Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Luna 3. del

<< < (88/88)

Tea:
15.2.
Luna v Tehnici upada

Jutranji in dopoldanski čas Luna dela neugodn kvadrat na Plutona, tako da bodo naša čustva vznemirjena in nas bo strah, kako doseči tisti občutek varnosti, ki ga potrebujemo za svojo notranjo mirnost. Prav gotovo lahko pričakujemo, da nas bodo notranje nezavedne vsebine peljale v tudi tiste negativne občutke, mogoče ljubosumja, ali pa vprašanja ustreznosti ali neustreznosti sebe in partnerja. Čustvena stiska.
Čez dan nas zaradi Lunine opozicije z Uranom čaka nekaj več stresa, nemirni bomo in ne bomo točno vedeli, kaj bi, ali česa ne bi. Šele proti večeru bo Luna v konjunkciji z Jupitrom nekoliko dvignila naš optimizem, težki aspekti bodo popustili in spet bomo čutili več prostora, da lahko dihamo in ustvarjamo. Ob 23.31 pa se dovrši še Lunin sekstil k Saturnu, tako da bo večer sicer precej resen v čustvih, morebiti pa uravnotežimo vsa nasprotujoča si stališča znotraj sebe.

Previdnost je na mestu, vsaj do 16 ure, ko težki aspekti nekoliko popustijo. Tudi v prometu.

Tejka:
Vidim ja... Jutranji obol. Mulc pozabil ključe in sem na pol poti obrnila, šla nazaj domov, in zdaj ponovno na poti v službo. Prisežem, da mu bom ključ namontirala nekam...  >:(

sasa:
Upam, da ne bo stresno.

vidka:
alora je spet dan, se za zakopat nekam...

Jane:
Itak že zjutri sem nazjala Umino vzgojiteljico. Čist mi je film počil.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version