Author Topic: Astrološka karta dneva 5.del  (Read 32807 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Astrološka karta dneva 5.del
« Reply #135 on: September 19, 2016, 02:30:01 PM »
Ja, se strinjam, oboje enako močno. Jaz imam težavo na področju usklajevanja 11. in 5. hiše, ker oboje potrebujem enako, ravno tako, kot ti, Maja, na osi 4-10.

ti imaš j. vozel tudi blizu plutona in to v 11. hiši...nekaj tudi še starega za nazaj, neke plutonske energije so ostale za popraviti, 11. hiša je hiša naših ciljev, naših prijateljev, je hiša, ki ji vlada uran, tako da sprejeti to neodvisnost, enakost, človeštvo....to je nekaj kar ti je že poznano, sicer je pluton zraven, ne vem kaj si ga srala s tem plutonom ;D mogoče si preveč dominirala, izkoristila svojo plutonsko moč za nadvlado, lahko je bilo kaj povezano s seksom, smrtjo...ne vem, ampak te plutonske energije se še dotikajo j. vozla....bo treba iti v globino, se vreči v močvirje in uporabiti svoje podzemno znanje za korist vsega človeštva (11.hiša) in na drugi strani 5. hiša in notri s. vozel v biku, saj tukaj je pa vse jasno, a ne...potrebno je vlagati trud v ustvarjanje kreativnosti, tukaj je razvoj, biti kreativna, ustvarjati nekaj bikovega, nekaj kar ostane, nekaj zemeljskega, nekaj kar je lepo, kar prinese sadove.. lahko je to otrok, lahko je kreacija, lahko je tudi zemlja, kmetija, ki obrodi sadove...vsekakor je povezano z lepoto, posedovanjem, užitki-bikove lastnosti...
saj res, kako se počutiš, ko si na kmetiji, ko ustvarjaš, sadiš in potem pobiraš sadove, hraniš živali, ki ti potem dajo mleko, jajčka...
sta pa venera in pluton, oba vladarja tvojih vozlov v sekstilu, tako da usklajevanje naj ne bi bilo tako zelo težko...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #136 on: September 19, 2016, 03:21:17 PM »
Pri meni je verjetno ravno obratno...imam s vozel v 11-ti?
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #137 on: September 19, 2016, 04:38:38 PM »
Ja, se strinjam, oboje enako močno. Jaz imam težavo na področju usklajevanja 11. in 5. hiše, ker oboje potrebujem enako, ravno tako, kot ti, Maja, na osi 4-10.

ti imaš j. vozel tudi blizu plutona in to v 11. hiši...nekaj tudi še starega za nazaj, neke plutonske energije so ostale za popraviti, 11. hiša je hiša naših ciljev, naših prijateljev, je hiša, ki ji vlada uran, tako da sprejeti to neodvisnost, enakost, človeštvo....to je nekaj kar ti je že poznano, sicer je pluton zraven, ne vem kaj si ga srala s tem plutonom ;D mogoče si preveč dominirala, izkoristila svojo plutonsko moč za nadvlado, lahko je bilo kaj povezano s seksom, smrtjo...ne vem, ampak te plutonske energije se še dotikajo j. vozla....bo treba iti v globino, se vreči v močvirje in uporabiti svoje podzemno znanje za korist vsega človeštva (11.hiša) in na drugi strani 5. hiša in notri s. vozel v biku, saj tukaj je pa vse jasno, a ne...potrebno je vlagati trud v ustvarjanje kreativnosti, tukaj je razvoj, biti kreativna, ustvarjati nekaj bikovega, nekaj kar ostane, nekaj zemeljskega, nekaj kar je lepo, kar prinese sadove.. lahko je to otrok, lahko je kreacija, lahko je tudi zemlja, kmetija, ki obrodi sadove...vsekakor je povezano z lepoto, posedovanjem, užitki-bikove lastnosti...
saj res, kako se počutiš, ko si na kmetiji, ko ustvarjaš, sadiš in potem pobiraš sadove, hraniš živali, ki ti potem dajo mleko, jajčka...
sta pa venera in pluton, oba vladarja tvojih vozlov v sekstilu, tako da usklajevanje naj ne bi bilo tako zelo težko...

Kako se počutim na kmetiji? Zelo fino. Enostavno uživam, ko sem med živalmi, ko sem na vrtu, čeprav imam jaz seveda svoj pogled na kmetijo in mi je jasno, da bo tako morali biti dokler je tašča na svetu in dokler ima ona svoj sistem, da ne omenjam še stare mame zraven. Tukaj se pa sploh neha vse skupaj, ker je to zastarel pogled, jaz pa kot Uranovec želim nekaj novega, drugačnega. Rože recimo ima tašča nasajene vse po svoje, meni se pa trga, ko gledam, kako neharmonično je vse nasajeno (sem le tehtnica).

Ampak sem imela težavo, ko sem se želela osredotočiti zgolj in samo na kmetijo ter to ustvarjalnost, 11. hišo pa pustila zadaj ... Potem sem postala nesrečna. Pluton sem pa verjetno zlorabljala seksualno moč, ker mi je Jane naredila karmično analizo in sem imela lekcijo seksualnosti, zlorabe moči, rušenje družine itd.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #138 on: September 19, 2016, 06:06:31 PM »

Kako se počutim na kmetiji? Zelo fino. Enostavno uživam, ko sem med živalmi, ko sem na vrtu, čeprav imam jaz seveda svoj pogled na kmetijo in mi je jasno, da bo tako morali biti dokler je tašča na svetu in dokler ima ona svoj sistem, da ne omenjam še stare mame zraven. Tukaj se pa sploh neha vse skupaj, ker je to zastarel pogled, jaz pa kot Uranovec želim nekaj novega, drugačnega. Rože recimo ima tašča nasajene vse po svoje, meni se pa trga, ko gledam, kako neharmonično je vse nasajeno (sem le tehtnica).

Ampak sem imela težavo, ko sem se želela osredotočiti zgolj in samo na kmetijo ter to ustvarjalnost, 11. hišo pa pustila zadaj ... Potem sem postala nesrečna. Pluton sem pa verjetno zlorabljala seksualno moč, ker mi je Jane naredila karmično analizo in sem imela lekcijo seksualnosti, zlorabe moči, rušenje družine itd.

No vidis, lepo si napisala ;)
Pa le pazi, da ne bos spet zlorabljala svoje seksualne moci med prijatelji (11.hisa), raje izkoristi tega plutona za globlje odnose med prijatelji, lahko bi imela tudi kaksno svojo psiholosko skupino za pomoc parom, ki imajo probleme v seksu ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #139 on: September 19, 2016, 07:05:36 PM »
Zanimivo Sanjalka, jaz imam pa ravno obrnjeno sliko vozlov, severnega v 2H; (pa moram mal zasmetit temo), prav na tem vozlu je v sinastriji možev kiron, prav to temo študiram te dni. lep večer želim za vse  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #140 on: September 19, 2016, 07:23:22 PM »
Zanimivo Sanjalka, jaz imam pa ravno obrnjeno sliko vozlov, severnega v 2H; (pa moram mal zasmetit temo), prav na tem vozlu je v sinastriji možev kiron, prav to temo študiram te dni. lep večer želim za vse  :-*

Juznega pa imas na marsu v 8 hisi....
Se neke stare lekcije povezane z marsom...
Drugace pa je tvoja rast v tem, da se naucis poskrbeti sama zase, za svoj denar, za svoje telo, da se vzljubis in ljubis samo sebe :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #141 on: September 19, 2016, 08:17:07 PM »
Ko začnem razmišljat o svojih vozlih in če upoštevam svoje želje, pojma nimam, kaj je moje poslanstvo oz. izziv, ki ga od mene zahtevata vozliča.  :blank:

OK moje mnenje severni v četrti razvoj intimnosti, bližine z družino. Ustvariti si družino dom, biti glava družine...pač nekaj v tej smeri. Zadeva, ki si jo dodobra izpopolnila v prejšnjih življenjih je seveda bila kariera, prednost svojemu stanu pred familijo. Torej sedaj je treba bolj razvijati družinske odnose kot potrebo po biti sam za vse in poskrbeti sam zase. To slednje že obvladaš in ti nihče ne more oporekat, se pa včasih bojiš intimnosti, kle ne pustiš ljudem preveč blizu.
Save
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #142 on: September 19, 2016, 08:21:00 PM »
Pri meni je verjetno ravno obratno...imam s vozel v 11-ti?

Ja itak sploh ker je južni v raku, navezanost na otroke, družino....Zate je bil sedaj ta odhod tisto kar je želel od tebe severni vozel. Verjetno nisi želela določenih otrok zapustit (veš koga imam v mislih), ampak se moraš odpreti svetu, skupinam....
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #143 on: September 19, 2016, 08:41:29 PM »
Ko začnem razmišljat o svojih vozlih in če upoštevam svoje želje, pojma nimam, kaj je moje poslanstvo oz. izziv, ki ga od mene zahtevata vozliča.  :blank:

OK moje mnenje severni v četrti razvoj intimnosti, bližine z družino. Ustvariti si družino dom, biti glava družine...pač nekaj v tej smeri. Zadeva, ki si jo dodobra izpopolnila v prejšnjih življenjih je seveda bila kariera, prednost svojemu stanu pred familijo. Torej sedaj je treba bolj razvijati družinske odnose kot potrebo po biti sam za vse in poskrbeti sam zase. To slednje že obvladaš in ti nihče ne more oporekat, se pa včasih bojiš intimnosti, kle ne pustiš ljudem preveč blizu.
Save

Tu mi kapne, da sem morala nekako ostat močna za preostale člane družine po smrti očeta. Bila sem najmlajša, ampak nekako so se vsi opirali name in tudi počutila sem se dolžno, da ostanem močna in se ne zlomim.

Ja, drži, da se bojim intimnosti. Pa ne samo v partnerstvu z možem npr., ampak to opažam v več odnosih. Potem pa delam neke črne scenarije ... Se znajdem v situaciji, ko ne upam/nočem pokazat svojih pravih občutkov, ker menim, da jih ne smem, da ni na mestu, da bo kaj narobe itd.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #144 on: September 19, 2016, 08:48:32 PM »
Nič ni narobe. Razumem pa ja od kje to izhaja, ti si tista močna ;) Samo ponavadi najbolj močni potrebujejo največ ljubezni/razumevanja in ramo za poslušat. Tako da dej ven iz sebe, boš presenečena nad ljudmi.

Moja astro karta

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #145 on: September 19, 2016, 08:52:11 PM »
No vidis, lepo si napisala ;)
Pa le pazi, da ne bos spet zlorabljala svoje seksualne moci med prijatelji (11.hisa), raje izkoristi tega plutona za globlje odnose med prijatelji, lahko bi imela tudi kaksno svojo psiholosko skupino za pomoc parom, ki imajo probleme v seksu ;)

Ha, psihološka skupina za pomoč parom, ki imajo probleme v seksu, se splho ne sliši tako slabo.  :laugh:  Mi je zanimivo, da se velikokrat kdo obrne name in me vpraša za nasvet.  ;D  Globljih odnosov včasih res nisem bila sposobna, ker sem enostavno se rajši zaprla, pri moških prijateljih sem pa tako ali tako vse samo na seks obrnila in si nisem mislila, da je lahko kaj globljega sploh mogočega. Sedaj šele z leti se počasi odpiram možnosti globljih odnosov, verjetno sem jih pa z moškimi imela lažje, ker sem nekako zlorabljala to plutonovsko seksualno energijo, da so ohranjali zanimanje zame. Zadnje par let šele, da sem se bila sposobna odpreti tudi ženskam prijateljicam, da sem z njimi pričela ohranjati ta odnos. Mi je to kar zelo predstavljalo izziv, ko sem prišla sem na kmetijo, kjer sem videla samo delo in sem imela slabo vest, če sem se predala še prijateljem. Ampak moram, vem, da moram.
9ZK 674

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #146 on: September 19, 2016, 10:16:15 PM »

Juznega pa imas na marsu v 8 hisi....
Se neke stare lekcije povezane z marsom...
Drugace pa je tvoja rast v tem, da se naucis poskrbeti sama zase, za svoj denar, za svoje telo, da se vzljubis in ljubis samo sebe :-*
Ja, vem, da moj severni vozel zahteva tako. Ko je T :U prečkal DSC, sem to naenkrat spoznala.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #147 on: September 20, 2016, 08:00:10 AM »
Mogoce samo se tole, tam kjer imamo s vozel je navadno odpor, tega najraje ne bi poceli oz najraje ne bi delovali na nacin kot nam ga prikazuje simbolika s vozla. Tukaj potrebujemo napor, trud in odlocitev, da naredimo ravno nasprotno od ze poznanega, od nam domacega vzorca, od j vozla...
To kaze znamenje v katerem je s vozel, podrocje kje bomo imeli ta trening pa nam kaze hisa. Seveda poglejte se vse aspekte in vladarje.
Bi morali tole pisati v astroloske sobane.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #148 on: September 20, 2016, 08:19:29 AM »
Severni focu... Eh ja tema. Tiči tam kjer je že saturn. V devici v 2. hiški. Južni pa točno na veneri v ribji 8.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #149 on: September 20, 2016, 09:32:14 AM »
Sonce v sedmi hiši: uresničitev odnosov, diplomacija, dober posel, ustvarjanje ravnovesja...

Moja astro karta