NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Tea on January 04, 2017, 09:16:23 AMKer letne karte že imamo, bi lahko imele tukajle še mesečni napotek iz ciganskih kart. Če katera želi?Ja, Tea, tudi jaz bi imela napotek za januar
Ker letne karte že imamo, bi lahko imele tukajle še mesečni napotek iz ciganskih kart. Če katera želi?
Danes je pa karta SPOROČILOKomunikacija in druženje. Dobra novica in dobitek
Quote from: Tea on January 05, 2017, 07:51:17 AMDanes je pa karta SPOROČILOKomunikacija in druženje. Dobra novica in dobitek Tvoja mi je danes veliko bolj všeč, kot moja.
Quote from: cvetka on January 04, 2017, 11:40:17 AMQuote from: Tea on January 04, 2017, 09:16:23 AMKer letne karte že imamo, bi lahko imele tukajle še mesečni napotek iz ciganskih kart. Če katera želi?Jaaaa, seveda, prosim LJUBEZENVeliko se boš igrala z vnučki, svojo ustvarjalnost pa tudi lahko dvigneš na nov nivo, v katerem boš našla svojo srečo
Quote from: Tea on January 04, 2017, 09:16:23 AMKer letne karte že imamo, bi lahko imele tukajle še mesečni napotek iz ciganskih kart. Če katera želi?Jaaaa, seveda, prosim
Quote from: bilka on January 04, 2017, 07:34:10 PMQuote from: Tea on January 04, 2017, 09:16:23 AMKer letne karte že imamo, bi lahko imele tukajle še mesečni napotek iz ciganskih kart. Če katera želi?Ja, Tea, tudi jaz bi imela napotek za januar LjubosumjeSi pod budnim očesom okolja, ki jim ni povšeči, kar trenutno delaš. Malo popazi na svoj hrbet in ne zaupaj ravno vsakemu
Danes pa OBISKDružabnost, razumevanje, optimizem ...
Danes pa HREPENENJEDanes se lahko ustvarjalno izrazimo in pokažemo drugim kaj znamo. Zame bo delovna sobota, v družbi enkomislečih deklic, uživale bomo na astro tečaju. Motivacija bo danes velika za dosego prepoznavnosti. Lepa karta za ambiciozne.