NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Sem se tako nabila v vrata z roko, da sem prstan tako skrivila, da skoraj dol ni šel. Na drugi roki pa poročnega prstana gor ne spravim, ker sem se s škarjami urezala v členek že nekaj tednov nazaj in imam tako brazgotino, da čez ne gre.
Quote from: Maja on November 02, 2016, 12:54:30 PMSem se tako nabila v vrata z roko, da sem prstan tako skrivila, da skoraj dol ni el. Na drugi roki pa poročnega prstana gor ne spravim, ker sem se s karjami urezala v členek e nekaj tednov nazaj in imam tako brazgotino, da čez ne gre. trenutno si ranjena in poročni prstan zaradi te ranjenosti ne gre gor...hm kako nam ivljenje navzven kae nao notranjo simboliko, to mi je res zanimivo opazovati...
Sem se tako nabila v vrata z roko, da sem prstan tako skrivila, da skoraj dol ni el. Na drugi roki pa poročnega prstana gor ne spravim, ker sem se s karjami urezala v členek e nekaj tednov nazaj in imam tako brazgotino, da čez ne gre.
Quote from: sanjalka on November 02, 2016, 01:02:40 PMQuote from: Maja on November 02, 2016, 12:54:30 PMSem se tako nabila v vrata z roko, da sem prstan tako skrivila, da skoraj dol ni el. Na drugi roki pa poročnega prstana gor ne spravim, ker sem se s karjami urezala v členek e nekaj tednov nazaj in imam tako brazgotino, da čez ne gre. trenutno si ranjena in poročni prstan zaradi te ranjenosti ne gre gor...hm kako nam ivljenje navzven kae nao notranjo simboliko, to mi je res zanimivo opazovati...čigav prstan pa ti skoraj dol ni el?
Zanimivo je bilo tudi takrat, ko me je kača ugriznila v prstan. Quote from: sanjalka on November 02, 2016, 01:03:14 PMQuote from: sanjalka on November 02, 2016, 01:02:40 PMQuote from: Maja on November 02, 2016, 12:54:30 PMSem se tako nabila v vrata z roko, da sem prstan tako skrivila, da skoraj dol ni el. Na drugi roki pa poročnega prstana gor ne spravim, ker sem se s karjami urezala v členek e nekaj tednov nazaj in imam tako brazgotino, da čez ne gre. trenutno si ranjena in poročni prstan zaradi te ranjenosti ne gre gor...hm kako nam ivljenje navzven kae nao notranjo simboliko, to mi je res zanimivo opazovati...čigav prstan pa ti skoraj dol ni el?Huh, tega sem si pa sama kupila kot komplet k uhanom, ki sem si jih kupila na dan, ko sem podpisala pogodbo o zaposlitvi tu.
A me ne bodo spustili stran?
Me ne moti.
Huh ...Pometala sem in sem se udarila ...