Rena, imaš apikotomijo?
Jaaaaaaaa, a poznaš? Kk je, a se hitro zacelijo šivi in to? Sicer, smo tako različni, da je skor brez veze spraševat, ampak recimo no...
Ja, sem bila predlani septembra. Spodaj na petici sem imela. Poseg je kar konkreten in zanimiv, traja cca. 3/4 ure, zvoki so zanimivi, pokrijejo ti cel obraz, trese se cela glava ...
Ampak po posegu sem bila brez bolečin in težav, samo mesto vboda injekcije me je bolelo, ostalo nič. Bila sem nekoliko otečena, par dni sem bila doma ... Zelo zadovoljna.
Mene je bilo tudi tako strah, da me dve uri pred tem ni smel nihče več ogovorit, ampak res ni strahu.
Šivi grejo ven po enem tednu in so čisto tanki.
Svetujem, da NE gledaš posnetka posega na YouTube-u. Vsaj ne pred posegom. Ni tako grozno, kot je videti. 
Srečno! 
A da je posnetek na youtube? Ni mi prišlo niti na misel in raje ga ne vidim. Brrrr. Mene zaenkrat še ni strah, verjamem pa, da bo prpa delala. V sredo ob 15. uri. Poseg imam na 3 in 4 zgoraj, pa samoplačniško, ker me zobarca ni dala prej naprej. Kot laik si mislim, da če je videla, da imam tako dolge in zavite korenine, da bi me že davno morala poslat h kirurgu. Če bi čakala na javno zdravstvo, bi marca šele šla na pregled, nato še cca 6 mesecev čakanja na poseg. Težave imam od julija, nato mi je zob zaprla. Spet absces in drugič imam odprt zob od septembra. Ampak nujna pa nisem, neeeeeeeeee, kjeee paaaaaaaa....

Prištej še, da sem plačala samoplačniški pregled s sliko vred 60 eur, pa prištej, da mi tale dva zoba že 5 x odpirala in zapirala, na koncu pa še doplačujem za belo plombo od 30 do 40 eur... Pi...jim strinina....
In po drugi strani si spet mislim, Irena, pomiri se, kaj veš, zakaj je dobro tako. Mogoče je pa ta moj samoplačniški kirurg, ki mi vliva tudi občutek sposobnosti in vestnosti, tisti pravi, da ne bo večjih komplikacij. O tem sem pa malo že prebrala na netu, kaj vse se lahko zgodi. Zgornje korenine so namreč čisto ob sinusnih votlinah, katere imam pa menda za nameček zelo nizko navzdol. Tako da, sinusi in vrhovi korenin...bratska povezanost