---
--- Quote from: sanjalka on October 03, 2019, 03:57:11 PM ---Azeleja, a lahko pripnes karto, bo lazje ;)
--- End quote ---
Ni za mene ampak za sodelavko. Žal pa ne želi dati podatkov. Smo se pri kavi pogovarjali in je omenila, da ji je nekdo rekel, da ta tranzit Venera konjunkcija Severni Vozel prinaša usodno, veliko in pomembno ljubezen. In, da finančno pomeni nek uspeh. Zato sem tu vprašala, ker se bolje spoznate in morda je že katera imela tak tranzit. Pač izkušnje kakšne so. Sama oseba pravi, da je to skoraj nemogoče, ker, da je že v resni dolgoletni zvezi. In seveda se potem poraja nešteto vprašanj in dvomov kaj potem res ta tranzit prinaša. Žal pa nihče ni preveč *domač* glede astrologije zato sem vprašala.
--- End quote ---
Jaz sem imela letos konjunkcijo T s. vozla na N venero in ja, poročila sem se ;D
Nisem pa razumela ali sprašuješ za tranzit venere na njen N s. vozel ali na T s. vozla?
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: cvetka on October 09, 2019, 12:52:37 PM ---Azaleja, jaz temu tranzitu ne bi namenjala pozornosti, predvsem ne v visokoletečih oktavah. Saj je skreiran vsako leto.
Dobro bodi :-*.
Jaz sem pa v teoriji tranzitno progresivno v redu, v praksi pa hudo slabo.
--- End quote ---
Cvetka, zelo sem te vesela. :-*
Mislim, da imamo kar večina čudna obdobja.
Upam, da se bolj pogosto oglasiš.
Zagotovo ta življenjska sprememba ni lahka, ločitev naj bi bila eden najtežjih stresov v življenju človeka.
Drži se, en velik objem ti pošiljam in res se večkrat oglasi! :-* :-*
sanjalka:
Jooojjj kako sem to spregledala...da se je Cvetka ločila... :blank:
Cvetka vem, da je težko :-* :-* :-*
To je res težko obdobje...upam, da imaš kakšnega sogovornika, da lahko vsaj malo predelaš te boleče teme...
Meni je to pri moji ločitvi precej pomagalo...
Škratinja Nagaya:
Ja, je omenila enkrat poleti.
Oglasi se, Cvetka. Smo ti v oporo. :-*
sasa:
Cvetka, ti stojimo ob strani. :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version