Ma, ne. Tako nehumani pa na srečo nismo. Saj se ne dogaja to velikokrat ... Ampak mi ni vseeno. Podjetje je tako oškodovano, kar je slabo za vse.
Menim, da odgovornosti ne morejo valit nate. Drugo bi bilo, če bi bilo rečeno, da se plača vnaprej, pa se ti teh pravil ne bi držala. Sicer pa, hotel ste in v ceno poslovanja je treba vkalkulirat, da se tudi to kdaj lahko zgodi. Kvečjemu lahko sprejmete kakšne ukrepe določenih avansov za nove goste, medtem ko, recimo, da večkratne goste že poznate... Kar pa tudi ni jamstvo, da se tudi večkratnemu gostu enkrat ne zalomi. Sam pismo, če veš, da ne boš mogel plačat in greš v hotel, a ni to goljufija in kraja? Kot da bi šla v trgovino, nabašem poln nakupovalni voz in nato rečem, uf, počakajte toliko časa, da mi račun sprostijo. Tako da, Maja, lepo čiči in čaki, ni tvoja odgovornost, vodstvo si naj pa razpuca, kakšno poslovno politiko bodo furali, če želijo preprečit takšne primere.
In ko smo že pri tem, pri nas na šihtu delajo manjši prizidek. V vseh preteklih letih, kar sem tu in kot sem že napisala, sem bila poleti deklica za vse. In so me klicali, da v enem traktu ni elektrike. Kar vem, ker sem reševala akvarij s podaljškom. Nato pa, če tudi v kuhinji ni elektrike in da bi se lahko vse odmrznilo. Jbgsad, kaj pa zganjate gradnjo, da ne preverite, kdo bo dežurni in ahtal, kje kdaj elektriko meče ven. Jz sem s tem opravila, ljubezen prošla, hvaležnosti pa tako nikoli ni bilo.
Midva sva pa včeraj prvič v življenju doživela na Hrvaškem (razen v Barceloni je splošno pravilo, če ti postrežejo zunaj), da sva imela na računu za večerjo strošek postrežbe, 15 kun na osebo. Saj ni da je nek dnar, me pa pizdi. Ima, da imajo nekje obvestilo: "V tem lokalu zaračunavamo tudi postrežbo".