Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Svet v lepši ali slabši obliki

Naj dogodek dneva, 17. del

<< < (56/79) > >>

Rena:
Tega se zavedam in čekirava kuhinje, ki so znižane in imajo vključene gosp. aparate. Bo pa obvezna dopolnitev posameznih elementov po meri. In posamezni elementi so dražji kot cela kuhna. Tako da, ja, predračun celotne kuhinje po meri, pa iskanje industrijske...nato se odločiva.

Maja:
Po meri je vse totalno predrago.
Sama sem do zdaj imela srečo, da sem naletela na industrijske stvari, ki so bile popolnoma ustrezne.
Sploh ta omarica za kopalnico, ki sem jo že vplačala (in so danes sporočili, da je že tam) ... Če bi jo dala delat, bi skoraj gotovo prišla na jurja - glede na nekaj ponudb, ki sem jih dobila.

sasa:
Jaz sem tako zelo hvaležna za mizarja moža.  ;D

Rena:

--- Quote from: Maja on September 15, 2017, 02:11:15 PM ---Po meri je vse totalno predrago.
Sama sem do zdaj imela srečo, da sem naletela na industrijske stvari, ki so bile popolnoma ustrezne.
Sploh ta omarica za kopalnico, ki sem jo že vplačala (in so danes sporočili, da je že tam) ... Če bi jo dala delat, bi skoraj gotovo prišla na jurja - glede na nekaj ponudb, ki sem jih dobila.

--- End quote ---

A boš tih...ne mi zdaj morale rušit...ker hočem imet kuhno stoletja  ;) ;D :P

Rena:

--- Quote from: sasa on September 15, 2017, 02:39:56 PM ---Jaz sem tako zelo hvaležna za mizarja moža.  ;D

--- End quote ---

ti...saj ga je dovolj še za druge, anje?  ;) :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version