Author Topic: Retrogradnosti, mrki in posebnosti v letu 2017  (Read 46181 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Retrogradnosti, mrki in posebnosti v letu 2017
« Reply #30 on: November 12, 2016, 01:51:12 AM »
Skoraj smo že sredi novembra. bližajo se obdaritveni dnevi in kupovanje daril. Naj vas samo opomnim, da je že z 2. decembrom Merkur v svoji senci, preden bo šel v retrogradno gibanje

Se pravi, če kupujete kakšne komunikacijske zadeve za darila /računalnik, telefone, avto ;) / potem pohitite in kupite to v novembru

Jaz pa sem mislil kupiti novi monitor za računalnik in hčerki Iphone vplačati.   Tea.  Koliko časa sploh še imam?

Andres
Do konca novembra.

Hvala Sasa. Potem pa nekaj časa le še je. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #31 on: November 29, 2016, 05:06:34 AM »

V avgustu spet mrka - lunin na 15 vodnarja, Solarni pa na 28 Leva
Obenem pa tudi R Merkur v znamenju Device, ki bo R še do 6. septembra

Takole, da boste vedeli vsaj okvirno načrtovati.

Imam vprašanje.  Tale Solarni mrk  na 28. stopinj Leva meni pade skoraj na Merkurja. Skoraj istočasno bo R Merkur.  Istočasno nekje po logiki to ne sme toliko vplivati na mene, saj imam tudi sam, kot množica tu v natalni kart R Merkurja.   Ni res?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #32 on: November 29, 2016, 07:16:14 AM »

Imam vprašanje.  Tale Solarni mrk  na 28. stopinj Leva meni pade skoraj na Merkurja. Skoraj istočasno bo R Merkur.  Istočasno nekje po logiki to ne sme toliko vplivati na mene, saj imam tudi sam, kot množica tu v natalni kart R Merkurja.   Ni res?

Andres

Solarni mrk ti pade na Merkurja in to bo vsekakor vpliv, vendar je to dolgoročni vpliv, ki ga boš začel čutiti že malo prej in potem v vseh mrkovih aspektih /predvsem ko bo kvadrat novembra in potem opozicija februarja 2018- takrat še posebno, ker je spet nov solarni mrk na 27 vodnarja in vpliv se še zavleče/
Se pravi greš zdaj v obdboje mrkov na osi 1/7 hiša - kar pomeni, da bo veliko vprašanj in sprememb glede tega, kaj si ti želiš in kako to sprejemajo tvoji partnerji, poslovni in osebni ali pomembni drugi. Na nek način bodo tvoje prioriete tukaj v spremembi.
Mrk na Merkurja /vladar Device, oz. sovladar tvoje 1 hiše/ samo še potrjuje spremembe, ki se bodo zgodile s tabo. 1 hiša je hiša JAZ-a, tvoje predstavitve v svet. Merkur je tudi sovladar tvoje 10 hiše in vladar 11 - torej istočasno se spremembe dogajajo posledično na področju kariere in v skupinah, kjer imaš podobne interese in kjer se družiš z drugimi /prijatelji, pa tudi tvoje srčne želje/.

Glede R Merkurja seveda bo zate to bolj poglobljena tema, ker je že natal R Merkur, obenem z mrkom tudi tranzitni R Merkur in to v znamenju Device - merkur je pa vladar in Devica je tudi znamenje, ki se začne v tvoji 1 hiši

Dragi moj - zelo se boš spremenil. Ne semo fizično telo, obleka, izgled, pa nastop in način tvoje predstavitve. Mogoče boš začel drugače razmišljati o svojem življenju, o sebi, svojih željah. Seveda boš posledično spremembe peljal v svoje delo, kariero in socialno okolje. Tudi druženje bo na nek način dobilo neko spremembo. Predvsem pa mislim da boš delal več na področju zdravljenja /devica/ in potovanja /dvojčkek/ to pa nekatere stvari, ki si jih že, ali pa so bile prej občasne, zdaj pa prihajajo malo bolj redno v tvoje življenje, da lahko narediš zaključek ali selekcijo tega, kaj bi ali kaj ne bi.

Po logiki - seveda bo to zelo vplivalo nate. In to dalj časa - mrk v avgustu 2018 je na tvojem soncu. Julij 2018 pa na 20 raka, kar je kvadrat na tvojega Marsa - in bo v oktobru kvadriral iz raka julijski mrk - takrat je tudi R Venera in se obrača ravno na tvoji Ic točki!
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #33 on: November 29, 2016, 02:41:24 PM »
Tole si fajn napisala Tea. Bom potem odgovoril, ko pridem domov. Se ravno odpravljam.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #34 on: November 30, 2016, 02:48:11 AM »

Andres

Solarni mrk ti pade na Merkurja in to bo vsekakor vpliv, vendar je to dolgoročni vpliv, ki ga boš začel čutiti že malo prej in potem v vseh mrkovih aspektih /predvsem ko bo kvadrat novembra in potem opozicija februarja 2018- takrat še posebno, ker je spet nov solarni mrk na 27 vodnarja in vpliv se še zavleče/
Se pravi greš zdaj v obdboje mrkov na osi 1/7 hiša - kar pomeni, da bo veliko vprašanj in sprememb glede tega, kaj si ti želiš in kako to sprejemajo tvoji partnerji, poslovni in osebni ali pomembni drugi. Na nek način bodo tvoje prioriete tukaj v spremembi.
Mrk na Merkurja /vladar Device, oz. sovladar tvoje 1 hiše/ samo še potrjuje spremembe, ki se bodo zgodile s tabo. 1 hiša je hiša JAZ-a, tvoje predstavitve v svet. Merkur je tudi sovladar tvoje 10 hiše in vladar 11 - torej istočasno se spremembe dogajajo posledično na področju kariere in v skupinah, kjer imaš podobne interese in kjer se družiš z drugimi /prijatelji, pa tudi tvoje srčne želje/.

Glede R Merkurja seveda bo zate to bolj poglobljena tema, ker je že natal R Merkur, obenem z mrkom tudi tranzitni R Merkur in to v znamenju Device - merkur je pa vladar in Devica je tudi znamenje, ki se začne v tvoji 1 hiši

Dragi moj - zelo se boš spremenil. Ne semo fizično telo, obleka, izgled, pa nastop in način tvoje predstavitve. Mogoče boš začel drugače razmišljati o svojem življenju, o sebi, svojih željah. Seveda boš posledično spremembe peljal v svoje delo, kariero in socialno okolje. Tudi druženje bo na nek način dobilo neko spremembo. Predvsem pa mislim da boš delal več na področju zdravljenja /devica/ in potovanja /dvojčkek/ to pa nekatere stvari, ki si jih že, ali pa so bile prej občasne, zdaj pa prihajajo malo bolj redno v tvoje življenje, da lahko narediš zaključek ali selekcijo tega, kaj bi ali kaj ne bi.

Po logiki - seveda bo to zelo vplivalo nate. In to dalj časa - mrk v avgustu 2018 je na tvojem soncu. Julij 2018 pa na 20 raka, kar je kvadrat na tvojega Marsa - in bo v oktobru kvadriral iz raka julijski mrk - takrat je tudi R Venera in se obrača ravno na tvoji Ic točki!

Tea. Jaz sem tole večkrat prebral. Enkrat pred okrog desetimi leti ali manj si rekla, da se bom preoblekel in sem si obleko kupil.   Jebemo. Še danes mi stoji v omari, saj oblekel sem se v to mogoče dvakrat.   Zdaj si vsaj povedala, da se bom preoblekel v vseh pogledil. :) :)  Mimogrede. Pred nekaj dnevi sem si moral kupiti nove hlače, tiste za čez hlače, ki ne premočijo, in iste take še termo, ker bom šel v ledeniške jame.     
Možno je čisto, da mi bo to naredil turizem ali še več tisto kar bi rad delal bolj mednarodno kot je to turizem, organizacija potovanj, potovanja in podobno.

Spremenil se bom do partnerjev? Čisto možno. Vendar ne vem v katero smer, saj do njih sem vedno isti, edino kar je možno je, da jim ne bom več nudil toliko kot jim.  Vendar to je že potem ekonomsko boljše, slabše pa za renome, saj meji že na požrešnost. 

Ta mrk in vse vzpete planete tu in tam kljub grozni besedi in pračkovanju, MRK, jaz to sploh tako ne vidim. Celo zagon mi daje.  Februarja konkretno bo ta mrk in takrat imam bokirano od  10. do  28. vse z Azijci. Tistimi, ki so z menoj že bili in tistimi ki bodo prvič.   
Res mi ta mrk ne vzame nobenega poguma, ali pa  premalo razumem tvojo razlago.  :)

Sem pa pogledal leta 1984,  1988,  1991, 2006, ki so bila zame prelomna, in res se pojavlja nekaj do mesca in pol po ali pred mrkom. 
1999 se je rodila hčerka. Tam okoli rojstnega dneva zapažam celo dva mrka, ne pa na njeno rojstvo. Nobenega mrka ni bilo na sinov rojstni dan 1996.  Vedno, razen pri eni letnici gre za solarni mrk. Lunarni mrk je bil celo samo nekaj dni pred tem, ko sem se ločil 2000.   Dolgoročno gledano mi noben mrk ni naredil neke škode. Kratkoročno pa so to neprijetne zadeve.  Ampak jebi ga. Če sem zmogel v življenju toliko stvari bom tudi mrke ki mi v prihodnje niso naklonjeni.  Mogoče sem pa jaz močnejši od njih in bom znal to obrniti v svoj prid.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #35 on: November 30, 2016, 07:23:01 AM »
Andres
Do jeseni imaš zelo lepo podporo Jupitra, ki iz znamenja Tehtnice ustvarja trigon na natalnega, konjunkcijo Mars in sekstil Sonce. Kar je seveda iz 3 hiše se pričakuje, da boš veliko na poti .....
Tudi Saturn se ti je spravil iz neugodnega položaja kvadrata na drugo in osmo hišo, tako da se boš lahko finančno sprostil in te ne bo več skrbelo za nihanje v žepu. Po vsej verjetnosti bo to obdboje zaključila R Venera 9/8 hiša in opozicija na tvoje progresije, se pravi, bo šlo obenem tudi za neke zaključke in seveda se - tudi zaradi R Merkurja v trigonu na natalnega postavljajo neke tvoje odločitve na novo - torej nov način ali nov pristop do tega, kaj v življenju želiš in kako se želiš za to tudi potegovati.
Konec februarja in začetek marca bo t Uran še zadnjič oponiral tvojega Marsa in to bo najbrž še dodatno sprožilo omenjeno spremembo. Potem pa se boš lahko bolj sprostil kar se tega tiče in tvoji cilji bodo nekoliko bolj stabilni z manj presenečenji na poti dosežkov.

Avgustovski mrk na tvojem merkurju razen že zapisanega v prejšnjem postu lahko potem povezujeva z novemberskim prehodom Marsa preko natalnega - vedno ko imamo Marsov povratek je to eno zanimivo obdobje. Pomembno, se pravi se spremeni, kot sem že rekla tvoj način razmišljanja, okolje, način potovanj in seveda tudi način, kako se potegneš za tisto kar želiš. Njegova dispozitorica Venera bo pa po 3 in 4 hiši tisti čas!
Druga tema novembra in decembra je tudi Saturnov prehod preko Lune!
In Marsov vstop v 4
In P Luna tisti čas menja znamenje - končno gre iz škorpijona v strelca, vendar bo pred tem naredila kvadrat na Merkurja
Se pravi, bodo tvoja razmišljanja zelo vezana na dom in družino in tudi spremembe na tvojem intimnem področju glede tega vprašanja.

Tako da ne morem rečt, da je to kakšno slabo leto, ali pa da je treba te mrke čakat s težo. Prej nasprotno. Mislim, da ti bo dosti lažje v letu 2017 kot ti je bilo v tem.
Zato počakajmo, kam te bo usmerjalo leto 2017, da bomo nekako začutili, kaj bo potem v spremembah lahko prineslo 2018
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #36 on: November 30, 2016, 08:15:35 AM »
Jaz sem lani imela mrk na n plutonu v 1. hiši, spremembe v službi, kar nekaj "čudnih", plutonskih dogodkov v službi.
Imela tudi veliko novih strank, več dela, navzven sem postala prepoznavna tudi po svojem novem delu, po terapijah...
Pričela tudi delovati s svojim Društvom, organizirala predavanja v NUK-u, imamo predavanja na Mavrični soboti, tako da kar aktivno dogajanje...
Se pravi mi je mrk prinesel več prepoznavnosti, večje zadovoljstvo, vendar po drugi strani tudi utrujenost, izčrpanost, delala oz. še delam cele dneve...
Moja 1. hiša in n pluton je v devici, vladar je merkur, ki je v dvojčku v 10. hiši...
Letos jeseni sem ga imela še na n asc, nekaj me desna rama boli....Bomo videli kaj mi še prinese....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #37 on: November 30, 2016, 09:26:22 AM »
Meni je marčevski mrk na 18 rib /trigon Merkur/ prinesel prve ideje, da bi me pa mogoče lahko operirali. V maju sem bila /sekstil na mrk/
Septemberski pa konec kemoterapij in začetek sistemskega zdravljenja in selitev in ločitev
Na 9 Device na mojem Plutonu v 7

www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #38 on: December 01, 2016, 03:42:46 AM »
Andres
Do jeseni imaš zelo lepo podporo Jupitra, ki iz znamenja Tehtnice ustvarja trigon na natalnega, konjunkcijo Mars in sekstil Sonce. Kar je seveda iz 3 hiše se pričakuje, da boš veliko na poti .....
Tudi Saturn se ti je spravil iz neugodnega položaja kvadrata na drugo in osmo hišo, tako da se boš lahko finančno sprostil in te ne bo več skrbelo za nihanje v žepu. Po vsej verjetnosti bo to obdboje zaključila R Venera 9/8 hiša in opozicija na tvoje progresije, se pravi, bo šlo obenem tudi za neke zaključke in seveda se - tudi zaradi R Merkurja v trigonu na natalnega postavljajo neke tvoje odločitve na novo - torej nov način ali nov pristop do tega, kaj v življenju želiš in kako se želiš za to tudi potegovati.
Konec februarja in začetek marca bo t Uran še zadnjič oponiral tvojega Marsa in to bo najbrž še dodatno sprožilo omenjeno spremembo. Potem pa se boš lahko bolj sprostil kar se tega tiče in tvoji cilji bodo nekoliko bolj stabilni z manj presenečenji na poti dosežkov.

Avgustovski mrk na tvojem merkurju razen že zapisanega v prejšnjem postu lahko potem povezujeva z novemberskim prehodom Marsa preko natalnega - vedno ko imamo Marsov povratek je to eno zanimivo obdobje. Pomembno, se pravi se spremeni, kot sem že rekla tvoj način razmišljanja, okolje, način potovanj in seveda tudi način, kako se potegneš za tisto kar želiš. Njegova dispozitorica Venera bo pa po 3 in 4 hiši tisti čas!
Druga tema novembra in decembra je tudi Saturnov prehod preko Lune!
In Marsov vstop v 4
In P Luna tisti čas menja znamenje - končno gre iz škorpijona v strelca, vendar bo pred tem naredila kvadrat na Merkurja
Se pravi, bodo tvoja razmišljanja zelo vezana na dom in družino in tudi spremembe na tvojem intimnem področju glede tega vprašanja.

Tako da ne morem rečt, da je to kakšno slabo leto, ali pa da je treba te mrke čakat s težo. Prej nasprotno. Mislim, da ti bo dosti lažje v letu 2017 kot ti je bilo v tem.
Zato počakajmo, kam te bo usmerjalo leto 2017, da bomo nekako začutili, kaj bo potem v spremembah lahko prineslo 2018

Hvala Tea za ponovno razlago. Saturn me je res mučil in vedno znova sem pregledoval kdaj se bo spravil svinja. In sem dočakal.
Ne vem sicer kakšne odločitve naj bi to bile, a se bom pustil presenetiti, ker vem, da ne bodo slabe.  Najbrž bodo male čudne. Nenazadnje niti ne izključujem, da bom šel za kakšen teden v svet delat druge stvari.  Ne vem, toda tako mislim.  Morda so mi ravno ob včerajšnjem izletu nastavili enega, ali je prišel spontano.   Vsaj tako sklepam glede na vso komunikacijo.

To leto ni bilo slabo, boljše kot lansko, drugo bo verjamem še boljše in ne le iz astro karte.  Končuje se dvetletje, ki je v energiji 9 kar meni ne paše, konkretno zate pa je to karmično devetletje, kar si lahko čutila.   Torej. Z letom 2018 ravno tako ne bo moglo biti slabo, a vendarle si zdaj in tudi  v naslednjem letu najbrž skozi te mrke  in aspekte le še kaj utrjujem.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #39 on: December 01, 2016, 07:45:02 AM »
Malenkost v primerjavi s tem kar ti narediš zame  :-* :-* :-*
www.Astro-Star.net

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #40 on: December 11, 2016, 08:21:48 AM »
Kaj mi lahko pomagate?
Cas je da zamenjam avto, prodamo stara dva in koncno kupimo nekaj novejsega a se vedno rabljenega.
Mi lahko poveste kateri datum bi bil primeren, da si ne nakopljem z novim avtom kaksnih novih mehanikov??

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #41 on: December 11, 2016, 08:42:51 AM »
Šele v januarju je nekaj datumov, ko mine R Merkur
www.Astro-Star.net

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #42 on: December 11, 2016, 12:48:22 PM »
bomo videli če nam bo do takrat uspelo prodati obstoječi vozni park in najti kaj primernega za nakup...

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #43 on: December 12, 2016, 10:29:57 PM »
Sem pogledal tam v temi Luna 3. del in nič ne vidim, da bi bilo takega kar bi se meni lahko dogajala. Namreč  zadnja dva dni imam tak hud tempo za znoret.  Ko gre drugim narobe potem name breme pade in za njih delam usluge in podobne stvari.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #44 on: December 13, 2016, 05:43:56 AM »
Sem pogledal tam v temi Luna 3. del in nič ne vidim, da bi bilo takega kar bi se meni lahko dogajala. Namreč  zadnja dva dni imam tak hud tempo za znoret.  Ko gre drugim narobe potem name breme pade in za njih delam usluge in podobne stvari.   

Andres

Ja normalno - t mars je iz 6/7 hiše trigon Jupiter in Mars v 3 - pa še Luna v Dvojčkih ;)

Če želiš pogledat dnevne osebne vplive, potem pogledaš dnevne prehode tranzitnih hitrih /osebnih/ planetov.
www.Astro-Star.net