PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Tea on February 27, 2017, 08:14:35 AMMaja za MARECTatNekako se bodo sem in tja prikradli v tebe drobni dvomi o tem, da si na pravi poti. V tem mesecu moraš biti pozorna na to, da sebi ne boš odvzemala priložnosti. Zdi se mi, da se boš znašla v enih situacijah, ki jih ne boš prav dobro uvidela, videla ali razumela in ker si precej razumska bi v tem času to lahko bila za tebe regresija, ne pa progresija. Včasih je pametno tudi nepoznane situacije osvetliti in videti v njih priložnosti ............. Izziv bodo nepoznane situacije, ki jih boš spregledala, ker boš mislila, da je tisto kar imaš zate najbolje. Včasih je še kaj za ovinkom. Pametno, da pogledaš .....Hvala. Zelo smotrno. Pred kratkim sem prišla do nekih spoznanj, ki na daljši rok peljejo v spremembe, ki jih slutim že dlje časa. Moj plan je počakati na pravi čas in pustiti, da se razvije po naravni poti. Torej - svetuješ, da si drznem in se podam izzivom nasproti ali da čakam? V tem mesecu sicer še ne bo odločitev, ampak mogoče bo storjen prvi korak v določeni smeri ali pa bo prišlo vsaj do potrditve slutenj ...
Maja za MARECTatNekako se bodo sem in tja prikradli v tebe drobni dvomi o tem, da si na pravi poti. V tem mesecu moraš biti pozorna na to, da sebi ne boš odvzemala priložnosti. Zdi se mi, da se boš znašla v enih situacijah, ki jih ne boš prav dobro uvidela, videla ali razumela in ker si precej razumska bi v tem času to lahko bila za tebe regresija, ne pa progresija. Včasih je pametno tudi nepoznane situacije osvetliti in videti v njih priložnosti ............. Izziv bodo nepoznane situacije, ki jih boš spregledala, ker boš mislila, da je tisto kar imaš zate najbolje. Včasih je še kaj za ovinkom. Pametno, da pogledaš .....
CVETKA za MARECSODNIKMislim, da boš sprejemala pomembne odločitve glede prihodnosti. Vsekakor ti je dovolj nekaterih situacij, zato se boš dejavno in resno lotila sprememb. Zmaga bo pa tvoja, če boš dovolj aktivna in odločna in če boš upoštevala vsa dejstva
Quote from: Maja on February 27, 2017, 08:20:23 AMQuote from: Tea on February 27, 2017, 08:14:35 AMMaja za MARECTatNekako se bodo sem in tja prikradli v tebe drobni dvomi o tem, da si na pravi poti. V tem mesecu moraš biti pozorna na to, da sebi ne boš odvzemala priložnosti. Zdi se mi, da se boš znašla v enih situacijah, ki jih ne boš prav dobro uvidela, videla ali razumela in ker si precej razumska bi v tem času to lahko bila za tebe regresija, ne pa progresija. Včasih je pametno tudi nepoznane situacije osvetliti in videti v njih priložnosti ............. Izziv bodo nepoznane situacije, ki jih boš spregledala, ker boš mislila, da je tisto kar imaš zate najbolje. Včasih je še kaj za ovinkom. Pametno, da pogledaš .....Hvala. Zelo smotrno. Pred kratkim sem prišla do nekih spoznanj, ki na daljši rok peljejo v spremembe, ki jih slutim že dlje časa. Moj plan je počakati na pravi čas in pustiti, da se razvije po naravni poti. Torej - svetuješ, da si drznem in se podam izzivom nasproti ali da čakam? V tem mesecu sicer še ne bo odločitev, ampak mogoče bo storjen prvi korak v določeni smeri ali pa bo prišlo vsaj do potrditve slutenj ... Ti kar načrtuj. Astrološko je pa za premike potem primerno od konca maja.
Bilka za MARECPOROKADobro sodelovanje in urejanje dokumentacije, morebiti nekatere stvari dorečeš z drugimi in vsekakor pričakuješ lahko harmoničen mesec
Pogumno Maja in Cvetka Jaz sem dobila pa BOŽJE OKO