O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Ciganske karte 12. del
sasa:
--- Quote from: Tea on January 04, 2017, 10:37:19 AM ---
--- Quote from: sasa on January 04, 2017, 10:11:41 AM ---
--- Quote from: Tea on January 04, 2017, 09:53:09 AM ---
--- Quote from: sasa on January 04, 2017, 09:44:52 AM ---
--- Quote from: Tea on January 04, 2017, 09:16:23 AM ---Ker letne karte že imamo, bi lahko imele tukajle še mesečni napotek iz ciganskih kart.
Če katera želi?
--- End quote ---
Prosim, ja. :-*
--- End quote ---
JANUAR - TAT
Verjetno boš čutila potrebo po nekaj miru in tišine. Tudi če bodo dobre priložnosti jih boš v tem mesecu verjetno slabše prepoznala. To je karta, ko največ jemlješ sam sebi. Nekaj nepremišljenosti ali slabega fokusa. Potreba je prepoznati, kaj je v nezavednem ... potem boš pa lahko šla naprej.
--- End quote ---
ja, si bom želela tišine in miru, ne vem pa, koliko ga bom deležna, ker imam norišnico v službi, nadomeščanja, doma en kup dela, diplomska čaka ... Kar nekaj dela imam, pa vprašanje, koliko miru bom lahko deležna.
--- End quote ---
Ja je čutiti, da bi rada od vsega pobegnila. Kljub vsemu, vzemi si čas zase
--- End quote ---
Bom, brez skrbi. Grem kar v sosednjo sobo, pa sem sama tam, da dam malo možgane na off.
Tea:
--- Quote from: Jane on January 04, 2017, 11:39:44 AM ---Prosim še meni :-*
--- End quote ---
januar - DENAR
Trdno in stabilno na vseh področjih. Čeprav te bo še malo skrbelo, bo tole mesec, ki ti prinese dolgoročno obilje.
Tea:
--- Quote from: cvetka on January 04, 2017, 11:40:17 AM ---
--- Quote from: Tea on January 04, 2017, 09:16:23 AM ---Ker letne karte že imamo, bi lahko imele tukajle še mesečni napotek iz ciganskih kart.
Če katera želi?
--- End quote ---
Jaaaa, seveda, prosim :-*
--- End quote ---
LJUBEZEN
Veliko se boš igrala z vnučki, svojo ustvarjalnost pa tudi lahko dvigneš na nov nivo, v katerem boš našla svojo srečo
Tea:
--- Quote from: Pika on January 04, 2017, 11:41:01 AM ---
--- Quote from: Tea on January 04, 2017, 11:31:33 AM ---
--- Quote from: Pika on January 04, 2017, 11:14:34 AM ---Lepo prosim še zame. Hvala. :-*
--- End quote ---
JANUAR - sovražnik
Kar se kaže na zunaj kot lepo, ni nujno, da to tudi je. Kar obeta, ni nujno, da bo tudi prineslo ... v vsakem primeru bodi pozorno na črno/belo, na pozitiv in negativ in skušaj najti ravnovesje.
Januar ti ni najbolj naklonjen v smislu aplavzov in priznanj. Bo bolje, če boš nekoliko v zavetju
--- End quote ---
Ojoj, hvala, Tea.
Januar bo v duhu službenega potovanja, ki sem ga vsako leto vajena ob tem času. Sicer se vrnem 14.1. in je potem še pol meseca, tako da res upam, da se ne navezuje na to potovanje.
--- End quote ---
boš poročala
Luna:
--- Quote from: Tea on January 04, 2017, 11:31:57 AM ---
--- Quote from: Luna on January 04, 2017, 10:42:59 AM ---
--- Quote from: Tea on January 04, 2017, 10:38:46 AM ---
--- Quote from: Luna on January 04, 2017, 10:33:42 AM ---Tudi tu čudovita karta za danes :)
Se priporočam tudi jaz za mesečno vodilo. Hvala :-*
--- End quote ---
Karta - BOLEZEN
Potrebuješ odmik, počitek. Si iztrošena od vseh misli in situacij. Nič ni narobe, če si malo sama s seboj. Če imaš en kup obveznosti, odlašaj z njimi, saj bo vse počakalo. Zdaj je prav, da si malo v lenobi, počitku v nedejavnosti.
--- End quote ---
Hvala, danes sem se res zbudila z malce zatečenim grlom, tako da bom upoštevala tole karto :)
--- End quote ---
no, potem pa kar pod kovter in čajček
--- End quote ---
Vestno upoštevam tole :) Je prav prijetno :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version