Lani sem imela mrke in sicer 1. septembra sem imela sončnega na moj asc, 9.marca sončnega v opoziciji na n plutona v 1. hiši in 16.septembra lunarnega v opoziciji na n urana v 1. hiši...
No ponedeljkov sončni mrk pa sem imela točno na mojem p soncu v 12. hiši...
Kar se tiče lanskega sončnega mrka na asc v devici, moram reči, da je trpelo moje zdravje, bila sem popolnoma fizično izčrpana, bolečina v desni rami je bila čedalje hujša, imela kar nekaj pregledov (uz rame, revmatolog, nevrolog), našli nič posebnega, hodila na terapije za ramo, a ni bilo izboljšanja, res me je bolelo, ponoči nisem mogla spati od bolečin...
Enostavno sem preveč delala, cele dneve od jutra do večera in me je začelo telo opozarjati, da je čas, da malo prekinem oz. zmanjšam vse skupaj in si vsega ne jemljem nase...
Tudi fizično sem bila ob tem mrku videti utrujena, izčrpana, to je seveda trajalo daljše obdobje. Šele sedaj, 3 mesece nazaj, sem našla eno fizioterapevtko h kateri hodim tedensko na masažo in je tudi rama bolje, roko lahko že celo premikam v vse položaje
Morala sem si vzeti čas zase, si privoščiti masaže...kot bi imela tisti občutek, da jaz tega ne potrebujem, da jaz vse zmorem, da jaz vedno lahko pomagam vsem, da poskrbim z otroke, za prijatelje, kliente, starše, moža...pa je telo reklo, da ne, da ne zmorem vsega in sem jih začela dajati na stranski tir in sem še sebi začela privoščiti čas, razvajanje...
Pri tebi bo seveda drugče, ker gre za mrk v levu, to se bolj tiče tvojega animusa, tvoje po-klicanosti, tvojega odnosa do moških, tvojega srca, tvojih srčnih želj, kaj v resnici je tvoja srčna pot, kakšne vzorce, mogoče tudi "napačne" si povzela s strani najprej očeta in potem drugih pomembnih moških...