O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
CIGANSKE KARTE XI. DEL
Škratinja Nagaya:
Žarek does not plum me. ::)
Gloria82:
--- Quote from: Tea on November 08, 2016, 07:38:03 AM ---Iznenadna sreča
Ja, kaj naj rečem. Danes bo vse skupaj precej nepričakovano in precej hitro. Naša iznajdlivost bo pri tem pomagala, kljub vsemu pa lahko pričakujemo še kakšno presenečenje ali pa hitro rešitev določene situacije ..........
--- End quote ---
....i tako je :laugh:
Hvala Tea :-*
Missy:
Zarek, ko bos pri volji, pokuk: ze nekaj casa se moj pogovarja in dogovarja o dolocenem nepremicninskem projektu (kot investiciji), ki naj bi stekel v zacetku prihajajocega leta, a ker je investicija tako velika, tvegava oz. skupaj z njegovo druzino tvegamo veliko. Oseba, ki sva jo zbrala za izvedbo projekta je profesionalna, a se mi cena zdi navita. Ker me to vse spravlja v dvome, bi samo pogledala, ce se zna projekt povrnit v 10 letih izkljucno s turisticnimi najemi ter 'joga vikendi', ki jih nameravava izvesti? Se kaze celoten projekt v pozitivni luci ali morava biti previdna? Hvala ti!
P.S. kar nekaj casa nazaj sva gledala glede moje porodniske in nadomestila in dejansko se je odvilo vse krasno kot si predvidel. Mali feedback. ;D
Tea:
Oficir
Odločni in pogumni, samoiniciativni in usmerjeni v cilj. Ambicija in kariera bosta na prvem mestu danes.
Maja:
To!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version