O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Karmično-astrološke karte 7.del
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Tea on February 28, 2017, 04:55:10 PM ---
--- Quote from: Pika on February 28, 2017, 03:42:07 PM ---Ce nisem prepozna, bi se jaz. :)
Odnosi, odnosi, odnosi......
Bi konkretno za en odnos. Hvala! :-* :-*
--- End quote ---
URAN
Zelo nenavaden primer ;)
Uran odnosom ni najbolj naklonjen, razen če je to prijateljski odnos, ali kjer gre za skupinsko tovariško delo. Osebni odnosi so pa preveč razburkani pod domeno tega planeta
--- End quote ---
Hvala, Tea. :-*
Zanimivo. Nimam sicer težav v tem odnosu, je pa res nekoliko neobičajen. Bi rekla, da terja neko iznajdljivost.
Luna:
Jaz tudi, jaz tudi, lepo prosim :)
Bi tudi jaz en odnos potipala, ljubavni. Sicer začetek le tega, pa me vseeno zanima kako kaže :)
Tea:
--- Quote from: Pika on February 28, 2017, 05:23:02 PM ---
--- Quote from: Tea on February 28, 2017, 04:55:10 PM ---
--- Quote from: Pika on February 28, 2017, 03:42:07 PM ---Ce nisem prepozna, bi se jaz. :)
Odnosi, odnosi, odnosi......
Bi konkretno za en odnos. Hvala! :-* :-*
--- End quote ---
URAN
Zelo nenavaden primer ;)
Uran odnosom ni najbolj naklonjen, razen če je to prijateljski odnos, ali kjer gre za skupinsko tovariško delo. Osebni odnosi so pa preveč razburkani pod domeno tega planeta
--- End quote ---
Hvala, Tea. :-*
Zanimivo. Nimam sicer težav v tem odnosu, je pa res nekoliko neobičajen. Bi rekla, da terja neko iznajdljivost.
--- End quote ---
saj pravim, če ni ljubezenski, potem je OK
Tea:
--- Quote from: Luna on February 28, 2017, 05:28:19 PM ---Jaz tudi, jaz tudi, lepo prosim :)
Bi tudi jaz en odnos potipala, ljubavni. Sicer začetek le tega, pa me vseeno zanima kako kaže :)
--- End quote ---
SONCE
ni treba več pisat, a ne?
Gloria82:
Jaz bi tudi eno...prosim
Konkretno - za eno mojo "kupčijo" ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version