O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

CIGANSKE KARTE XI. DEL

<< < (37/74) > >>

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Žarek on November 02, 2016, 11:43:43 AM ---
--- Quote from: Pika on November 02, 2016, 11:10:19 AM ---Ooooooo Žarek, dobrodošel nazaj!  :-*
Seveda se priskledim.
Ravno sem nazaj z uspešnega sejma in me zanima, ali se bo kaj posla odvilo tudi naknadno, torej po semu.
Hvala za odgovor!  :-*

--- End quote ---

Hvala, Pika.  8)

Ja, iz te situacije se bo naknadno razvil posel, ampak je pa tako, da boš iskala rešitve oziroma možnosti za razvoj, kar te bo precej utrudilo, kasneje bo tudi nekaj dvomov o odločanju, ker se bo odprlo več poti, ampak ti bo vse to uspelo. Lepe karte za naprej. 8)  :)

--- End quote ---

Oooooooo, hvala, Žarek! Resnično upam, da se bo še kaj razvilo. Bo pa treba najbrž res še nekaj dela vložiti.
:-*

Žarek:

--- Quote from: hannah on November 02, 2016, 11:52:33 AM ---Žarek pozdravljen!  :D
Mene pa zanima, na kaj moram biti pozorna v novembru?

--- End quote ---

Pozdravljena, hannah.

Imela boš možnost popolnoma novega začetka, tam, kjer imaš sedaj največ težav in kar te na vse načine obremenjuje že dlje časa. S to situacijo se ne soočaš dobro, ampak glej, imaš možnost začeti znova in iti po poti popolne sreče. Tvoj trenutek pride prav kmalu, sedanja situacija pa se bo popolnoma preobrnila. Srečno! :)

Žarek:

--- Quote from: Pika on November 02, 2016, 12:06:56 PM ---
--- Quote from: Pika on November 02, 2016, 11:10:19 AM ---Ooooooo Žarek, dobrodošel nazaj!  :-*
Seveda se priskledim.
Ravno sem nazaj z uspešnega sejma in me zanima, ali se bo kaj posla odvilo tudi naknadno, torej po semu.

--- End quote ---

Hvala, Pika.  8)

Ja, iz te situacije se bo naknadno razvil posel, ampak je pa tako, da boš iskala rešitve oziroma možnosti za razvoj, kar te bo precej utrudilo, kasneje bo tudi nekaj dvomov o odločanju, ker se bo odprlo več poti, ampak ti bo vse to uspelo. Lepe karte za naprej. 8)  :)

--- End quote ---

Oooooooo, hvala, Žarek! Resnično upam, da se bo še kaj razvilo. Bo pa treba najbrž res še nekaj dela vložiti.

--- End quote ---

Dobro ti gre. ;) 8)

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Žarek on November 02, 2016, 12:10:10 PM ---
--- Quote from: Pika on November 02, 2016, 12:06:56 PM ---
Seveda se priskledim.

--- End quote ---

Hvala, Pika.  8)

--- End quote ---

--- End quote ---

Dobro ti gre. ;) 8)

--- End quote ---

Jaaaaaaaaaa :-*

hannah:

--- Quote from: Žarek on November 02, 2016, 12:09:23 PM ---
--- Quote from: hannah on November 02, 2016, 11:52:33 AM ---Žarek pozdravljen!  :D
Mene pa zanima, na kaj moram biti pozorna v novembru?

--- End quote ---

Pozdravljena, hannah.

Imela boš možnost popolnoma novega začetka, tam, kjer imaš sedaj največ težav in kar te na vse načine obremenjuje že dlje časa. S to situacijo se ne soočaš dobro, ampak glej, imaš možnost začeti znova in iti po poti popolne sreče. Tvoj trenutek pride prav kmalu, sedanja situacija pa se bo popolnoma preobrnila. Srečno! :)

--- End quote ---

Ojoj, tole se pa slisi zanimivo! Trenutno imam težave, kamor se obrnem, kakršnkoli preobrat bo dobrodošel  ;D
Hvala za vpogled  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version