O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Ciganske karte IX. del

<< < (9/62) > >>

Žarek:

--- Quote from: tia on July 02, 2016, 05:48:18 PM ---
Do zdaj se je vse razen za eno stvar izkazalo za pravilno,  tako da ti dobro kažejo ;)

--- End quote ---

Hvala lepa  8)

Žarek:

--- Quote from: Pika on July 02, 2016, 06:21:56 PM ---A lahko še jaz, prosim?
Gre za neko osebo, pri kateri sem prišla do nekih informacij, ki so me "presenetile".
Prosim za vpogled, ali si razlagam pravilno (torej, da informacije pomenijo to, kar mislim, da pomenijo) ali napačno (in je oseba "čista").
Hvala.  :-*

--- End quote ---

Ta moški je nedavno naletel na neke spremembe, zato se ne znajde najboljše, strah ga je in zna biti ljubosumen. Težko kontrolira čustva in tudi pri besedah ne špara. Zaupanje je torej v takšni situaciji malo vprašljivo. :)

Žarek:

--- Quote from: bilka on July 02, 2016, 08:11:19 PM ---Samo ljubezen me zanima. in službena zadeva - dala sem vlogo za spremembo sistemizacije - že tretjič...

--- End quote ---

V ljubezni ti gre trenutno čisto okej, boljše kot nedavno, zato je vprašanje, kaj si sploh želiš. Če imaš partnerja se bo ta odnos normaliziral na normalno raven, zadovoljivo, všečno. Če partnerja nimaš pa le-ta pride. Kontaktiral te bo. Izgleda, da moški ne bo od tukaj, temveč oddaljen in prišlo bo tudi do večjih odločitev. :)

Glede službe se v prihodnosti vidijo večje obremenitve, zdi se, da si lahko nekaj spregledala. Neka tesnoba bo torej prisotna, možnosti za uspeh so majhne, zato bom tole zaenkrat interpretiral negativno in torej brez uspeha. :)

Žarek:

--- Quote from: cvetka on July 02, 2016, 10:11:00 PM ---Žarek, tudi jaz bi: kako mi kaže v kartah na splošno naslednjih nekaj mesecev, pa lepo bodi, hvala.

--- End quote ---

Tebi se bo javila neka starejša moška oseba, stekla bo komunikacija, vidi se tudi srečanje. Lahko gre torej za poslovno področje. Vidim tudi večje odločitve in nove začetke. Glede nekega potovanja (oddaljeni kraji) je nekaj zastalo oziroma so (bodo) pričakovanja prevelika. :)
Na finančnem področju na vidiku prihajajoče finance, priložnosti, zadovoljna boš. Očitno denar prihaja od daleč ali pa gre za plačilo za nazaj. :)
Karte kažejo, da se nekaj obremenjuješ in da se misliš obremenjevati tudi še v prihodnosti. Lahko gre za finance oziroma za odnos (vidim več oseb). Kaže se, da lahko padejo tudi težke besede, na vidiku so torej spremembe na čustvenem področju. Potreben bo samonadzor, vendar se je potrebno izražati, izražanje pa dovoliti tudi drugim.
Karte ne kažejo nič slabega, ampak vidijo se skrbi in te skrbi boš furala še nekaj časa, potem pa izboljšanje. :) :)

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Žarek on July 02, 2016, 11:07:03 PM ---
--- Quote from: Pika on July 02, 2016, 06:21:56 PM ---A lahko še jaz, prosim?
Gre za neko osebo, pri kateri sem prišla do nekih informacij, ki so me "presenetile".
Prosim za vpogled, ali si razlagam pravilno (torej, da informacije pomenijo to, kar mislim, da pomenijo) ali napačno (in je oseba "čista").
Hvala.  :-*

--- End quote ---

Ta moški je nedavno naletel na neke spremembe, zato se ne znajde najboljše, strah ga je in zna biti ljubosumen. Težko kontrolira čustva in tudi pri besedah ne špara. Zaupanje je torej v takšni situaciji malo vprašljivo. :)

--- End quote ---

Uf Žarek.
Če je to, kar izgleda, da je, potem gre za kar precejšen problem.
Hvala! :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version