Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Retrogradnosti, mrki in posebnosti v letu 2017

<< < (42/56) > >>

Andres:
V  tem R Merkurju sem moral spet podpisat eno podgodbo za transakcijo rezervacij.  Ni mi prav, vendar se drugače ni moglo iziti.  Upam, da mi vsaj moj R Merkur vse skupaj ublaži.

Andres

sanjalka:

--- Quote from: Andres on May 04, 2017, 03:59:53 AM ---V  tem R Merkurju sem moral spet podpisat eno podgodbo za transakcijo rezervacij.  Ni mi prav, vendar se drugače ni moglo iziti.  Upam, da mi vsaj moj R Merkur vse skupaj ublaži.

Andres

--- End quote ---

Pa saj imaš ti že natalno r merkur, tako da zate bo to super ;)
Poročaj kako bo.

cvetka:
No, meni je Merkur danes ponagajal (ali je še malo vpliva r?), na otroškem igrišču, 25 km stran od doma sem pozabila mobitel (prazgodovinska izvedba), pa sem se poklicala iz moževega, se mi je oglasila gospa in domenjeni sva, da ga jutri prinese v vrtec in ga odda v otroški predalnik. Upam, da se bo dobro izšlo.

Andres:

--- Quote from: sanjalka on May 04, 2017, 08:55:37 AM ---
--- Quote from: Andres on May 04, 2017, 03:59:53 AM ---V  tem R Merkurju sem moral spet podpisat eno podgodbo za transakcijo rezervacij.  Ni mi prav, vendar se drugače ni moglo iziti.  Upam, da mi vsaj moj R Merkur vse skupaj ublaži.

Andres

--- End quote ---

Pa saj imaš ti že natalno r merkur, tako da zate bo to super ;)
Poročaj kako bo.

--- End quote ---

Ta s katerim komuniciram ima verjetno malo zamika, saj on je tak, kot bi se vsak sleherni dan ponavaljal retro.  Bom še videl kako bo.

Andres

Andres:

--- Quote from: cvetka on May 04, 2017, 09:06:46 PM ---No, meni je Merkur danes ponagajal (ali je še malo vpliva r?), na otroškem igrišču, 25 km stran od doma sem pozabila mobitel (prazgodovinska izvedba), pa sem se poklicala iz moževega, se mi je oglasila gospa in domenjeni sva, da ga jutri prinese v vrtec in ga odda v otroški predalnik. Upam, da se bo dobro izšlo.

--- End quote ---

Joj. Prazgodovinske izvedbe je pa res škoda.  Škoda telefona, da bi ti ga en Merkur kar tako pobral.

Andres

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version