Namenjeno članom, torej vam in nam. > Pozdrav novim članom

Čestitajmo si 13. del

<< < (19/110) > >>

Tea:

--- Quote from: Andres on March 04, 2017, 04:40:04 AM ---
--- Quote from: cvetka on March 02, 2017, 09:59:27 PM ---Hvala, hvala vam dragi moji za vse te lepe želje.
A veste, da moram napisat, da sem nedolgo nazaj mislila, da so ta leta namenjena le mojim tetam  :laugh: . Pa se sploh ne počutim tooooolikoooo let stara. :-*

--- End quote ---

To se je tudi meni že zgodilo. Sem videl na cesti staro babo s podočnjaki in gubami, nato pa mi je bilo rečeno, da ni nič starejša od mene. :)
Upam, da si lepo praznovala.

Andres

--- End quote ---

Stare babe - MODRE ŽENSKE

cvetka:

Andres

--- End quote ---
Uradno praznovanje imam danes, T Merkur direkt na mojem  :So; se bom načvekala, upam, da bo vse v redu.

sanjalka:

--- Quote from: Tea on March 04, 2017, 07:55:07 AM ---
--- Quote from: cvetka on March 02, 2017, 09:59:27 PM ---Hvala, hvala vam dragi moji za vse te lepe želje.
A veste, da moram napisat, da sem nedolgo nazaj mislila, da so ta leta namenjena le mojim tetam  :laugh: . Pa se sploh ne počutim tooooolikoooo let stara. :-*

--- End quote ---

To se je tudi meni že zgodilo. Sem videl na cesti staro babo s podočnjaki in gubami, nato pa mi je bilo rečeno, da ni nič starejša od mene. :)

Andres

--- End quote ---

Stare babe - MODRE ŽENSKE

--- End quote ---

8)

Gloria82:
Draga Cvetka, vse najlepše in najboljše tudi z moje strani...in z velikanko zamudo.
 :-*

cvetka:
Gloria hvala, Nič z zamudo, tole moje praznovanje se še ni poleglo. Vam zaupam, da so mi moji tamladi podarili bon za astro izobraževanje, in na ta bon mi pogled uhaja in uhaja  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version