Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Svet v lepši ali slabši obliki

Naj dogodek dneva, 17. del

<< < (4/79) > >>

cvetka:

--- Quote from: Jane on October 27, 2016, 09:21:06 AM ---Itak sem za srecanje. Absolutno :)

--- End quote ---
+1. Pa domače piškote naredim za s sabo, prav za ta namen.

Maja:
 :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Ravnokar sem bila deželna pogovora s šefico in direktorjem ... Naju je obiskal v službi in sam načel temo glede mojega napredovanja, ki naj bi se zgodilo z novim letom.
Baje se s tem mesecem že začne prenos zadolžitev in dvig plače.  :o

OK, tole moram ozavestit.  :blank:

Tea:

--- Quote from: Maja on November 01, 2016, 09:57:19 AM --- :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Ravnokar sem bila deželna pogovora s šefico in direktorjem ... Naju je obiskal v službi in sam načel temo glede mojega napredovanja, ki naj bi se zgodilo z novim letom.
Baje se s tem mesecem že začne prenos zadolžitev in dvig plače.  :o

OK, tole moram ozavestit.  :blank:

--- End quote ---

haha bravo Maja
Nisi mi verjela, a ne?

Maja:
Tea, vedno verjamem tvojim napovedim, ampak so bila dejstva tako  :blank: :blank: :blank:, da res nisem mislila, da se bo že zdaj kaj doreklo.

Ravno včeraj sem govorila s sodelavcem, da imam solarno karto za naslednje leto ugodno za napredovanje, ampak, če se nič ne premakne, nimam kaj. Šefica glede nekaterih stvari cinca in cinca ... Če ne bi danes srečno naključje prineslo direktorja mimo, vprašanje, če bi že zdaj kaj izvedela.

Sem pa potiho pričakovala, da se bo kaj zgodilo zdaj, ko sta mi  :So in  :Me tranzitirala MC in moje planete tam okoli ...
Ma, november je zame vedno zlati mesec!  ;D :laugh:

sasa:
Oooo, Maja, čestitke so torej na mestu. Pa saj si zaslužiš.  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version