Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Luna 3. del
Škratinja Nagaya:
Moj natalni zapis.
Hvala, Tea. :)
Maja:
Tole napoved za danes sem šele zdaj prebrala in prav gledat sem šla, kaj nam obetajo planeti za danes, ker sem tako čudno otožna brez razloga in sem si rekla, da mora bit nek vpliv, ki pospešuje tako občutke. Ne bom delala panike, ampak bom lepo počakala, da mine, tačas se bom pa poskusila zamotit.
vidka:
--- Quote from: Tea on January 12, 2017, 08:19:13 AM ---12.1.
V nadaljevanju bomo bolj ambiciozni, pa tudi realni v mislenih procesih. Komunikacija z drugimi pa bo precej zahtevna in "trda". Merkur bo v znamenju Kozoroga do 8.februarja.
--- End quote ---
Zelim kupiti nov avto, nekoliko visjega ranga in so prodajalci tako leni, da se jim ne da niti avta prodati. Uf,... po ne vem kolikih letih, sem danes napisala mail pritozbo in ker mi je vse skupaj tako dvignilo zivec, sem ga napisala predsedniku uprave.
In ko sem poslala mail so cez pet minut vsi osladni klicali in kar obenkrat je bilo vse mogoce (in testna voznja, ki prej ni bila mogoca, in narediti ponudbo in nam vse razloziti, in si vzeti cas za nas in tako dalje).
Škratinja Nagaya:
Jaz sem pa zanimivo ok.
Tea:
Danes je petek 13.1.
Luna je v Levu, zato bodo v današnjem dnevu prevladovale lastnosti, ki jih pripisujemo temu znamenju.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version