Pa dajmo.
Danes se dogaja v meni neko čiščenje. Kot sem pisala v Lunini napovedi, danes je idealen dan za čiščenje navlake, take in drugačne.
Nekaj čiščenja bom res opravila po domu. In vedno, ko me prime kompulzivna potreba po tem, vem, da se tudi znotraj ene nekaj dogaja. Fizično čiščenje name deluje zelo terapevtsko.
Pa še dež pada ... Okoliščine so popolne.
V preteklih dneh, pa tudi v prejšnjem tednu že, se je v meni nabralo precej nekih misli, mnenj ... Zelo sem bila obremenjena in nisem še imela časa vsega popredalčkat. Se mi pa zdi, da se nekaj dogaja, premika. Delam preboje, kjer jih do sedaj nisem. Obremenilne okoliščine so zame izziv, da usekam po mizi, uvedem spremembe in sprožim razvoj.
Pretežno se v življenju držim varnih, premišljenih opcij, a te dostikrat ovirajo napredek in vedno znova se potem soočim z enimi in istimi problemi in vprašanji in nisem nič kaj zadovoljna sama s sabo. Zato je včasih treba tvegat, prestopit mejo varnega. Problem je, če je človek tako trden, vzdržljiv in obvladan, kot sem jaz ... Zdržim ogromno pritiska. Pa ne, da v mukah molčim, ves ta čas izkoriščam za opazovanje in razmišljanje o možnostih, ki se lahko odprejo iz dane situacije. Poteza je potem premišljena in tudi, če je tvegana, je varna. Organizirana. In večinoma imam od tega dobro.