O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Ciganske karte IX. del
Tea:
Vzemi si čas in vse dobro
Sicer pa upam, da ostaneš še vedno med nami. :)
Missy:
--- Quote from: Žarek on July 28, 2016, 01:17:30 PM ---Veseli me, da so vam odgovori všeč. Želim, da se vam vse situacije iztečejo v vaše najvišje dobro. :-*
Želel pa bi sporočiti, da sem s kartami zelo aktiven predvsem na določenih drugih spletnih straneh in me je to precej izčrpalo, zato sem se odločil, da karte popolnoma odstranim in do nadaljnjega ne gledam v karte za nikogar, niti za sebe ne. V bistvu sem karte pravkar odstranil in če bi želel vedeževati bi moral iti kupiti nove, tako da ne morem goljufati. :P V bistvu nič osebnega, ni bilo nobenih zamer tukaj ali kjerkoli drugje. Gre zgolj za to, da si moram povrniti moči. Tiste, ki ste se s kartami aktivno ukvarjale, tako ali tako razumete, na kaj mislim in me tako ali drugače podpirate, ker preprosto razumete. 8) Ostajam z vami, tako kot do zdaj. Vem, da me razumete pa zato ni nobene panike. Veseli me, da sem naredil ta korak. 8) Bom pa javil, ko ponovno pričnem z odgovori. Bo pa to sigurno trajalo kakšen mesec. :) Vse dobro vsem skupaj. 8)
--- End quote ---
Zarek, predvsem se ti zelim zahvalit za vsak vpogled posebaj; ogromno si naredil za nas, upam da se zavedas. Zelim ti super pocitek in super preostanek poletja! 💜
hannah:
Žarek, hvala za vse! ;) :-* Meni so bili tvoji odgovori vedno v pomoč.
Vse dobro ti želim!
Gloria82:
Hej Žarek, ti si le vzami zaslužen počitek in napolni batarije.
Prijetno in sproščeno okrevanje ti želim.
bilka:
Žarek, seveda podpiramo tvojo odločitev. Na tem mestu se ti želim zahvaliti za vse napotke in vpoglede, ki si mi jih dal. Res si talent in škoda bi bilo, da pregoriš.
Pošiljam ti veliko ljubezni :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version