Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del  (Read 217236 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del
« Reply #285 on: December 15, 2017, 07:46:15 AM »
Sem šla malo pokuken v sanjsko knjigo glede teh balonov in gradu....in ja, bi kar držalo kaj piše.
Pise namrec o neuresnicenih zeljah......zanimivo da oba "grad in baloni" to pomenijo.
Ravno tisti dan sem izvedela da pocitnice letos odpadejo.

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #286 on: December 15, 2017, 08:35:56 AM »
zdravo vsem skupaj po dolgem času.

Jaz sem danes sanjala, da sem šla v neke eksotične kraje, kjer so nas peljali na izlet da bi gledali orke. Tega sem se resnično bala, saj so orke znane po tem, da so izredni napadalci in ubijalci.
Začuda, sem se med njimi dokaj dobro počutila in ne samo to, medtem ko so me orke obkrožale (vendar mi niso nič storile) sem jaz bila vsa presenečena, ker sem na tleh (morje je izginilo) našla ogromno biserov, najrazličnejših velikosti in oblik. Večinoma so bili nepravilnih oblik, vendar ko sem pogledala malo bolje, sem med vsemi temi nepravilni oblikami našla tudi mnogo tistih pravih, lepih, okroglih biserov.

Pa sem se zbudila :-)

Te sanje mislim, da še niso dobile komentarja.

Ko pokuknem na nekatere razlage sanj, je skoraj vsak simbol obrazložen: podzavest, zavest, podzavest, zavest... Pa potem pustim in se kar lepo naslonim na svoje razmišljanje ter občutke. In ekola, kam mene pelje razmišljanje o kitu. Sesalci so, zelo inteligentni, imajo navezavo z ljudmi, res pa, nekatere vrste komunicirajo z ljudmi, nekatere ne. Prebivajo v morju, voda pa simbolizira čustva, morje še skrivnostne globine. Vidka, kot da si šla v svoj svet čustev, občutkov. Čeprav si se bala, si ugotovila, da so strahovi premagani (orke - ubijalci - ti pa z dobrim občutkom). Kot da si nekaj počistila, kar je bilo skrito v globini in se je izkristaliziralo (biseri) bistvo zadeve. In to res do konca razjasnilo, saj si med biseri nepravilne oblike našla na koncu še tiste najpravilnejših oblik.

Kako pa si sama razlagaš svoje sanje, občutke v njih, asociacije, ki jih ob tem dobiš?

:-* 

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #287 on: December 15, 2017, 08:44:38 AM »
Danes sem sanjal, da sem potoval z avtomobilom skupaj s predsednikom Trumpom in njegovimi sodelavci. Nakar sem njegov predsedniški avtomobil vozil sam in ga parkiral. Ko sem se vrnil na parkirišče so mi avto ukradli. Poiskal sem pričo, ki je videla tatu avtomobila. In ko sem nameraval poklicati policijo zaradi kraje avtomobila, se je na cesti pojavil predsedniški avto, v katerega sem vstopil in nadaljeval vožnjo z njimi.

Zanjimivo  ;) Kar z Donaldom Trumpom? Sprejemaš kakšne pomembne odločitve glede svojega življenja? Prevzemaš kakšno vodstveno vlogo ali se odločaš o tem? Se ti ideje izmikajo? Oz. jih nato spet poiščeš? Kaj velikopoteznega? Ali samo zelo pomembnega zate osebno?

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #288 on: December 15, 2017, 08:46:26 AM »
Sem šla malo pokuken v sanjsko knjigo glede teh balonov in gradu....in ja, bi kar držalo kaj piše.
Pise namrec o neuresnicenih zeljah......zanimivo da oba "grad in baloni" to pomenijo.
Ravno tisti dan sem izvedela da pocitnice letos odpadejo.

Tvoje počitnice so šle v "luft". Se razblinile kot milni mehurček  ;). Jz mojmu tudi predlagala možnost najetja apartmaja v januarju, skupaj s smučarskimi kartami. A ni zelo ugodno, zelo drago pa tudi ne. Super pa bi prišla skoz, če bi apartma, ki je dovolj velik, delila še s kakšnim parom. A možu ne diši, meni se pa tudi ne da "gnat"  :D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #289 on: December 18, 2017, 07:35:41 AM »
Sem danes sanjala, da sem mojemu povedala, da je isti kot njegova mama in da jaz ne mislim igrati iste vloge kot njegov oče.
Bil je strašno užaljen in je rekel, da ne more biti več z mano. Enostavno ni prenesel te moje opazke. Nato sem ugotovila, da nimam več mobitela, da mi ga je nekdo v tem času, ko sem se z njim pogovarjala, ukradel. V tem času se je namreč nabralo precej ljudi v stavbi, kjer sva bila. Najprej sva bila sama in zato sem pustila mobitel na ograji stopnišča. Mojega ni bilo več, želela sem mu sporočiti, da so mi ukradli telefon. Pričela sem ga iskati, mojega dragega namreč. Bila sem kot v nekem hotelu, labirintskem hotelu, kjer nihče ni razumel mojega jezika, jaz pa očitno nisem znala govoriti v njihovem jeziku. Po več poskusih, me končno nekdo razume in usmeri proti nekemu prostoru, občutek sem imela, da so me končno razumeli in prav usmerili. Znašla sem se v nekakšni veliki sobi, ki je bila namenjena otrokom, tam je bila sobarica in sem jo vprašala kaj je sedaj to, da jaz iščem sobo št. 419 in ne otroško sobo. Je rekla, ja, saj ste prav prišli, odmaknila otroško posteljico, za katero so bila še ena vrata, na njih pa št. 419. Ko sem vstopila notri, je bila soba vsa razmetana, cel kaos, notri njegova otroka, njega ni bilo, nato ga zagledam, ko stopi iz kopalnice, bila sem ga vesela in on mene, čeprav je bil njegov objem še bolj previden...
Nato sem se zbudila...
Neprijetne sanje z iskanjem nekoga, ki ga imam rada, Negotovost in nemoč :blank: Ambivalentni občutki.
Po eni strani me dejansko neke zadeve pri njem zelo motijo, po drugi strani ga imam rada in si želim biti njim...
In zadeve, ki me motijo, so še kako zelo tudi moje :blank: Kakšno močno zrcljenje, kako težko je biti včasih v odnosu, kjer se srečaš sam s sabo ::)
In seveda tudi lepo, ko srečaš v tem istem odnosu tudi lepšo plat samega sebe :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #290 on: December 18, 2017, 02:43:37 PM »
....
Neprijetne sanje z iskanjem nekoga, ki ga imam rada, Negotovost in nemoč :blank: Ambivalentni občutki.
Po eni strani me dejansko neke zadeve pri njem zelo motijo, po drugi strani ga imam rada in si želim biti njim...
In zadeve, ki me motijo, so še kako zelo tudi moje :blank: Kakšno močno zrcljenje, kako težko je biti včasih v odnosu, kjer se srečaš sam s sabo ::)
In seveda tudi lepo, ko srečaš v tem istem odnosu tudi lepšo plat samega sebe :)

Baje partnerji zrcalijo točno to, kar se naj bi nas naučili. Tisto, ko nekomu poveš, kar razum pravi, da je prav. V ozadju pa se oglašajo še številni občutki in programčki, ki izgovorjenih besed partnerju, prijatelju, sorodniku ne podpirajo... In kako se komunikacija vedno bolj zapleta, oddaljuje, namesto približuje. Telefon ukraden, njega več ni bilo, hotelski labirint, neznan jezik... Koliko enih faktorjev - stopničk - v resnici  premagujemo, ko iščemo v odnosih tiste končne točke, kjer bo vse kot mora bit, brez pritiskov, brez prisile, z možnostjo, da je vsak od nas prav to, kar si v resnici želi in da ne bo manipulacij. Ampak ja, na koncu se najdemo. Novejši, bolj sveži, močnejši, modrejši - kot je telo, ko pridemo umiti iz kopalnice  ;)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #291 on: December 18, 2017, 02:51:47 PM »
....

Baje partnerji zrcalijo točno to, kar se naj bi nas naučili. Tisto, ko nekomu poveš, kar razum pravi, da je prav. V ozadju pa se oglašajo še številni občutki in programčki, ki izgovorjenih besed partnerju, prijatelju, sorodniku ne podpirajo... In kako se komunikacija vedno bolj zapleta, oddaljuje, namesto približuje. Telefon ukraden, njega več ni bilo, hotelski labirint, neznan jezik... Koliko enih faktorjev - stopničk - v resnici  premagujemo, ko iščemo v odnosih tiste končne točke, kjer bo vse kot mora bit, brez pritiskov, brez prisile, z možnostjo, da je vsak od nas prav to, kar si v resnici želi in da ne bo manipulacij. Ampak ja, na koncu se najdemo. Novejši, bolj sveži, močnejši, modrejši - kot je telo, ko pridemo umiti iz kopalnice  ;)

Rena kaj bi rekla na kaos, ki je bil v sobi, kjer sta bila njegova troka in partner...
in to, da sem morala do te sobe skozi otroško sobo, še celo vhod (vrata) v to sobo je bil zakrit z otroško posteljico...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #292 on: December 18, 2017, 09:21:40 PM »

Rena kaj bi rekla na kaos, ki je bil v sobi, kjer sta bila njegova troka in partner...
in to, da sem morala do te sobe skozi otroško sobo, še celo vhod (vrata) v to sobo je bil zakrit z otroško posteljico...

Bom pa še rekla kaj... Trenutno sem pa v otroški pesmici in jo skušam prevajat iz angleščine  ;D Smo pri otrocih tako in drugače  ;)  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #293 on: December 18, 2017, 11:48:06 PM »
Sem danes sanjala, da sem mojemu povedala, da je isti kot njegova mama in da jaz ne mislim igrati iste vloge kot njegov oče.

Verjetno gre za osebnostne lastnosti, ne glede na spol. Pa vendarle, on-kot mama (ženska), ti kot njegov oče (moški), kaj v resničnem življenju vidiš na osnovi te sanjske primerjave? Kako odslikava tebe to, kar očitaš možu?

Bil je strašno užaljen in je rekel, da ne more biti več z mano. Enostavno ni prenesel te moje opazke. Nato sem ugotovila, da nimam več mobitela, da mi ga je nekdo v tem času, ko sem se z njim pogovarjala, ukradel. V tem času se je namreč nabralo precej ljudi v stavbi, kjer sva bila. Najprej sva bila sama in zato sem pustila mobitel na ograji stopnišča. Mojega ni bilo več, želela sem mu sporočiti, da so mi ukradli telefon. Pričela sem ga iskati, mojega dragega namreč.

Bila sem kot v nekem hotelu, labirintskem hotelu, kjer nihče ni razumel mojega jezika, jaz pa očitno nisem znala govoriti v njihovem jeziku. Po več poskusih, me končno nekdo razume in usmeri proti nekemu prostoru, občutek sem imela, da so me končno razumeli in prav usmerili. Znašla sem se v nekakšni veliki sobi, ki je bila namenjena otrokom, tam je bila sobarica in sem jo vprašala kaj je sedaj to, da jaz iščem sobo št. 419 in ne otroško sobo. Je rekla, ja, saj ste prav prišli, odmaknila otroško posteljico, za katero so bila še ena vrata, na njih pa št. 419. Ko sem vstopila notri, je bila soba vsa razmetana, cel kaos, notri njegova otroka, njega ni bilo, nato ga zagledam, ko stopi iz kopalnice, bila sem ga vesela in on mene, čeprav je bil njegov objem še bolj previden...

Na kaj te asociira hotel? Zanimiv izraz si našla - "labirintski hotel". Zakaj, kaj ti je vzbudilo idejo za ta izraz? Pa še nihče ni razumel tvojega jezika, morda tudi kot kakšen babilonski stolp? Velika otroška soba, sobarica tam. Ob tem začutim nekak, kot da so bili nagnani iz sobe, saj sobarica dela red, čisti. Da naj grejo nekam, kjer bodo razpucali odnose.

Postelja je pribežališče, varnost, materin objem, ljubezen... Zakaj so bila za otroško posteljo še ena vrata? Kakšna vrata želiš odpreti - za otroke, zaradi otrok, brez otrok...? Kako od labirinta, nerazumevanja jezika, ukradenega telefona prideš do skritih vrat, kjer sta otroka in razmetano, cel kaos, on pa tačas stran, v kopalnici? Kako vidiš v vsakdanjem življenju njegov angažma glede razumevanja z otroki?

In nenazadne, soba 419. Prva asociacija, ki sem jo dobila, je 41 + 9 = ?  ;D. Ali pa 4 + 1 + 9 = 14 = 5. Koliko družinskih članov vas je v najožji družini? Še kakšna ideja? 

Zdaj pa bejžam spat in upam na kakšne sanje tudi jaz. Včeraj vem, da sem del sanj celo spet letela. Ježeš sem bila srečna, saj obožujem letenje v sanjah...  :D Nočko  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #294 on: December 19, 2017, 08:51:59 AM »
Hvala Rena :-*
Številka 419 je njegov roj. datum ;)
Mogoče res ta očbutek, da je njegov angažma, da bi imeli z otroki boljše odnose, bolj pičel ali ga sploh ni. Kot, da ne zmore...Kot, da ima slabo vest glede njiju.
In tukaj tudi ta podobnost med najinim odnosom in odnosom njegovih staršev. Mama je bila povezana z otrokoma, oni so bili trio, oče je bil bolj četrto kolo.
Te vloge ne želim sprejeti. Meni se zdi pomembno, da sva midva povezana, da otroci vedo, da je partnerski odnos na prvem mestu, in nato vsi ostali odnosi.
Veliko je čustvenega manipuliranja s strani otrok, verjetno nezavednega.
Precej se moram potruditi, da pridem do njih, do njega, kot bi bili skriti, zaprti, kot da moram skozi otroštvo (otroško sobo), da se prebijem do njih.
Moram odriniti stran otroško posteljico. Res se mi zdi, kot bi se zataknili v tistem obdobju, ko sta bila otroka še majhna, ko se jim je zgodila izguba mame.
In iz tega izhajajo vse manipulacije, ves kaos, ki ga zagledam znotraj sobe...razmetane postelje...

Offline malmstreen

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #295 on: December 28, 2017, 08:27:07 AM »
Velikokrat sanjam pokojnega očima in pokojno taščo.
Ne vem zakaj se mi tolikokrat pojavljata v sanjah, mogoče mi prinašata kakšno sporočilo iz onostranstva?.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #296 on: January 03, 2018, 02:07:15 PM »
Uf, moje sanje danes, sem se zbudila z lepimi občutki....
Sanjala sem malo punčko,staro 6-8 let, ki sem jo rešila iz vode, iz morja, se mi zdi.
Punčka se je stiskala k meni, čutila sem neizmerno hvaležnost in ljubezen z njene strani, vedela sem, da me noče nikoli več zapustiti in da sem njena rešiteljica.
Bila je brez mame, oče je bil tam nekje v bližini in ni ga želela videti niti srečati (ne vem več zakaj), zato sem jo skrila za svoj hrbet, morala sem biti previdna, da je njen oče ne bi opazil in jo hotel vzeti, saj punčka na noben način ni želela iti stran od mene.
Nato se je njen oče začel približevati meni, strah me je bilo, da bo opazil, da skrivam njegovo hčerko za svojim hrbtom...Bila sem previdna in nisem se niti premikala, da je ne bi opazil...začel se me je dotikati, jaz pa sem morala biti pri miru, in prišlo je do neverjetnega presenečenja, saj so bili ti dotiki nadvse nežni, ljubeči, med nama se je pretakala čista ljubezen, res neverjetno lepi občutki, vedela sem, da se mu z lahkoto prepustim, in da je to res prava ljubezen...vedela sem tudi, da bo punčka tega vesela...vendar sem jo še vedno skrivala...ob tem spoznanje, da bom morala svojemu povedati, kaj se mi je zgodilo in da moram naprej svojo pot s tem moškim....
ob tej misli sem se zgrozila, da bom morala še 1x skozi isto situacijo kot sem jo že doživela s sedanjim partnerjem...

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #297 on: January 03, 2018, 02:14:16 PM »
Velikokrat sanjam pokojnega očima in pokojno taščo.
Ne vem zakaj se mi tolikokrat pojavljata v sanjah, mogoče mi prinašata kakšno sporočilo iz onostranstva?.

Kaj sta ti pomenila v življenju? Kakšno navezavo si imel z vsakim od njiju?

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #298 on: January 14, 2018, 09:51:23 AM »
jaz pa sem danes sanjala barvice  :laugh:
Z hčerko sva šle kupit nove barvice...v trgovini (najverjetneje knigarni) je bilo ogromno barvic, takšnih in drugačnih...
Ful veliko časa cem hodila in izbirala barvice, jih imela že nevem koliko v roki  :laugh: :laugh: :laugh:
vem da sem iskala oz. bila najbolj pozorna na zlato in srebrno, pa tudi pink in vijola (ker so to hčerine najljubše barve)....in jih seveda našla.

Sem pogledala v sanjsko knjigo, pa nikjer nič ne piše o barvicah...
O kakšnem čutenju do barvic nevem kaj bi rekla, razen tega, da še vedno rada barvam in rišem...in nenazadnje tudi zelo rada kupujem barvice in nasploh pisala  (malce čudno, vem... :laugh: )
Če napišem kaj sem v sanjah čutila, je bilo pa "vaaaav kakšna izbira barvic..."  :laugh: :laugh: :laugh: nekaj v tem smislu  ;D

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #299 on: January 15, 2018, 08:36:41 AM »
jaz pa sem danes sanjala barvice  :laugh:
Z hčerko sva šle kupit nove barvice...v trgovini (najverjetneje knigarni) je bilo ogromno barvic, takšnih in drugačnih...
Ful veliko časa cem hodila in izbirala barvice, jih imela že nevem koliko v roki  :laugh: :laugh: :laugh:
vem da sem iskala oz. bila najbolj pozorna na zlato in srebrno, pa tudi pink in vijola (ker so to hčerine najljubše barve)....in jih seveda našla.

Sem pogledala v sanjsko knjigo, pa nikjer nič ne piše o barvicah...
O kakšnem čutenju do barvic nevem kaj bi rekla, razen tega, da še vedno rada barvam in rišem...in nenazadnje tudi zelo rada kupujem barvice in nasploh pisala  (malce čudno, vem... :laugh: )
Če napišem kaj sem v sanjah čutila, je bilo pa "vaaaav kakšna izbira barvic..."  :laugh: :laugh: :laugh: nekaj v tem smislu  ;D

Moj občutek: zavedaš se vseh čudovitih možnosti, ki so ti na voljo. Treba je samo izbrati tiste najbolj ustrezne in za tvojo dušo "pojoče". Drugače pa, pomen zlate barve: bogastvo, blaginja, sonce... Srebrna: barva lune, barva temenske čakre - povezanost z vesoljem. Pravzaprav tu vidim tvoj yin in yang. Zlato, sonce - yang, aktivnost, pozitivni pol. Luna - yin - negativni oz. pol čustev, podzavest... Se pravi, kako uravnati svojo nežno žensko energijo in moško, logično, aktivno energijo, da potem v sozvočju izbereš tapravo? Pink in vijola... Vijolo dobiš z mešanjem osnovnih barv, pink pa tako, da osnovni rdeči dodaš belo. Se pravi, en fajn miks na osnovi najdenega ravnotežja in aktivnim in pasivnim polom, e voila... Za celo družino fajn.  :-*