Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Luna 3. del
Tea:
Maja, objem
Tejka, danes sem se potepala .... oprosti :)
Tea:
27.11.
Luna je v znamenju Škorpijona - padajoča
Dopoldan bo precej naprono, saj bodo zaradi luninega kvadrata k marsu izrazita precej težka čustva, ki jih bomo težko nadzorovali: užaljenost, ljubosumje, borba za premoč in kdo ima prav, precej kolerična energija. Zato previdno ...
V popoldanskem času pa bomo želeli vse to pretransformirati, spremeniti, regenerirati. Sebe, odnose in situacije. Luna bo namreč v sekstilu s Plutonom. Lahko bomo šli v vse nezavedno, energije pa podpirajo psihoterapijo, masaže, lahko si privoščimo očiščevalni napitek ali kopel.
Pozni večer bo zaznamovan z Luninim sekstilom k Veneri. Takrat se bomo vprašali, ali je bil potreben jutranji vihar, ko pa smo tako romantično razpoloženi. Prevela nas bo sreča in dobre vibracije, želeli bomo romantiko, erotiko in globoko intimnost.
Maja:
Za prvi del lahko potrdim, da je res tako.
Ne bom delala panike, bom pretrpela v tišini.
Bi mi pa danes mogoče res bolj prijalo bit doma, v samoti, čeprav mi proste nedelje sploh niso po volji.
Tea:
--- Quote from: Maja on November 27, 2016, 08:16:47 AM ---Za prvi del lahko potrdim, da je res tako.
Ne bom delala panike, bom pretrpela v tišini.
Bi mi pa danes mogoče res bolj prijalo bit doma, v samoti, čeprav mi proste nedelje sploh niso po volji.
--- End quote ---
ja, verjamem ...
malo porinemo čas naprej, da se prevesi v popoldan ;)
Maja:
Še tri ure. :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version