PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
5 palic - nesoglasje, konkurenca, prepir, napetost, konflikt.
Quote from: Maja on January 24, 2017, 07:23:36 AM5 palic - nesoglasje, konkurenca, prepir, napetost, konflikt.Fak ej, prej me je blagajničarka v Šparu napizdla, da nima časa čakat, ker je gužva, kajti - sem začela nabirat drobiž, da ga dam poleg bankovca za 10 eur. 2 stranki sta bili za mano v vrsti, a sta prišli šele takrat, ko sem že začela plačevat. Za 24 centov je šlo, v denarnici imam ponavadi dovolj "tadrobčkanega šodra". Pa res sem hitro našla kombinacijo kovanca za 20 centov in 4 cente, ji ponudim na dlani, una mi samo vrže poleg mojega drobiža na dlan nazaj drobiž od bankovca, ker me spljoh ni hebala pet posto . Nato potisne moje kupljeno blago (3 stvari) na rob in me odslovi, začne kasirat naslednjemu. Hujš ko Hofer. Bila sem
Hehe, thanks Bilka in Pika za zaupanje. Je pa res, da sem zadnji mesec, dva kar ranljiva, da je moja obrambna scena stanjšana, mestoma preluknjana. Tako da sem potem vlekla iz sebe res vse recourse, v smislu: zaznavam, kar je v meni. Predihaj...predihaj...pojdi v praznino...bodi odrasla in sprejemaj, da smo na svetu različni ljudje in različni dogodki, pa če boš cmerala ob vsakem... Skratka, iz pete potegnila vso zalogo tehnik in pozitivnih stanj. Tea bi rekla, eh, kaj bi to, ob tem, ko se zgodi nekaj resnično hudega...vem...vse vem... Samo pravim, da imam tokrat obdobje, ko sem cmerava in ranljiva... In če sem ji še z mojim, še vedno malo "hrčkastim licem" predobro zgledala, pol sem pa res bejba, ej ..
6 palic - uspeh, zmaga, dobra novica, visoka pričakovanja, slava, upanje, napredovanje, vera, dosežek, javno odobravanje, promocija, usposabljanje, priznanje, nagrada.
IV - Cesar - avtoriteta, odgovornost, struktura, razlog, mir, izkušnje, znanje, moč, modrost, trma, zrelost, samoobvladovanje, zaščita, stabilnost, usposobljenost.
Danes imam avtoriteto nad vsemi. Če kdo ne bo ubogal, bo tepen.