Author Topic: Olajšaj se malo. Sedemnajsti del.  (Read 100661 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Olajšaj se malo. Sedemnajsti del.
« Reply #255 on: August 08, 2017, 02:07:35 PM »
Sem ga dobila na telefon.
Mora baje počakat, da na banki sprostijo račun.
Počakam do konca tedna, potem bom morala zagrozit z ovadbo ...  ::)
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #256 on: August 08, 2017, 02:37:12 PM »
Maja a morš pol to iz svojega žepa dajat?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #257 on: August 08, 2017, 02:40:40 PM »
Ma, ne. Tako nehumani pa na srečo nismo. Saj se ne dogaja to velikokrat ... Ampak mi ni vseeno. Podjetje je tako oškodovano, kar je slabo za vse.
9ZK 656

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #258 on: August 08, 2017, 02:51:40 PM »
Ah ja ...

Folk iz telefonske prodaje je hudičevo tečen. Mi na ponudbo tabloida, na katero mimogrede in vljudno odgovorim "Ne.", ženska zabrusi. "Kok ste pa stari?", ko povem, mi reče. "Ja no, sej to je za vas, to dvajsetletniki pač berete.", pa sem samo rekla "Jaz ne, nasvidenje."

Čez pet minut drugi zateži s prodajo neke čudežne kozmetike, ki nam jo je baje priporočila znanka. Ko tudi to odvrnem, reče. "Pa se vam ne zdi to nespoštljivo do znanke, ki vam je organizirala brezplačen piling brez, da bi probali ..." Prakticiraj piramidni sistem na kom drugem.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #259 on: August 08, 2017, 03:42:42 PM »
Ma, ne. Tako nehumani pa na srečo nismo. Saj se ne dogaja to velikokrat ... Ampak mi ni vseeno. Podjetje je tako oškodovano, kar je slabo za vse.

Menim, da odgovornosti ne morejo valit nate. Drugo bi bilo, če bi bilo rečeno, da se plača vnaprej, pa se ti teh pravil ne bi držala. Sicer pa, hotel ste in v ceno poslovanja je treba vkalkulirat, da se tudi to kdaj lahko zgodi. Kvečjemu lahko sprejmete kakšne ukrepe določenih avansov za nove goste, medtem ko, recimo, da večkratne goste že poznate... Kar pa tudi ni jamstvo, da se tudi večkratnemu gostu enkrat ne zalomi. Sam pismo, če veš, da ne boš mogel plačat in greš v hotel, a ni to goljufija in kraja? Kot da bi šla v trgovino, nabašem poln nakupovalni voz in nato rečem, uf, počakajte toliko časa, da mi račun sprostijo. Tako da, Maja, lepo čiči in čaki, ni tvoja odgovornost, vodstvo si naj pa razpuca, kakšno poslovno politiko bodo furali, če želijo preprečit takšne primere.

In ko smo že pri tem, pri nas na šihtu delajo manjši prizidek. V vseh preteklih letih, kar sem tu in kot sem že napisala, sem bila poleti deklica za vse. In so me klicali, da v enem traktu ni elektrike. Kar vem, ker sem reševala akvarij s podaljškom. Nato pa, če tudi v kuhinji ni elektrike in da bi se lahko vse odmrznilo. Jbgsad, kaj pa zganjate gradnjo, da ne preverite, kdo bo dežurni in ahtal, kje kdaj elektriko meče ven. Jz sem s tem opravila, ljubezen prošla, hvaležnosti pa tako nikoli ni bilo.

Midva sva pa včeraj prvič v življenju doživela na Hrvaškem (razen v Barceloni je splošno pravilo, če ti postrežejo zunaj), da sva imela na računu za večerjo strošek postrežbe,  15 kun na osebo. Saj ni da je nek dnar, me pa pizdi.  Ima, da imajo nekje obvestilo: "V tem lokalu zaračunavamo tudi postrežbo".

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #260 on: August 08, 2017, 08:10:32 PM »
Punce, hvala za podporo.
Saj posledic ne bom trpela pa tudi tega ne bo, da bi me kdo postrani gledal ali me kaj očital. Tega pri nas ni oz. se meni ne dogaja, ker sem res cenjena.
Šla bom po postopku. Do konca tedna počakam, potem bom poklicala še enkrat in ju obvestila, da ju bomo prijavili in potem sledi ovadba.
Sem pa rahlo razočarana (čeprav je reakcija vedno podobna), da je šefica samo dvignila roke in odgovornost porinila meni. Glede na njeno pozicijo in na to, kako se ima za to in to, sem pričakovala malo več. Je pa popolnoma odpovedala. No, je pa dala s tem meni priložnost za novo izkušnjo. ;D
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #261 on: August 08, 2017, 08:14:58 PM »
Punce, hvala za podporo.
Saj posledic ne bom trpela pa tudi tega ne bo, da bi me kdo postrani gledal ali me kaj očital. Tega pri nas ni oz. se meni ne dogaja, ker sem res cenjena.
Šla bom po postopku. Do konca tedna počakam, potem bom poklicala še enkrat in ju obvestila, da ju bomo prijavili in potem sledi ovadba.
Sem pa rahlo razočarana (čeprav je reakcija vedno podobna), da je šefica samo dvignila roke in odgovornost porinila meni. Glede na njeno pozicijo in na to, kako se ima za to in to, sem pričakovala malo več. Je pa popolnoma odpovedala. No, je pa dala s tem meni priložnost za novo izkušnjo. ;D

Jes kt zunanji opazovalec in po tem, kar sem ze slisala od tebe, sem pa to popolnoma pricakovala.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #262 on: August 08, 2017, 08:19:53 PM »
Jaz tudi v bistvu ...
9ZK 656

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #263 on: August 08, 2017, 08:30:36 PM »

Utrujena od vsega ....

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #264 on: August 14, 2017, 01:33:14 PM »
Norišnica v službi.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

V redu sem.  ;D

:laugh:
9ZK 656

Offline Manja

• Veteran
« Reply #265 on: August 14, 2017, 01:37:00 PM »
Vse pod kontrolo. ;)
Bravo, Maja, samo tako naprej. ;) Ne se dat. :)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #266 on: August 14, 2017, 01:38:42 PM »
Ja, pod kontrolo je pa res vse. Zaenkrat.
Če ni, se pa t'ko nar'di.
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #267 on: August 14, 2017, 01:54:02 PM »
Kera faca si ti Maja. 😁 jes sm pa ugotovila, da itak nima haska rint z glavo skoz zid, ker ti life servira kar ti pac servira. In je sla dans stipendija v maloro.

Zdej bi pa jes mau snopca prosm. :)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #268 on: August 14, 2017, 02:08:14 PM »
Jaz se z izzivi soočam z veliko mero humorja.
Zabavno je tudi gledat tiste, ki tega ne znajo in jim stvari letijo iz rok.
Meni bi lahko zdaj en nag prišel skozi vrata, pa me ne bi zmedel.  :laugh:
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #269 on: August 17, 2017, 02:56:51 PM »
Glava me boli :blank:
Sem sedela predolgo na soncu, verjetno bo to razlog ::)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.