Odkar sem na forumu se mi je zgodilo marsikaj povezanega s tem našim vesoljem. Mislim, da imam kar močno razvito intuicijo, le ne razumem vseh načinov s katerimi mi vesolje želi nekaj povedati. Vsa ta dogajanja so me pripeljala do tega, da sem začela brati različno literaturo, ki bi mi razjasnila kako to vse poteka. Prebrala sem tudi knjigo Sinhroniciteta (ne vem avtorja), vendar jo bom najbrž morala še enkrat, ker mi takrat še ni bilo vse jasno. V razvoju dogodkov sem prišla do zaključka, da je res med seboj vse zelo povezano - od sinhronicitete, preko numerologije in ponavljajočih števil, kot tudi števil padlih angelov, pomena tarot kart in njihovih napovedi, razumevanja svojega življenja s pomočjo natalne karte...
To so moja laična opažanja, ki sem jih sama doživela in so me prepričala v to, da je vse povezano in je potrebno temu verjeti. Na trenutke te vse kar doživljaš močno zbega, verjetno zato, ker ne poznaš načinov kako si v dani situaciji pomagati. Se pa strinjam, da bolj kot se ti stvari odkrivajo, bolj te vleče naprej v nova odkritja.