O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Karmično-astrološke karte 7.del
Jane:
--- Quote from: Nena on August 11, 2017, 10:50:20 AM ---Jaz bi tudi prosim....kako se bo situacija z eno osebo razpletla? (Ni ljubezenske narave).
--- End quote ---
Jupiter v sedmi...a rabim sploh kej govorit. Odlično se bo razpletla....;)
Jane:
--- Quote from: ksenija on August 11, 2017, 10:50:42 AM ---
--- Quote from: Jane on August 11, 2017, 10:44:11 AM ---
--- Quote from: ksenija on August 11, 2017, 10:40:24 AM ---Jane, tudi jaz bi lepo prosila za eno karto. V bistvu sem v precej težavnem obdobju, kar se tiče razmerja. Pa bi prosila, če lahko malo v tej smeri, ljubezensega področja pogledaš. Hvala.. :-*
--- End quote ---
Nimaš dosti energije več za vztrajanje, niti za razrešitev težav bi rekla. Prevč strahu, oklepanja za nekaj kar ni dobro za nobeno stran. Premisli, dobro premisli vsak svoj korak, ni pa trenutno čas da čisto trmariš po svoje....nek kompromis bo potreben.
--- End quote ---
Hvala, Jane. :-*
Točno tako, kot si napisala. Nimam več energije za vztrajanje, razreševanja (dokončnega in neizbežnega) pa me je preveč strah. Poskušam korak za korakom in priznam, da me vsak korak tako zelo izčrpava.. Trmarim pa po svoje ne. Se mi zdi, da še preveč gledam na druge, zato pa mi to jemlje toliko energije. :( Bomo šli tudi skozi tole obdobje pa bo ..
--- End quote ---
Sej ne da trmariš nisem to mislila, ampak da ne bi zdaj začela, da bi v smislu zbrala dovolj moči in začela uveljavljat svoje za vsako ceno. Če zbereš dovolj moči pojdi v smer kompromisa....easy way out bi rekla.
Jane:
--- Quote from: Maja on August 11, 2017, 10:51:59 AM ---Bom vprašala keramično :laugh: astrološke karte, kako bo z mojo kopalnico letos?
--- End quote ---
Keramika pravi tako...meh...ne bo šlo vse po planih. Uran...nepričakovani dogodki, lahko se tudi malo zavleče vse skupi, daš na stran ta projekt...
Maja:
--- Quote from: Jane on August 11, 2017, 12:19:43 PM ---
--- Quote from: Maja on August 11, 2017, 10:51:59 AM ---Bom vpraala keramično :laugh: astroloke karte, kako bo z mojo kopalnico letos?
--- End quote ---
Keramika pravi tako...meh...ne bo lo vse po planih. Uran...nepričakovani dogodki, lahko se tudi malo zavleče vse skupi, da na stran ta projekt...
--- End quote ---
Ja, je možno tako. Se že dogaja.
Hvala.
Jane:
--- Quote from: sanjalka on August 11, 2017, 10:53:58 AM ---Jane, prosim še jaz eno astrološko karto :-*
--- End quote ---
mars v tretji....prvo kar mi je padlo na pamet...potrebuješ aktivni oddih ;) Zelo kmalu ;) Save
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version