Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Svet v lepši ali slabši obliki

Naj dogodek dneva, 17. del

<< < (78/79) > >>

cvetka:
Jernej, je tale tvoj Uran kar uvideven, spesnil ti je "samo"odpoved; ko je Uran direkt na DC se lahko dogodijo bistveno bolj usodne zadeve, beri v sobani od Urana.
Dobro bodi.

Maja:
Mhm ... Res je, cvetka.

Jernej:
Cvetka, saj se mi je že kar nekaj časa kuhalo. Verjetno že od jeseni lanskega leta. Pred enim mesecem sem bil na dnevu odprtih vrat ene mnogo večje firme od te, kjer sem (bil) zdaj. Potem sem dva dni nazaj še z njihovim kadrovskim čvekal. Planiral pa ne kaj dosti. Me je kar samo potegnilo. Plača bo kmalu za kakih 700€ boljša, šunko bom pa na pizzo dal. Tamala se začne kar režat, ko sliši, kako rečem picaaaaa.  ;D

sasa:
Hehe Jernej, me veseli, da si ostal enak. Vsja v svojih pisanjih.  :laugh:

Jane:

--- Quote from: Jernej on June 02, 2018, 12:08:33 AM ---Cvetka, saj se mi je že kar nekaj časa kuhalo. Verjetno že od jeseni lanskega leta. Pred enim mesecem sem bil na dnevu odprtih vrat ene mnogo večje firme od te, kjer sem (bil) zdaj. Potem sem dva dni nazaj še z njihovim kadrovskim čvekal. Planiral pa ne kaj dosti. Me je kar samo potegnilo. Plača bo kmalu za kakih 700€ boljša, šunko bom pa na pizzo dal. Tamala se začne kar režat, ko sliši, kako rečem picaaaaa.  ;D

--- End quote ---

jaz bi eno pizzo brez šunke prosim :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version