Author Topic: Tarot karta dneva - 11. del  (Read 36794 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Tarot karta dneva - 11. del
« Reply #15 on: January 24, 2017, 05:44:18 PM »
5 palic - nesoglasje, konkurenca, prepir, napetost, konflikt.

Fak ej, prej me je blagajničarka v Šparu napizdla, da nima časa čakat, ker je gužva, kajti - sem začela nabirat drobiž, da ga dam poleg bankovca za 10 eur. 2 stranki sta bili za mano v vrsti, a sta prišli šele takrat, ko sem že začela plačevat. Za 24 centov je šlo, v denarnici imam ponavadi dovolj "tadrobčkanega šodra". Pa res sem hitro našla kombinacijo kovanca za 20 centov in 4 cente, ji ponudim na dlani, una mi samo vrže poleg mojega drobiža na dlan nazaj drobiž od bankovca, ker me spljoh ni hebala pet posto  :blank:. Nato potisne moje kupljeno blago (3 stvari) na rob in me odslovi, začne kasirat naslednjemu. Hujš ko Hofer. Bila sem  :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #16 on: January 24, 2017, 07:18:28 PM »
5 palic - nesoglasje, konkurenca, prepir, napetost, konflikt.

Fak ej, prej me je blagajničarka v Šparu napizdla, da nima časa čakat, ker je gužva, kajti - sem začela nabirat drobiž, da ga dam poleg bankovca za 10 eur. 2 stranki sta bili za mano v vrsti, a sta prišli šele takrat, ko sem že začela plačevat. Za 24 centov je šlo, v denarnici imam ponavadi dovolj "tadrobčkanega šodra". Pa res sem hitro našla kombinacijo kovanca za 20 centov in 4 cente, ji ponudim na dlani, una mi samo vrže poleg mojega drobiža na dlan nazaj drobiž od bankovca, ker me spljoh ni hebala pet posto  :blank:. Nato potisne moje kupljeno blago (3 stvari) na rob in me odslovi, začne kasirat naslednjemu. Hujš ko Hofer. Bila sem  :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Uou Ta pa je .... :o :o :o
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline bilka

• Mojster
« Reply #17 on: January 24, 2017, 07:49:26 PM »
 :o

napetost in konflikt, ki je skoraj vodil v prepir :D

Ampak hvala bogu Rena ni konflikta in ne pada na provokacije :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #18 on: January 24, 2017, 07:54:06 PM »
Rena, najbrž si predobro izgledala.  :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #19 on: January 24, 2017, 10:41:11 PM »
Hehe, thanks Bilka in Pika za zaupanje.  8) Je pa res, da sem zadnji mesec, dva kar ranljiva, da je moja obrambna scena stanjšana, mestoma preluknjana. Tako da sem potem vlekla iz sebe res vse recourse, v smislu: zaznavam, kar je v meni. Predihaj...predihaj...pojdi v praznino...bodi odrasla in sprejemaj, da smo na svetu različni ljudje in različni dogodki, pa če boš cmerala ob vsakem... Skratka, iz pete potegnila vso zalogo tehnik in pozitivnih stanj. Tea bi rekla, eh, kaj bi to, ob tem, ko se zgodi nekaj resnično hudega...vem...vse vem... Samo pravim, da imam tokrat obdobje, ko sem cmerava in ranljiva...

In če sem ji še z mojim, še vedno malo "hrčkastim licem" predobro zgledala, pol sem pa res bejba, ej ..  :D ;D :laugh:

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #20 on: January 25, 2017, 07:16:06 AM »
6 palic - uspeh, zmaga, dobra novica, visoka pričakovanja, slava, upanje, napredovanje, vera, dosežek, javno odobravanje, promocija, usposabljanje, priznanje, nagrada.
9ZK 656

Offline bilka

• Mojster
« Reply #21 on: January 25, 2017, 07:22:04 AM »
Hehe, thanks Bilka in Pika za zaupanje.  8) Je pa res, da sem zadnji mesec, dva kar ranljiva, da je moja obrambna scena stanjšana, mestoma preluknjana. Tako da sem potem vlekla iz sebe res vse recourse, v smislu: zaznavam, kar je v meni. Predihaj...predihaj...pojdi v praznino...bodi odrasla in sprejemaj, da smo na svetu različni ljudje in različni dogodki, pa če boš cmerala ob vsakem... Skratka, iz pete potegnila vso zalogo tehnik in pozitivnih stanj. Tea bi rekla, eh, kaj bi to, ob tem, ko se zgodi nekaj resnično hudega...vem...vse vem... Samo pravim, da imam tokrat obdobje, ko sem cmerava in ranljiva...

In če sem ji še z mojim, še vedno malo "hrčkastim licem" predobro zgledala, pol sem pa res bejba, ej ..  :D ;D :laugh:

:D

Je res ja, da ene stvari v primerjavi s "hudimi" niso nič, samo kaj čemo, včasih se nam že neka melankost zdi huda...Včasih si želim, da ne bi bili ljudje  (no vsaj jaz) tolk čustvena bitja. Po drugi strani pa bi bili mrtvi...Eh, saj bo enkrat minlo tudi slabo obdobje, ampak kaj, ko je vedno predooolgooo...
Drži se Rena :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #22 on: January 25, 2017, 07:36:33 AM »
Res je, Bilka. Hvala ti.  :-*

No, danes nas čaka boljša karta. Jes  8) Tudi šive dam danes ven. Thanks Maja  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #23 on: January 25, 2017, 08:15:30 AM »
6 palic - uspeh, zmaga, dobra novica, visoka pričakovanja, slava, upanje, napredovanje, vera, dosežek, javno odobravanje, promocija, usposabljanje, priznanje, nagrada.

všeč ;)
hvala :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #24 on: January 25, 2017, 08:06:59 PM »
Navkljub veliko odsotnim članom danes v službi smo uspešno speljali delovni dan.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #25 on: January 26, 2017, 10:02:08 AM »
IV - Cesar - avtoriteta, odgovornost, struktura, razlog, mir, izkušnje, znanje, moč, modrost, trma, zrelost, samoobvladovanje, zaščita, stabilnost, usposobljenost.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #26 on: January 26, 2017, 11:13:05 AM »
IV - Cesar - avtoriteta, odgovornost, struktura, razlog, mir, izkušnje, znanje, moč, modrost, trma, zrelost, samoobvladovanje, zaščita, stabilnost, usposobljenost.

prava za danes ;)
hvala  :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #27 on: January 26, 2017, 11:40:03 AM »
 8)
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #28 on: January 26, 2017, 01:22:36 PM »
Danes imam avtoriteto nad vsemi. Če kdo ne bo ubogal, bo tepen.  :laugh:
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #29 on: January 26, 2017, 02:45:41 PM »
Danes imam avtoriteto nad vsemi. Če kdo ne bo ubogal, bo tepen.  :laugh:

a ti tudi ;D