Author Topic: Luna 2. del  (Read 33721 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Luna 2. del
« Reply #30 on: September 15, 2016, 10:08:44 AM »
Ah, pogled vase, sprememba nazorov itd.

a te uran na asc trka ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #31 on: September 15, 2016, 11:18:53 AM »
Moz pride domov  :laugh:

;D
kdo od vaju bo saturn in kdo luna :o ;)

Ne vem poročam :D  Domnevam da bo saturn tko kot vedno haha.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #32 on: September 15, 2016, 11:23:05 AM »

a te uran na asc trka ;)

Pomoje vse skupi, ja. Težava je v tem, da se hoče skromna devica ter ribja luna prilagoditi drugim. Jaz pa že sama z Uranom na ASC tega ne zmorem. Jaz sem nekonvencionalna, jaz sem "napredna", drugačna. Bolj kot se skušam ukalopiti v nek vzorec, ki je družbeno sprejemljiv, bolj me vse skupaj sili v to, da to enostavno ne morem biti. S približevanjem Saturna mojemu natalnemu ASC se pa to še toliko bolj pozna. Namreč Saturn skozi 12. mi je prinesel ogromno vpogleda vase, ogromno nekega prečiščevanja navznoter, ugotavljanja, kaj želim, kaj čutim, kaj je tisto, kar je samo moje. Zaprla sem se vase, potlačila vse skupaj, sedaj je pa ven usekalo. V dobrem smislu. Ker imam dovolj nekih omejitev, ki me držijo nazaj do te mere, da ne morem izživeti sebe. In hočeš nočeš enostavno ugotavljam, da MORAM vedno poslušati sebe, ker drugače bom nesrečna.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #33 on: September 15, 2016, 11:27:26 AM »
Saša, te svoje nekonvencionalnosti ne smeš izgubit, ker bi s tem šla vsa tvoja igrivost, sproščenost, tista mladostna, sveža energija, ki te dela takega sončka, kot si!
Prav imaš, moraš živet in poslušat sebe, sicer boš vrgla svoje življenje stran zato, da bo mir. Pa mir tako ali tako ne bo.  :laugh:
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #34 on: September 15, 2016, 12:22:59 PM »

a te uran na asc trka ;)

Pomoje vse skupi, ja. Težava je v tem, da se hoče skromna devica ter ribja luna prilagoditi drugim. Jaz pa že sama z Uranom na ASC tega ne zmorem. Jaz sem nekonvencionalna, jaz sem "napredna", drugačna. Bolj kot se skušam ukalopiti v nek vzorec, ki je družbeno sprejemljiv, bolj me vse skupaj sili v to, da to enostavno ne morem biti. S približevanjem Saturna mojemu natalnemu ASC se pa to še toliko bolj pozna. Namreč Saturn skozi 12. mi je prinesel ogromno vpogleda vase, ogromno nekega prečiščevanja navznoter, ugotavljanja, kaj želim, kaj čutim, kaj je tisto, kar je samo moje. Zaprla sem se vase, potlačila vse skupaj, sedaj je pa ven usekalo. V dobrem smislu. Ker imam dovolj nekih omejitev, ki me držijo nazaj do te mere, da ne morem izživeti sebe. In hočeš nočeš enostavno ugotavljam, da MORAM vedno poslušati sebe, ker drugače bom nesrečna.

Jaaaa, jaaa, tako se govori Saška, ful vesela za vsakega, ki pride do teh ugotovitev :-* :-*
Če bi imela sedaj tistega, ki pleše in vriska in skače od veselja, bi ga nalimala ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #35 on: September 15, 2016, 12:35:19 PM »
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #36 on: September 15, 2016, 12:37:36 PM »

jaaaa, to vidiš, to sem hotela prilimati ;D ;D
a ni to največje veselje nad življenjem, ko ugotoviš, da ga nekdo sprejme, da sprejme sebe in da to živi, ma to je to, pika amen.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #37 on: September 15, 2016, 12:40:49 PM »
Je res.
Potem pa samo sedeš, gledaš in čakaš, kdo bo to sprejel in ostal - ali pa ne ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #38 on: September 15, 2016, 12:49:20 PM »
Je res.
Potem pa samo sedeš, gledaš in čakaš, kdo bo to sprejel in ostal - ali pa ne ...

ja, res je, ampak je res težko sprejeti sebe, ker imamo kot družba zelo vsidran vzorec cankarjanstva, da imamo vedno občutek krivde in najprej pomislimo kako bo drugim...
saj to je prav, da imamo empatijo, sočutje, da nam ni vseeno kako se drugi počuti, to mora biti, ampak tukaj mislim bolj na to, da imamo empatijo in sočutje tudi do sebe,da tudi sebe vzljubiš in živiš, ne z namenom, da drugim škodiš, ampak velikokrat žal ne gre drugače, da se moraš odločiti med živeti sebe ali ustreči drugim in živeti njihova pričakovanja...ma ni enostavno, res ne...to je težka naloga vsakega izmed nas, to je individuacija...in to je pravzaprav hotel povedati Kristus vsem nam, to nam je kazal s svojim življenjem, živel je sebe, ne glede na takratne družbene smernice in upiranja...to je povedal tudi Jung...živeti seme, ki ga imamo v sebi, ga negovati, zalivati, da zraste zdrav plod ;)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #39 on: September 15, 2016, 12:54:52 PM »
Ja, natanko tako je.
Negovat pravega sebe v največji možni meri, sicer je poraz zagotovljen.  :blank:
Mogoče kratkoročno gre, na dolgi rok pa začne povsod ven sekat in gre tako ali tako k vragu, kar bi moralo že prej. Samo čas in živce izgubiš.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #40 on: September 15, 2016, 01:03:15 PM »
ja, res je, ampak je res težko sprejeti sebe, ker imamo kot družba zelo vsidran vzorec cankarjanstva, da imamo vedno občutek krivde in najprej pomislimo kako bo drugim...

Slovenc je zmer biu hwabc pa hwabc bo ostov.  :laugh:
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #41 on: September 15, 2016, 01:04:07 PM »
Je res.

haha
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #42 on: September 15, 2016, 02:24:04 PM »
Saša, te svoje nekonvencionalnosti ne smeš izgubit, ker bi s tem šla vsa tvoja igrivost, sproščenost, tista mladostna, sveža energija, ki te dela takega sončka, kot si!
Prav imaš, moraš živet in poslušat sebe, sicer boš vrgla svoje življenje stran zato, da bo mir. Pa mir tako ali tako ne bo.  :laugh:

:-* :-* :-*
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #43 on: September 15, 2016, 02:25:35 PM »
Je res.

haha

Ta smajli ga zmaga.  :laugh:
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #44 on: September 28, 2016, 09:20:13 AM »
Sreda 28.9.
Luna v znamenju Device - upada
Danes nas bo v dopoldanskem času spremljala energija Lune v sekstilu z Venero in prinesla umirjen čas, skladnost in ker sta to oba ženska planeta, se bomo ženske med seboj dobro razumele.
Popoldan pa ne bo tako ugodno, saj bo Luna v opoziciji z Neptunom - negotovost, nemoč in napačne presoje. Zvečer pa v kvadratu z Saturnom, kar daje preveliko kritičnost.
Iskoristimo torej lepe energije dopoldneva, v pozno popoldanskem času pa bodimo bolj pozorni na izzive in zavestno poskušajmo umiriti negotovosti in kritičnost do sebe in drugih.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif