Author Topic: Ciganske karte IX. del  (Read 28799 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Ciganske karte IX. del
« Reply #285 on: July 27, 2016, 10:08:59 PM »
A lahko še jaz, prosim?
Gre za neko osebo, pri kateri sem prišla do nekih informacij, ki so me "presenetile".
Prosim za vpogled, ali si razlagam pravilno (torej, da informacije pomenijo to, kar mislim, da pomenijo) ali napačno (in je oseba "čista").
Hvala.  :-*

Ta moški je nedavno naletel na neke spremembe, zato se ne znajde najboljše, strah ga je in zna biti ljubosumen. Težko kontrolira čustva in tudi pri besedah ne špara. Zaupanje je torej v takšni situaciji malo vprašljivo. :)

Uf Žarek.
Če je to, kar izgleda, da je, potem gre za kar precejšen problem.
Hvala! :-*

Upam, da gre zgolj za zmedenost, saj je na nekem področju naletel na spremembe in se še verjetno ni soočil... Vseeno malo pazljivosti torej ne ob odveč. ;) :)

Spremembe in strah so očitno povzročili težave s srcem. :blank:

Naj se čim prej porihta. Vse dobro.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #286 on: July 28, 2016, 12:04:40 AM »
Jaz bi tudi prosila...smernica do konca avgusta  :) hvalaaa  :-*

Smernica zate je, da nadaljuješ to, kar trenutno uresničuješ. Sledi veliko druženja in veselja, vidi pa se tudi sklepanje vseh vrst zavez. 8)

Hvalaaa Zarek
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #287 on: July 28, 2016, 04:23:09 AM »
Žarek prosim če pogledaš se zame:  za naslednje tri mesece

V avgustu na poslovnem področju ne bo novih sprememb, na ljubezenskem področju na splošno neka novica, ki ne bo najbolj všečna in zna priti do nestrinjanja, finančno bo v redu in so možne kakšne investicije ali pa posvetovanje z nekom. :)

September bo dosti bolj aktiven in na splošno lepši mesec, lepo bo, vse bo super in precej mirno. Na poslovnem področju zaenkrat ni videti aktivnosti, bodo pa prav tako neke novice v to smer. Na ljubezenskem področju vse lepo in prav, veselo in srečno bo, prijetno. Finančno prav tako lepo, možne pa uresničitve in uspeh. :)

Oktober bo odličen mesec na vseh področjih, veliko bo druženja in veselja, komunikacije. Poslovno tudi v oktobru še ni videti večjih aktivnosti. Na finančnem področju bi lahko šlo za kakšno šparanje za potovanje ali kakšen novi nakup.  :)

Na splošno bodo vsi meseci super, v avgustu bodo na kratek rok manjši zastoji, potem pa na hitro vzpon in veselje. Lepo bo. 8) :)

Od srca hvala :)

Tole berem in berem - a te lahko še dodatno vprašam. A se bo mož odselil?
« Last Edit: July 28, 2016, 07:08:16 AM by Tea »
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #288 on: July 28, 2016, 10:56:54 AM »
NEPRILIKA - frustracije, negativna čustva, motnje, slaba volja, jeza, potreba po ohladitvi emocij, izzivalne okoliščine, preizkušanje potrpežljivosti.  ::)
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #289 on: July 28, 2016, 10:57:59 AM »
Žarek prosim če pogledaš se zame:  za naslednje tri mesece

V avgustu na poslovnem področju ne bo novih sprememb, na ljubezenskem področju na splošno neka novica, ki ne bo najbolj všečna in zna priti do nestrinjanja, finančno bo v redu in so možne kakšne investicije ali pa posvetovanje z nekom. :)

September bo dosti bolj aktiven in na splošno lepši mesec, lepo bo, vse bo super in precej mirno. Na poslovnem področju zaenkrat ni videti aktivnosti, bodo pa prav tako neke novice v to smer. Na ljubezenskem področju vse lepo in prav, veselo in srečno bo, prijetno. Finančno prav tako lepo, možne pa uresničitve in uspeh. :)

Oktober bo odličen mesec na vseh področjih, veliko bo druženja in veselja, komunikacije. Poslovno tudi v oktobru še ni videti večjih aktivnosti. Na finančnem področju bi lahko šlo za kakšno šparanje za potovanje ali kakšen novi nakup.  :)

Na splošno bodo vsi meseci super, v avgustu bodo na kratek rok manjši zastoji, potem pa na hitro vzpon in veselje. Lepo bo. 8) :)

Od srca hvala :)

Tole berem in berem - a te lahko še dodatno vprašam. A se bo mož odselil?

Ne bo se odselil, sem pa v kartah videl neka potovanja, ki se lahko časovno malo zavlečejo, ampak vse se bo uredilo. Vse dobro. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #290 on: July 28, 2016, 11:25:50 AM »
Žarek,
jaz pa prosim za uvid, tako na splošno. Kaj je zame trenutno pomembno, da vem?
 :)

Ti odhajaš (boš) na neko druženje z moškim. Pri tem moraš vedeti, da mu lahko zaupaš. Če še nisi dobila povabila ga boš dobila kmalu. Bi pa znala biti kar neodločna oz. boš imela neke skrbi, ker bi lahko to povabilo bilo povezano s potovanjem in zdi se, kot da ne boš imela časa za kaj takšnega oziroma boš imela kar nekaj drugih skrbi. Skratka, prepusti se in zaupaj in vsekakor premisli kaj in kako. Kje so plusi in kje minusi v takšni situaciji. Zmoreš. ;) 8)
hehe, shrljivo, kako vse napoveš  ;D :o
Sodelavec nas pred službenim odhodom v tujino vabi na pijačo. Odhaja za par mesecev. Jaz bi šla, tip je res faca, pa ne vem, ker sem tako grozno na tesnem s časom, ker delam za faks in lovim rok za oddajo.
Hvala za vpogled!  ;D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #291 on: July 28, 2016, 11:49:44 AM »
Hvala Žarek  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #292 on: July 28, 2016, 01:17:30 PM »
Veseli me, da so vam odgovori všeč. Želim, da se vam vse situacije iztečejo v vaše najvišje dobro.  :-*

Želel pa bi sporočiti, da sem s kartami zelo aktiven predvsem na določenih drugih spletnih straneh in me je to precej izčrpalo, zato sem se odločil, da karte popolnoma odstranim in do nadaljnjega ne gledam v karte za nikogar, niti za sebe ne. V bistvu sem karte pravkar odstranil in če bi želel vedeževati bi moral iti kupiti nove, tako da ne morem goljufati. :P V bistvu nič osebnega, ni bilo nobenih zamer tukaj ali kjerkoli drugje. Gre zgolj za to, da si moram povrniti moči. Tiste, ki ste se s kartami aktivno ukvarjale, tako ali tako razumete, na kaj mislim in me tako ali drugače podpirate, ker preprosto razumete. 8) Ostajam z vami, tako kot do zdaj. Vem, da me razumete pa zato ni nobene panike. Veseli me, da sem naredil ta korak. 8) Bom pa javil, ko ponovno pričnem z odgovori. Bo pa to sigurno trajalo kakšen mesec. :) Vse dobro vsem skupaj. 8)

◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #293 on: July 28, 2016, 02:40:31 PM »
Ja, Žarek, vem, kako je to. Prežgal si se. Pridi čim prej nazaj k sebi. Ne zato, da bi te spet izmozgali, ampak ker si velik talent in ti želim, da se počutiš dobro. :-*
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #294 on: July 28, 2016, 02:42:54 PM »
Ja res je, hitro se prežgeš, ampak ni panike. Meni je v veselje vedeževati in odgovarjati vsakomur, ampak pride tudi trenutek, ko moraš za nekaj časa nehati, da se stvari postavijo na svoje mesto. Hvala Maja. :-*
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #295 on: July 28, 2016, 02:51:31 PM »
Žarek,
seveda razumemo in te podpiramo. Jaz bom sicer pogrešala tvoje vpoglede in bom vestno beležila in nabirala vprašanja na kup, čez en mesec se pa pazi.  :D
Se hecam.
Bodi lepo, odpočij si, naberi si novih moči pa seveda bodi z nami še naprej, smo te veseli tako ali drugače.  :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #296 on: July 28, 2016, 02:55:12 PM »
Hvala Pika. :-*
Ni panike, ti kar beleži. :laugh: V bistvu sem na tem forumu odgovarjal zelo malo, ampak drugod pa precej več in sploh ni panike... Nadaljujem, ko ponovno začutim.
Tudi tebi vse dobro, Pika. 8) ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #297 on: July 28, 2016, 03:03:50 PM »
Zarek, ravno vceraj sem razmisljala, kdaj bos rekel "stop".:) hvala za tvoj cas.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #298 on: July 28, 2016, 03:33:58 PM »
Žarek, odpočij se, naj se ti moč čimprej povrne  :)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #299 on: July 28, 2016, 06:46:34 PM »
Hvala vsem. :-* Se vrnem z odgovori takoj, ko začutim. 8) ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆