O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
CIGANSKE KARTE XI. DEL
Žarek:
--- Quote from: Azeleja on November 02, 2016, 01:58:45 PM ---Žarek, me veseli, da si nazaj. :)
Zanima me za mesec november. Kaj se kaže v kartah?
Hvala.
--- End quote ---
Najbolj se izpostavi izpolnitev dogovorov, želja, saj je pravkar prišlo do neke večje spremembe. V ljubezni se boš malce bojevala sama s seboj, izgledaš osamljeno in utrujeno, poslovno bi se znale pojaviti novice, finančno pa izgleda stabilen mesec. Drugače pa so padale izjemno lepe karte. November bo zate pozitiven mesec, dobro ti bo šlo, marsikje boš naredila napredek. ;)
Gloria82:
--- Quote from: Tea on November 03, 2016, 09:07:23 AM ---
LJUBICA
No ja, mogoče pa res: "Sanja svinja kukuruz"
--- End quote ---
i ja sanjam kukuruz :laugh: :laugh: :laugh: ...a kukuruza nema (samo se zdejle s tem sploh ne obremenjujem)
Gloria82:
Žarek, a še lahko mal finance potipam? tam do novga leta 8)
Žarek:
--- Quote from: Missy on November 02, 2016, 04:04:05 PM ---Dobrodosel Zarek! Poln nove energije verjetno. :) se priskledim tudi sama. Skrbijo me dolgorocne finance in pa najin stanovanjski problem: kako kaze?
--- End quote ---
Veliko preveč se obremenjuješ, tole bo šlo lepo skozi, karta ljubezni... :)
--- Quote from: Missy on November 02, 2016, 04:04:05 PM ---Bo podjetje poslovalo bolje ali bom morda nasla fino zaposlitev? In se glede nove clanice: kako kaze, vse ok? Prispe pred rokom? Hvala ti!
--- End quote ---
Podjetje bo še nekaj časa poslovalo tako kot zdaj, čez pol leta pa se bo poslovanje še izboljšalo. Čez mesec ali dva lahko sicer pride do krajše stagnacije v poslovanju, ampak potem bo hitro šlo nazaj navzgor. Glede fine zaposlitve pa se nakaže zastoj. Zaenkrat ostajaš tu kjer si zdaj. :)
Za novo članico padajo lepe karte, ni pa opaziti, da bi prišla pred rokom. :)
Žarek:
--- Quote from: Gloria82 on November 03, 2016, 10:34:43 AM ---Žarek, a še lahko mal finance potipam? tam do novga leta 8)
--- End quote ---
Do novega leta nič novega, nadaljevanje trenutne situacije, neki manjši zastoj financ, ampak boš zmogla. :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version