Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pri nas cudeza ni, kuza je danes zaspal za vedno. Hvala Andres
Evo, jaz pa se bom (ŽE) postavila v vrsto (prva letos) pri portirju, če se bo slučajno kaj čistilo ...Čutim in vem, da sem potrebna notranjega čiščenja in ful me zanima kako to gre, deluje, se občuti....
Quote from: Gloria82 on January 01, 2017, 07:12:24 PMEvo, jaz pa se bom (ŽE) postavila v vrsto (prva letos) pri portirju, če se bo slučajno kaj čistilo ...Čutim in vem, da sem potrebna notranjega čiščenja in ful me zanima kako to gre, deluje, se občuti.... Hvala ker si bila tako strpna in čakala da so prazniki mimo, ker bi ti rekel počakaj. Pri meni še ni vse konec, še vedno imam nek naval, ampak bom to uredil. Daj mi samo sliko pošlji, če jo še nisi. Prihodnje dni sem res milil malo delat v tej smeri, potem po 6. me pa spet nekaj časa ne bo. Andres
Quote from: Andres on January 03, 2017, 04:48:23 AMQuote from: Gloria82 on January 01, 2017, 07:12:24 PMEvo, jaz pa se bom (ŽE) postavila v vrsto (prva letos) pri portirju, če se bo slučajno kaj čistilo ...Čutim in vem, da sem potrebna notranjega čiščenja in ful me zanima kako to gre, deluje, se občuti.... Hvala ker si bila tako strpna in čakala da so prazniki mimo, ker bi ti rekel počakaj. Pri meni še ni vse konec, še vedno imam nek naval, ampak bom to uredil. Daj mi samo sliko pošlji, če jo še nisi. Prihodnje dni sem res milil malo delat v tej smeri, potem po 6. me pa spet nekaj časa ne bo. Andresoooooo, to je pa hitreje kot če bi pisala božičku hvala Andres, dobiš fotko