9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Oooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmm...
Nespanje. Mož smrčal. Sem ga deložirala, zdaj ropota v dnevni na kavču.
Quote from: Pika on September 25, 2017, 12:16:28 PMLimeto si bom v kokos stisnila. "She put the lime in the coconut, she drank 'em bot' up" ... Quote from: Maja on September 29, 2017, 12:11:12 PMSama vem, da bi bil otrok z mojimi geni izjemen osebek, da bi ga bila sposobna vzgojit in da bi bila kot mama najbrž zelo predana. Ampak danes me ne prime, da bi se podala v to. Saj se v bistvu ne podaš v to načrtno. Pelješ pohištvo stranki, ki se seli v Regensburg in vzameš (v mojem primeru) ženo s sabo. In ker se vama ob enajstih zvečer ne da vozit še 500km do doma, prenočita v penzionu, ki ga slučajno poznaš še od montiranja oken. Čez dober mesec te "preseneti" z novico in potem si misliš: "Ja, je*at ga. Bomo pa trije."Quote from: Vesta on October 02, 2017, 08:19:41 PMKončno, po tisočih kolobocijah sem preseljena Če imaš kuhinjo zmontirano, si že zmagala
Limeto si bom v kokos stisnila.
Sama vem, da bi bil otrok z mojimi geni izjemen osebek, da bi ga bila sposobna vzgojit in da bi bila kot mama najbrž zelo predana. Ampak danes me ne prime, da bi se podala v to.
Končno, po tisočih kolobocijah sem preseljena
Jes se bom pa dans ornk olajsala: kaj pa ce bi to zivljenje sam ornk kul pa izi postalo? Kok bi blo to fajn. In kok je ze cajt za to no. Se mau pa bom belo zastavo vn prvlekla in zacela pet 'I give up'. Pha.
Saj se v bistvu ne poda v to načrtno. Pelje pohitvo stranki, ki se seli v Regensburg in vzame (v mojem primeru) eno s sabo. In ker se vama ob enajstih zvečer ne da vozit e 500km do doma, prenočita v penzionu, ki ga slučajno pozna e od montiranja oken. Čez dober mesec te "preseneti" z novico in potem si misli: "Ja, je*at ga. Bomo pa trije."
Obožujem ljudi, ki se ob petih tako glasno zbudijo in so 'naštelani', da cel blok zbudijo ...
Quote from: Pika on October 04, 2017, 03:45:53 AMNespanje. Mož smrčal. Sem ga deložirala, zdaj ropota v dnevni na kavču.Pika...moški to "predejo" kot mucki ker so večji, je pač tudi bolj glasno...
Quote from: Maja on October 04, 2017, 08:26:29 AMOooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmm...
Quote from: Gloria82 on October 04, 2017, 08:38:34 AMQuote from: Pika on October 04, 2017, 03:45:53 AMNespanje. Mož smrčal. Sem ga deložirala, zdaj ropota v dnevni na kavču.Pika...moški to "predejo" kot mucki ker so večji, je pač tudi bolj glasno...Že mogoče, ampak tega predenja nobena sodobna industrijska tekstilna tehnologija ne preglasi.(Haha, še je upanje za tekstilno industrijo).