O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Ciganske karte IX. del

<< < (27/62) > >>

Gloria82:
Hvala Maja, ker si prenesla LJUBIMCA  :laugh:
Tea, ti takooo dobro opišeš vse  ;)

Tea:

--- Quote from: Maja on July 09, 2016, 08:42:32 AM ---Vsi znate interpretirat ciganske karte v nulo, samo jaz ne.  ::)

--- End quote ---

Če misliš da še ne, pa še boš ............... :)

Missy:
Dragi Zarek, prosila bi za vpogled glede kariere. Malce se stvari komplicirajo, se vedno, a tokrat v novo smer, pa bi te prosila, ce lahko pogledava:

1. Glede polozaja na zdajsnji univerzi: ce ostanem pod zacasnimi pogodbami, kot do sedaj, bom imela dovolj za lepo zivljenje in ali bom zmogla delovno breme glede na prihajajoce okoliscine (prisiljena sem uciti vec razlicnih predmetov)?
2. Kako kaze s kandidaturo v Maastrichtu: bo odgovor pozitiven? In ce da, se kaze financno obetavno in kako bo to vplivalo na druzinsko zivljenje?
3. Ponudila se je tretja priloznost, za katero pa trenutno se ne izpolnjujem pogojev. Se naj prijavim in pohitim z doktoratom oz. je izvedljivo, da dobim sluzbo brez pogojev oz. da izpolnim njihove pogoje pravocasno? Ce da, kako kaze financno in ali bo dolgorocno?

Hvala ti!

(Lepim iz napacne skupine ☺)

Žarek:
Missy, imaš kar konkretna vprašanja za katera si je potrebno vzeti malo več časa. Danes ne bom pri kartah, tako da ti odgovorim jutri. :P

Žarek:

--- Quote from: Tea on July 10, 2016, 09:19:26 AM ---Bomo danes premišljevali, kaj so naše želje in kaj je tisto, kar živimo, zato, da so drugi zadovoljni z nami.
Naše igralske vloge bodo prišle do izraza.

Kdo pa sploh sem? Ali lahko združim dvojnost v eno.  :)

--- End quote ---

Lepo je to napisano. :P Se strinjam. 8)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version