O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot 13. del - vpogled in osebna vprašanja
Jane:
--- Quote from: Tea on February 04, 2017, 11:40:34 AM ---ja, verjetno se ti res splača preračunat.
Bomo videli, kaj poreče Maja
--- End quote ---
Sicer pa eno off vprasanje ali lahko jupitra stejemo kot odvetnike in potem urana ce se odlocim iti na sodisce. Ali je uran v vsakem primeru visje sodisce.
Maja:
--- Quote from: Jane on February 04, 2017, 10:16:16 AM ---Katerakoli ima cas bi prosila za vpogled. Situacija je resna. Stranka ki je golfala celo Slovenijo in Nemcijo in Srbijo, mi hoce naprtiti neko kazen za obdobje ko nisem vec delala za njo. Situacija je malo zakomplicirana tezko razlagam kaj je vse bilo.
V glavnem na racun se bom itak pritozila, ker nisem odgovorna za to kazen SPLOH. Torej ali bo sla pritozba mirno naprej? Naj grem do odvetnika? Ker serje mi po intervalih skoz? Naj se zmenim mirno ali ostro?
Vzporedno itak poteka kazenska ovadba zoper tega cloveka in upam da ga zaprejo.
--- End quote ---
Če gledam splošno, bi moralo it v redu skozi.
Z ostro komunikacijo takoj na začetku si ne boš naredila nobene usluge. Ne iti takoj na nož. Predoči dejstva, bodi trdna v svojih stališčih, ne išči pa konflikta.
Jane:
--- Quote from: Maja on February 04, 2017, 11:57:06 AM ---
--- Quote from: Jane on February 04, 2017, 10:16:16 AM ---Katerakoli ima cas bi prosila za vpogled. Situacija je resna. Stranka ki je golfala celo Slovenijo in Nemcijo in Srbijo, mi hoce naprtiti neko kazen za obdobje ko nisem vec delala za njo. Situacija je malo zakomplicirana tezko razlagam kaj je vse bilo.
V glavnem na racun se bom itak pritozila, ker nisem odgovorna za to kazen SPLOH. Torej ali bo sla pritozba mirno naprej? Naj grem do odvetnika? Ker serje mi po intervalih skoz? Naj se zmenim mirno ali ostro?
Vzporedno itak poteka kazenska ovadba zoper tega cloveka in upam da ga zaprejo.
--- End quote ---
Če gledam splošno, bi moralo it v redu skozi.
Z ostro komunikacijo takoj na začetku si ne boš naredila nobene usluge. Ne iti takoj na nož. Predoči dejstva, bodi trdna v svojih stališčih, ne išči pa konflikta.
--- End quote ---
Hvala Maja :) Naj mu odvetnik spise uradni dopis ali to pustim raje pri miru?
Maja:
Glede na karte, kaj pa vem, če bi šla na prvo žogo takoj s tako radikalnimi ukrepi ...
Jane:
--- Quote from: Maja on February 04, 2017, 12:02:11 PM ---Glede na karte, kaj pa vem, če bi šla na prvo žogo takoj s tako radikalnimi ukrepi ...
--- End quote ---
OK mam eno drugo idejo kako to resit. Dvorezen mec, ampak vkljucuje mediatorja in dogovor o tem da me ne sme vec za nobeno stvar vec "obsoditi". Bi to slo skozi?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version