O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Karmično-astrološke karte 7.del
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Jane on June 22, 2017, 09:49:29 AM ---
--- Quote from: Pika on June 20, 2017, 10:31:33 AM ---Jane, če boš kaj pri kartah in boš utegnila, bi te prosila za eno karmično v zvezi s selitvijo.
Najlepša hvala že vnaprej! :-* :-*
--- End quote ---
Ne bo šlo vse najbolj u izi skoz....malo svojo glavo prepucaj trenutno....nekaj se držiš nazaj, premišljuješ...strah....
--- End quote ---
Ojla, hvala! :-*
Se ne držim nazaj, rinem naprej :D, imam pa finančne skrbi in nezaupanje v zvezi z nekom.
Manja:
--- Quote from: Jane on June 22, 2017, 09:48:32 AM ---
--- Quote from: ksenija on May 30, 2017, 01:43:55 PM ---Jane, smem tudi jaz prositi za kakšno karto? Hvala. :)
--- End quote ---
Malo poskrbi za finance, prehitro odtekanje se kaže, mogoče malo preglej svoja prepričanja na to temo. Nekako bi pa svetovala, čim bolj umirjeno ta mesec, da ne fašeš razbolenega želodca.
--- End quote ---
Hvala. :) Sem pa ravno včeraj stala pred bankomatom kot tele in se čudila, kam je zbežal ves denar.
Umirjeno pa... težka bo, se bom pa potrudila.
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Pika on June 22, 2017, 01:14:37 PM ---
--- Quote from: Jane on June 22, 2017, 09:49:29 AM ---
--- Quote from: Pika on June 20, 2017, 10:31:33 AM ---Jane, če boš kaj pri kartah in boš utegnila, bi te prosila za eno karmično v zvezi s selitvijo.
Najlepša hvala že vnaprej! :-* :-*
--- End quote ---
Ne bo šlo vse najbolj u izi skoz....malo svojo glavo prepucaj trenutno....nekaj se držiš nazaj, premišljuješ...strah....
--- End quote ---
Ojla, hvala! :-*
Se ne držim nazaj, rinem naprej :D, imam pa finančne skrbi in nezaupanje v zvezi z nekom.
--- End quote ---
Kuham rilec na zgorjo temo. Ne na selitev, ampak na krivca za nezaupanje. >:D
Škratinja Nagaya:
Feedback na zgornji vpogled.
Res ni šlo čisto gladko, no v bistvu sem skoraj fentala nekoga ::), smo pa že en mesec zdaj preseljeni.
Jane, če boš kaj pri kartah, te lepo prosim za sporočilo za naprej.
Hvala ti! :-*
Jane:
Jutri Pika...danes nimam glih filinga za karte metat.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version