Hmnja.
Meni je vstopila v ovna v času korone, na prehodu iz aprila v maj. Je bila tudi na mojem soncu, zdaj je čez.
Ne vem zdaj, čemu vse skupaj pripisati, ampak zame je v pedagoškem smislu za mano zelo uspešno in produktivno leto.
Istočasno je korona poskrbela za to, da sem lažje izpeljala (pre)številne obveznosti, saj je odpadlo nekaj sejmov (ki bi me ob toliko obveznostih dotolkli), logistično pa sem bila olajšana za poti in fizične napore, ker je bilo vse online, dejansko sem lahko po 12-ih urah konzultacij direkt zalegla v posteljo, mož mi je v spalnico nosil obroke (ker sem imela tam ure).

Finančno je šlo obdobje dobro skozi, psihično sem bila v primerjavi z večino ljudi in kolegov popolnoma uravnovešena.
Smo pa v aprilu pokopali staro mamo.

To še vedno predelujem, umrla je natančno ob vstopu P Lune v mojo 8. hišo (nekaj dni kasneje je vstopila v Ovna).
Zgodila se mi je tudi intelektualna kraja s strani tujine (v marcu je prišlo ven). Odvetniško pismo so prejeli, ko se je P

približala Soncu, odgovorili so, ko je bila ravno čez, vmes pa napravili potezo ki jih je "izdala", Luna je bila takrat na Soncu.
Trenutno sem v navezi s tujimi odvetniki in si brusim kremplje.
Toliko se zaenkrat spomnim.
Luna mi bo še kar nekaj časa brodila po Ovnu in šla tudi čez Kirona in vladarja karte. Bom poročala.
Dodala bi, da v tem obdobju morda kažem več bojevitosti, mogoče sem celo bolj "egoistična". Bolj se zavzemam zase.