Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Luna 2. del

<< < (53/69) > >>

Andres:

--- Quote from: Tea on October 28, 2016, 05:39:22 AM ---Luna v tehtnici upada

Okoli poldneva Luna konjunkcija Jupiter dodaja dnevu optimizem, občutek sreče, sanje in vero v najboljše ali tisto kar si želimo. Ob 16.45 Luna v sekstilu z Venero pmaga pri ustvarjanju harmonije v odnosih. Romantika na pohodu. Večerni Lunin sekstil s Saturnom pa nekoliko resnobnosti, vendar pa tudi čustveno stabilnost.
Ob 22.11 pa se dovrši lunin kvadrat k Plutonu. No, ta pa ni najboljši. Povzroči strah in nam oteži ure, preden se bo dovršil.
Proti večeru pazljivo sami s seboj in drugimi.

Lep dan vam želim

--- End quote ---

Moj dan je bil čisto v redu. Imel sem dve turistki iz San Diega, sicer po poreklu iz Kambodže in Vietnama.  Vse je teklo kot namazano. Včeraj smo pri meni imeli tudi volitve o katerih bo danes po slovensk TV.    Mislim, da je šlo za velik nateg in goljufanje pred volitvami in v času preštevanja glasov.
Kot si že v drugi temi rekla, je to slab datum, torej štiri leta taka vlada ne bo zdržala.  Islandci so nad sebe izglasovali vlado, ki jim je državo zrušila, posledično pa jaz nisem prišel za poslanca. :) :)

Andres

Tea:
No ja, sem imela obisk, tamala je pa hodila iz ene postle v drugo, hehe. Na koncu sva se skupaj zbudile. :)

Še dobro Andres. Ko bo prava vlada, boš že prišel na vrsto. Ta ne more biti dolgo.

Danes je mlaj Luna je vstopila v znamenje Škorpijona
Sicer nas podpira cel dan Merkurjev trigon k Neptunu, tako da bo dan umetniško naravnan. Precej sočutni bomo.

Zvečer pa Luna trigon Neptun in Luna konjunkcija Merkur, tako a bo počutje OK.

sanjalka:
Vceraj se je po zacetni razgretosti custev in nato hladnosti, vecer koncal v pogovoru in pomiritvi.
Upanje za skupno rast tako ostaja, hvalezna :-*

Rena:

--- Quote from: sanjalka on October 30, 2016, 01:06:15 PM ---Vceraj se je po zacetni razgretosti custev in nato hladnosti, vecer koncal v pogovoru in pomiritvi.
Upanje za skupno rast tako ostaja, hvalezna :-*

--- End quote ---

Dobro  :-* 8)

Andres:

--- Quote from: Tea on October 29, 2016, 09:06:47 AM ---Luna v Tehtnici, dan pred mlajem je, pa še stresni aspekt Marsa v kvadratu z Uranom. Ne hitimo preveč, bodimo kar se da zadržani in previdni.
Ob 11.46 se tudi Luna postavi v opozicijo z Uranom, ob 12.10 pa v kvadrat z Marsom, tako da bo "vroče". Če se le da, danes "hitimo počasi".
Čutiti bo že Venerino konjunkcijo z Saturnom, po vročih izpadih nas čaka še hladna prha ... odnosi so na preizkušnji.

Želim vam previden in potrpežljiv dan

--- End quote ---

V soboto smo imeli na ponesrečen dan volitve. Včeraj, prvi delavnik po volitvah je krona nekoliko padla, vzpostavila se je neka čudna vlada in poslanci so dobili povišico od 3600€. 
Revolucija bo spet. Kot si že prej napovedala Tea.

Andres

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version