O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot 13. del - vpogled in osebna vprašanja
Tea:
--- Quote from: Jane on February 04, 2017, 10:46:49 AM ---Ma dej k sem uno pa kaj bo se??? Ko se koncno zrihtas, se znebis golfivih strank, pred tem res sodelujes z inspektorjem da ja ne bo kaj. Pol pa tepec, ki je v zadnjih 5 letih naredil dolga za 3 mio evrov serje.
--- End quote ---
Tranzitna karta je res zate breme. Naj tarot pokaže lepe karte :)
Jane:
--- Quote from: Tea on February 04, 2017, 10:58:30 AM ---
--- Quote from: Jane on February 04, 2017, 10:46:49 AM ---Ma dej k sem uno pa kaj bo se??? Ko se koncno zrihtas, se znebis golfivih strank, pred tem res sodelujes z inspektorjem da ja ne bo kaj. Pol pa tepec, ki je v zadnjih 5 letih naredil dolga za 3 mio evrov serje.
--- End quote ---
--- End quote ---
Hvala Tea, tranzit je cist v k. ce po njem sklepam bo kriza.
Tea:
--- Quote from: Jane on February 04, 2017, 11:06:11 AM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Ja, vsaj v februarju. Ampak vsaj neptun se skida in mrk v kvadratu na sonce zna prinest nova dejstva. Pol pa še mal vsake tolko. Držim pesti zate. Bojim pa se, da boš v vsakem primeru imela nekaj finančnega primanjkljaja. Zaradi Saturna /vladar 8/ na Venero in zaradi P Lune /vladar 2/ ki pa bo v teh naslednjih mesecih tud tko tko.
Zdaj če gledava nižje sodišče imaš vladavino Jupitra, ki pa ti glih vozi po prstu usode. Višje sodišče je pa Uran, ki pa bo v sekstilu na Venero, kar bi pomenilo, da boš tam pa zmagala.
Jaz po astro ključih mislim, da se bo tole vleklo, vendar na koncu je zmaga tvoja.
Jane:
--- Quote from: Tea on February 04, 2017, 11:17:38 AM ---
--- Quote from: Jane on February 04, 2017, 11:06:11 AM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Ja, vsaj v februarju. Ampak vsaj neptun se skida in mrk v kvadratu na sonce zna prinest nova dejstva. Pol pa še mal vsake tolko. Držim pesti zate. Bojim pa se, da boš v vsakem primeru imela nekaj finančnega primanjkljaja. Zaradi Saturna /vladar 8/ na Venero in zaradi P Lune /vladar 2/ ki pa bo v teh naslednjih mesecih tud tko tko.
Zdaj če gledava nižje sodišče imaš vladavino Jupitra, ki pa ti glih vozi po prstu usode. Višje sodišče je pa Uran, ki pa bo v sekstilu na Venero, kar bi pomenilo, da boš tam pa zmagala.
Jaz po astro ključih mislim, da se bo tole vleklo, vendar na koncu je zmaga tvoja.
--- End quote ---
Zmagala bom, ker ni osnove. On to vsem dela. Svojo zaposleno tozi za 75 jurjev, ker ni oddala papirjev. A jih ni mogla, ker odvetniku ni placal racuna in ni hotel vzeti dokumentov. Takih ljudi kot sem jaz in ta njegova sodelavka je malo morje. Vse tozbe na sodiscu padejo slej ko prej. On se tako samo ogne placilom kazni ipd. Samo zmetala bom za odvetnika malo morje. Tega kesa vidla ne bom nikoli. Ker uradno kao nima premozenja. Vse je prepisano na druge, racuni v tujini....
Tea:
ja, verjetno se ti res splača preračunat.
Bomo videli, kaj poreče Maja
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version