Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA 5. del
Tejka:
--- Quote from: Jane on July 12, 2016, 10:22:53 AM ---
--- Quote from: Tejka on July 12, 2016, 10:15:33 AM ---
--- Quote from: Tea on June 22, 2016, 08:51:23 AM ---Ne bo se vleklo. Zdaj je bila itak taka energija, da smo šli v rikverc :)
--- End quote ---
Žal... Evo po zadnj napovedi bodo zadeve zaključene v septembru, ko bo tudi denar nakazan in sploh kakšne možnosti za naprej... Torej selitev konec septembra/začetek oktobra :(.
--- End quote ---
No bodo pa vsaj zaključene pismo rosno.
--- End quote ---
Res je ja. Čisto predolgo se vleče. Enkrat en zaj*, drugič drugi, tretjič ... Svašta. Sem še vedno besna na notarko, na tetko, ki je zaposlena na zemljiški knjigi,... Nihče ne odgovarja za svoje napake.
No vsaj fertik bo.
sanjalka:
V tranzitu neptuna na moje n sonce (trigon) sem non stop zaspanaaaaa :blank:
Tea:
--- Quote from: sanjalka on July 19, 2016, 07:55:04 PM ---V tranzitu neptuna na moje n sonce (trigon) sem non stop zaspanaaaaa :blank:
--- End quote ---
ta aspekt imam tudi jaz - sonce na 12 škorpe
sanjalka:
Jaz pa sonce na 12 raka ;)
No t neptuna mi dela tudi opozicijo na p merkurja (vladar karte), je na dsc...
Potem imam se t plutona na n venero (opozicija) in
T Urana na n saturnu v opoziciji na n luno in istocasno je na vrhu joda, sprozen je s tem tudi drugi moj n jod....
T saturna pa na IC....
T jupitra pa na n plutonu....
Skratka transpersonalni planeti v tranzitu mi kar dobro aktivirajo karto ::)
sanjalka:
--- Quote from: Tea on July 20, 2016, 08:15:24 AM ---
--- Quote from: sanjalka on July 19, 2016, 07:55:04 PM ---V tranzitu neptuna na moje n sonce (trigon) sem non stop zaspanaaaaa :blank:
--- End quote ---
ta aspekt imam tudi jaz - sonce na 12 škorpe
--- End quote ---
Se uciva spuscanja ega in prepuscanja zivljenju in mogoce spraviti dozivljanje identitete, same sebe na neko bolj duhovno raven....
sprejemanje vere v zivljenje, sprejemanje sebe in drugih, da smo vsi na nek nacin eno, da so v vseh nas slabosti in dobre lastnosti in da to sprejmeva kot del celote z ljubeznijo....
Vprasanje kako dozivljava najina oceta, najina partnerja, najin poklic, in vsega kar nama predstavlja tisto srcnost, ki se naju dotakne v sami biti...
Skratka nek nov, duhovnejsi vpogled v najino poslanstvo, v bistvo zivljenja....
Nekako tako dozivljam ta neptunski tranzit, pri meni je se na dsc in v opoziciji na p merkurja, kot sem ze prej napisala, zato mogoce se malo bolj intenzivno dozivljanje vsega tega.....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version