Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Luna 2. del
Andres:
--- Quote from: Tea on September 10, 2016, 07:29:32 AM ---Včeraj je bil lunin krajec , ki je prinesel precej nemiren dan, nekaj raztresenosti in težav pri sporazumevanju
Danes pa je luna v praznem teku pred vstopom v znamenje Kozoroga. Ta si želi discipline, reda in organiziranosti. Večje bodo ambicije in želje po uspehu - ob 14.55 naprej
Poskušajmo najti neko ravnovesje, še vedno velja previdnost na cesti.
--- End quote ---
Res sem imel težave pri komunikaciji zaradi prevzema avtomobila, ki ni bil kakršen je bil obljubljen. Nastale so še druge težave, medtem ko današnji dan je res potekal lepo. Moji Hong Končani bodo čez deset dni čisto islandski ratali.
Na cesti seveda sem previden.
Andres
Tea:
Rastoča luna v Kozorogu
Ob 10h se dovrši Venerin kvadrat k Plutonu - čez dan bo vpliv popuščal - nekaj težav v odnosih, ljubosumje ali pa želja po /tudi nepotrebnemu/ zapravljanju
Dopoldanski čas Luna sekstil Neptun - umirjenost, umetniški navdih
Pozno popoldan pa Luna konjunkcija Pluton - temačnejše misli, potreba po vrtanju v globino, ljubosumje pa dodaja še luna kvadrat Venera, ki se dovrši ob 20.40
Nič kaj prijeten dan za naša čustva in občutke.
Pa vseeno naredimo si prijeten dan
Tea:
Luna v Kozorogu - raste
Dopoldan Luna kvadrat Uran - nekaj stresa in sprememb. Ob 12.00 bo luna v praznem teku do polnoči, ko prestopi v znamenje Vodnarja.
Na dan bo imel vpliv tudi Merkurjev kvadrat na Mars. Merkur je še vedno retrograden. Danes bo potrebno veliko potrpežljivosti, vsaka impulzivnost vodi v prepir, poškodbe in težave.
Previdno v prometu, pri športu in kuhanju /vroči lonci, elektrika/
Danes je dan, ki nas uči potrpežljivosti. Zavestno bomo morali umiriti strasti in prenaglnjenost.
Maja:
Ojej, ojej ... :blank:
A bo danes spet isto?
Tejka:
Najboljše, da popoldne prespim ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version