IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Tea on October 09, 2016, 06:57:01 AMQuote from: Gloria82 on October 08, 2016, 08:00:55 PMQuote from: Tea on October 08, 2016, 07:09:52 PMČe ima kdo kakšno vprašanje, sem na voljo Ooooo Tea, na voljo.si to je pa fajn Nekaj prijetnega se kuha....pa me zanima a se skuha do konca Hvala TeaO, da ne bo plina zmanjkalo, al kaj? heheheGloria, boš pa na gas pritisnila.
Quote from: Gloria82 on October 08, 2016, 08:00:55 PMQuote from: Tea on October 08, 2016, 07:09:52 PMČe ima kdo kakšno vprašanje, sem na voljo Ooooo Tea, na voljo.si to je pa fajn Nekaj prijetnega se kuha....pa me zanima a se skuha do konca Hvala TeaO, da ne bo plina zmanjkalo, al kaj? hehehe
Quote from: Tea on October 08, 2016, 07:09:52 PMČe ima kdo kakšno vprašanje, sem na voljo Ooooo Tea, na voljo.si to je pa fajn Nekaj prijetnega se kuha....pa me zanima a se skuha do konca Hvala Tea
Če ima kdo kakšno vprašanje, sem na voljo
Tea če si še za, te prosim za vpogled glede sestanka v sredo, sta osebi pravi, da mi pomagata realizirati moj načrt?Hvala
Quote from: Tea on October 09, 2016, 06:58:02 AMQuote from: Luna on October 08, 2016, 08:01:37 PMŠe jaz bi se priporočilaAli je potovanje 17. tega meseca dobra ideja, ali je bolje da ostanem doma? Je možen pozitiven izid potovanja?Karta POROKAMalo je dileme, odločitev je tvoja, bo pa fajn kljub vsemuHvala si mi zelo pomagala! In super nova slikica profila
Quote from: Luna on October 08, 2016, 08:01:37 PMŠe jaz bi se priporočilaAli je potovanje 17. tega meseca dobra ideja, ali je bolje da ostanem doma? Je možen pozitiven izid potovanja?Karta POROKAMalo je dileme, odločitev je tvoja, bo pa fajn kljub vsemu
Še jaz bi se priporočilaAli je potovanje 17. tega meseca dobra ideja, ali je bolje da ostanem doma? Je možen pozitiven izid potovanja?
Quote from: Pika on October 08, 2016, 10:32:39 PMJaz tudi stojim na zadnjih tacah. Bi tudi vprašala, do kam se bo stenstala neka situacija.Do polno ali pol pečenega.Hvala! pol pečenega kot kaže zdajle ... vmes bo zmanjkalo goriva, če zanj ne poskrbiš
Jaz tudi stojim na zadnjih tacah. Bi tudi vprašala, do kam se bo stenstala neka situacija.Do polno ali pol pečenega.Hvala!
Quote from: nensi on October 09, 2016, 08:51:28 AMTea če si še za, te prosim za vpogled glede sestanka v sredo, sta osebi pravi, da mi pomagata realizirati moj načrt?Hvala Oficir in HišaOdlični kartiTako da ni potrebno nobenega dvoma
Quote from: sasa on October 08, 2016, 08:26:42 PMHa, jaz pa danes nisem imela obiska. izdajalka
Ha, jaz pa danes nisem imela obiska.
gremo - akcija hehe
Quote from: Tea on October 10, 2016, 08:08:05 AMgremo - akcija heheu kakšno uro imaš
Danes karta VESELJESe sklada z astrološkim delom Danes je dan za druženje, veselje, petje, ples, zaljubljenost, sprostitev, odločitev ....... juhu uživajmo v vsem kar nam prinese